שאלה למי שיש ליגפאס

orelio1

New member
שאלה למי שיש ליגפאס

לפעמים שאני נכנס בלייב לפעמים למשחקים שברבע שלישי לדוגמא - אני לא רוצה לראות אותם בלייב מהרבע שלישי, אני רוצה לראות מההתחלה, לפעמים כשאני נכנס אני רואה בטעות את התוצאה וזה הורס לי - איך אפשר לעשות שתמיד שאני נכנס למשחק לא משנה אם הוא בלייב שזה יתחיל מההתחלה?

billc

New member
אתה יכול ללחוץ על כל נקודה בפס הכחול

והוא יקח אותך לאן שתרצה

תכין את העכבר על הכפתור שלוקח לתחילת המשחק

ואז תסתיר לעצמך עם היד את המסך כשהמשחק עולה.... שיטה פרימיטיבית, אבל ככה אני תמיד עשיתי

Lechoke Lames

New member
גם אני משתמש באותה שיטה (ומשתיק את הקול לפני כן)

זה כאילו שניוליון, החברה שאחראית לממשק של הליג פאס, מעולם לא דיברו עם משתמשים או קראו פידבק שלהם. אני מדווח להם על הבעיה הזו (ואחרות) לפחות פעם בשנה. כלום. במקום זה הם מוסיפים פיצ'רים מיותרים שאף אחד לא צריך, כמו הילוך איטי.

Puskas

New member
קצת מכללות- שחקן שאתם לא מכירים וכדאי שתכירו

אז כל מי שקצת מתעניין במכללות שמע על עמנואל מודאי, ג'ליל אוקאפור או ווילי קאולי סטיין, עכשיו הגיע הזמן לשם חדש.
תתחילו להתרגל לשם, סטנלי ג'ונסון, כי יש לי תחושה שבדראפט הקרוב הוא יילך די גבוה ואם יחליט להישאר עוד שנה במכללות, יילך בעוד שנתיים טופ 10 בקלות בדראפט.

פרטים יבשים:
שם: סטנלי ג'ונסון.
ג/מ: 2 מטר ו-107 ק"ג בערך.
מכללה: אריזונה וויילדקטס.
שנה: ראשונה (פרשמן).
סטטיסטיקה: 13.8 נק' (44.5% מהשדה -40% מהשלוש), 6.4 רב', 1.3 אס', 1.5 חט' ו-2.4 איבודים ב-28.5 דקות (8 משחקים).

אז מה הסיפור שלו?
יש מעט מאוד שחקני מכללות שמצטיינים גם בהגנה, גם בהתקפה וגם יש להם סייז שמתאים ל-NBA, ג'ונסון הוא בדיוק זה.
שחקן הגנה מעולה, חזק מאוד פיזית, אתלטי לאללה, בזכות פלג גוף עליון ממש חזק הוא מצליח לספוג מכות ומגע בצבע ולקחת לא מעט רב' מול שחקנים גבוהים יותר או חזקים יותר. פשוט נתונים פיזיים וטכניים של שחקן הגנה מעולה, מהטופ בתחום הזה, בעיקר בפרימיטר.
מסוגל לשמור על עמדות SG-SF-PF בזכות כל הנתונים הללו, הוא חזק ואתלטי הרבה יותר מה-SG הממוצע (וגם גבוה יותר), הוא אתלטי וחזק יותר מה-SF הממוצע והוא זריז ואתלטי יותר מה-PF הממוצע ולכן זה עובד טוב.
סביר להניח שבNBA הוא יסתפק בשמירה על עמדות 2-3 ויעזוב את ה-4 בשקט כי הוא לא יהיה מספיק גבוה וחזק בשביל זה ברמת NBA.
הבחור קורא מסירות ברמה גבוהה, מה שהופך אותו באופן טבעי לחוטף מצוין וזו תכונה מעולה לפורוורד שרץ את המגרש.

התקפית הוא רץ את המגרש מעולה, מוסר טוב, ראיית משחק איכותית, אתלטי, קלעי טוב (1.1 שלשות למשחק ב-40% השנה) וזה לא מובן מאליו אגב.. האגדה מספרת שבשנתו האחרונה בתיכון היה קלעי מזעזע (רונדו שכזה) ובקיץ אחד של עבודה קשה הוא הפך לקלעי לא רע בכלל וסביר שהוא עוד ישתפר בקטע הזה עד שיגיע לNBA ואלו חדשות מעולות.
הכוח הפיזי והשליטה בכדור הופכים אותו לחודר מעולה לסל, מגיע לשם בקלות ובזכות האתלטיות, מסיים נהדר ליד הטבעת.
הפלוס ההתקפי העיקרי שלו זה המשחק פנימה, מעולה בזה ומשם הוא משיג את רוב הנקודות אבל ברגע שישכלל עוד קצת את הקליעה, יהיה מגוון מאוד גם לרמת NBA.

הסייז שלו מראה שהבחור מוכן מהבחינה הזו, כאן ועכשיו, לNBA. לא עוד ילד רזה וצנום בלי כוח פיזי שחוטף מכות, לא עוד שחקן קטן מדי בגובה שמתקשה בNBA, אלא שחקן חזק, בנוי מצוין, משחק בכמה עמדות, מוכן ומזומן מבחינת סייז לליגה הטובה בעולם.

ויש גם יתרונות שלא קשורים לאימונים, יתרונות שאו שנולדת איתם או שלא, הוא נולד איתם.
מדובר בווינר, בתיכונים, בטורנירים של נייק או מקדונלדס, הבחור תמיד בטופ, תמיד מנצח, אופי של ווינר שלא מפחד ממאני טיים אלא פורח בו.
מוסר עבודה נהדר, העובדה שהפך מרונדו לרדיק בקיץ אחד מבחינת קליעה, מוכיחה שהבחור מודה לחולשות שלו ובא לעבוד על זה ביג טיים.
ב-Preseason Scouting Video שלו בדראפט אקספרס נאמר עליו המשפט הבא: Very tough physically & mentally, Likes the moment.
המשפט הזה אומר הכל. וויגינס הראה בשנה שעברה בקנזס מה קורה כשיש לך כישרון וסייז טובים אבל פשוט אין לך את האופי להוביל קבוצה ולהצטיין במאני טיים. סטנלי הוא ההיפך הגמור, הכי לא וויגינס או מקגריידי אלא הרבה יותר בראיינט וזה משהו חשוב שקשה ללמוד.
אפרופו בראיינט, סטנלי מוגדר כשחקן עם מוטיבציית על שמאופיין בתחרותיות יתר לפעמים.. נחמד.

אין לו הרבה מינוסים על פי אתרי המוקדראפט והבולטים שבהם זה נושא העקביות בקליעה (הגיוני בהתחשב בכך שרק בקיץ האחרון הוא פיתח קליעה נורמלית אז אני מניח שהיציבות תגיע בהמשך), קבלת החלטות (שחקן צעיר, הגיוני שיהיו בעיות, מקווה שהוא יפתור אותן מהר ושלא יהפוך לשחקן NBA בעייתי בתחום הזה) והיצירתיות שלו שמוטלת בספק אבל לגביה נלמד יותר כשיגיע לNBA.

אז מי שרוצה לראות קצת ממנו:
https://www.youtube.com/watch?v=9lOP0mZ2L4o
(מקרי שקובי מופיע בפתיח? חח).

מקווה שנהנתם ותשתדלו לעקוב, הוא עוד יהיה שחקן NBA מצוין.

תודה רבה

לא ממש עוקב, אבל מעניין לקרוא את הסיקורים שלך ושל שרון כאן בפורום.

שני דברים שיש לי להגיד לך {וכל הכבוד לך על הסקירה}

1.תודה רבה על הסקירה המקיפה . קראתי עליו בקטנה בכתבה ש"ספורטס אילסטרייטד" {נראה לי שככה כותבים את זה} לקראת פתיחת עונת המכללות . בנוסף שגיא רפאל {מהכדור הכתום , אם לא הבנת למי התכוונתי} כתב עליו קצת בסקירת הפרוספקטים החשובים לדעתו שם {יש הרבה יותר פרוספקטים לכתוב עליהם , וקלי אאובר ומריו החזונה הם לדעתי הפחות מוכשרים מבין הבחירות שידברו חזק השנה אבל נעזוב את זה} . משם ומהסרטונים למדתי שהוא סווינגמן עם עתיד מבטיח מאוד . ביחד איתו משחק בסמול פורוורד רונדאי הוליס ג'פרסון , שנה שנייה או שלישית לפי דעתי , והמאמן של אריזונה מתכנן שג'ונסון יחליף את ג'פרסון אם הראשון יישאר והשני יילך לדראפט הקרוב . שווה לעקוב.

2.איך אתה עושה את כל סקירת הפרוספקטים מהמכללות? אני הרבה זמן מנסה ואין לי מושג איך {יש לי רשימה ארוכה של שחקנים לכתוב עליהם שכדאי שכולם בפורום יכירו , אם אתה רוצה אני אשלח לך אותה בפרטי}.

Puskas

New member
תודה אחי ולשאלתך

יש ביוטיוב לא מעט משחקי מכללות באיכות HD אפילו, למשל:
https://www.youtube.com/watch?v=ew3TNdkrBjs
זה משחק של אריזונה נגד סן דייגו סטייט (אחלה משחק!) מלפני שבוע וקצת.
אז תצפה שם במשחקים ותראה את השחקנים שאתה רוצה לראות ואז יהיה לך קל יותר לכתוב עליהם.
שנית, כמובן שאנחנו לא אנשי כדורסל מקצוענים אז יש גבול לאיכות הניתוח שלנו וכאן נכנסים לפעולה אתרי המוק דראפט.
כנס ל-Draft Express ושם יש להם על רוב השחקנים סרטוני תחזית לקראת העונה ושם הם מפרטים על חוזקות וחולשות (ממש לעומק!) ומציגים לך קטעי וידאו עם דוגמאות למה שהם אומרים.
תסתכל על הביקורת שלהם ואז תצפה במשחק או שניים ביוטיוב כדי לראות מה נכון ומה פחות נכון (הסרטונים של דראפט אקספרס הם מלפני תחילת העונה יכול להיות שיש חוזקות או חולשות שהם חזו ובפועל זה לא נכון והשחקן דווקא מפתיע בקטע הזה) ותכתוב סיקור :)

לגבי סעיף 1 שלך, מכיר את הוליס ג'פרסון, שנה שעברה היה לא רע אבל ברור שלא בלט יותר מדי כי היו שם ניק ג'ונסון (השנה ברוקטס) וארון גורדון (השנה במג'יק) אז הם שלטו סטטיסטית במכללה המצוינת הזו אבל השנה ג'פרסון יכול לתת עונה איכותית ולצאת לדראפט בקיץ והוא ייבחר סיבוב ראשון בטוח.

למעלה