שאלה למי שעשו קיסרי בחיפה...

shnufi

New member
שאלה למי שעשו קיסרי בחיפה...

באיזה בי"ח ילדתן והאם הייתן מרוצות? האם נתנו לבעל להיות אתכם?

einatfortwo

New member
כרמל

הי, אני עשיתי קיסרי בכרמל - קיסרי דחוף לאחר שכיבה של 5 שבועות בבי"ח עקב רעלת. בכרמל לא נותנים לבעל להיות נוכח בקיסרי, אבל הצוות היה נפלא.

אני אני ../images/Emo127.gif

עשיתי חירום קיסרי בביה"ח כרמל והייתי מרוצה עד השמיים - צוות מעולה!!! אפילו הצחיקו אותי והחזיקו לי את היד - ממליצה בחום רב. לגבי הבעלול - לא נותנים להיכנסב מכיוון שחדר הניתוח גדול ולא מתאים או ערוך לכך שהבעל יהיה איתך ולא יראה את הניתוח עצמו ובתור חאת שראתה בזה אסון ממש חייבת לציין שאני שמחה אישית שהוא לא היה איתי כי זה היה די מפחיד עבורו בכל מקרה בהצלחה בבחירה ובניתוח כמובן

mishmish04

New member
ילדתי בבני ציון והייתי מאוד מרוצה

ילדתי בקיסרי מתוכנן היטב והיה אחלה. יש שם צוות מקסים מקסים ואחד היתרונות שלהם זה שהם מנתחים באופן גורף בשיטת משגב לדך - נכנסים בין שרירי הבטן עד הרחם וככה פוגעים פחות בכלי דם ועצבים ואז ההחלמה הרבה יותר קלה ומהירה. היה לי כל כך כיף עד שלא רציתי לחזור הביתה ונשארתי בהתנדבות שמונה ימים (שליש על התנהגות טובה). המינוס שלהם זה שהם לא מרשים לבעלים להיכנס איתך לחדר הניתוח, גם אם זה מתוכנן מראש. על כרמל שמעתי הרבה דברים טובים ולעומת זאת - על רמבם - לא. גיששתי שם ולא אהבתי את הגישה שלהם, שעל פני השטח תומכת באישה וברצונות שלה, אבל בפועל - הם עושים מה שהם רוצים. אם את בכיוון של ללדת בבנ"צ - צ'לחי לי מסר ואשמח לשוחח איתך ולתת לך המון טיפים.

למעלה