שאלה למי שיודע:

HollyGolightly

New member
שאלה למי שיודע:

באילו שעות תשודר מחר התוכנית בסטארוורלד? בתודה

HollyGolightly

New member
זהו שבשבועות האחרונים בגלל העברת

השעון שעה קדימה, אני לא בטוחה. האם אתה יודע אם בארה"ב כבר העבירו את השעון שעה קדימה?

HollyGolightly

New member
אתקשר ל-188 ואברר

ואז אכתוב את התשובה כאן. נקווה שהקווים יהיו פנויים........

always be me mc

New member
מאמי מה שהוא כתב זה אחרי העברת השעון קדימה

לכן הוא טעה כשכתב רגיל כי בעבר התוכנית שודרה ב19:00, 12:00, 23:00 וכדומה אבל צדק בשעות שנתן לך כי אלו הן השעות החדשות

HollyGolightly

New member
אני חושבת שאלה השעות החדשות

כל עוד אר"ב לא עברה לשעון קיץ. בכל מקרה זמן ההמתנה ב-188 הוא קרוב לשבע דקות. אז אנסה לברר במקומות אחרים. אם תהיה לי תשובה אחרת מ-13:00 אכתוב כאן. ובינתיים -
רבה לשניכם.

MoGanC

New member
בכל מקרה...

...השידורים בשמונה ובחצות לא משתנים כי הם לא תלויים באמריקה,אלא בערוץ סטאר,וסטאר לא משנה שעון אף פעם.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לא טעיתי

פשוט התכוונתי כמו ששודר כבר בשבועיים האחרונים

whatever4

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש- רשימת שירים למחר

רשימת שירים שמתרוצצת באינטרנט לגביי ההופעות מחר, אין לי מושג אם זה נכון או לא כך שזה בערבון מוגבל: 1. Phil Stacey - “Ain’t Goin’ Down Till The Sun Goes Up” by Garth Brooks 2. Jordin Sparks - “You’re Still The One” by Shania Twain 3. Sanjaya Malakar - “Boot Scootin Boogie” by Brooks & Dunn 4. Lakisha Jones - “Concrete Angel” by Martina McBride 5. Chris Richardson - “Over And Over” by Nelly and Tim McGraw 6. Melinda Doolittle - “Why Haven’t I Heard From You” by Reba McEntire 7. Blake Lewis - “Come A Little Closer” by Dierks Bentley

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo58.gif

במקרה ואכן זו הרשימה: ג'ורדן-בחרה שיר מדהים.אם היא לא תלחץ ורק תשיר יפיפה,והיא הוכיחה שהיא יכולה לעשות את זה,היא יכולה להצליח בגדול. לקישה-אני לא יודע אם זה השיר שלקישה יכולה להפציץ איתו..אבל אני פתוח לגבי זה. כריס-טוב,זה אולי חכם כביכול,אבל זה קאנטרי?! גם לא יודע אם זה חכם מבחינה ווקאלית ואני חושב שכריס צריך להתמקד בזה במיוחד כרגע. מלינדה-יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייי ^__________^ אני ממש אוהב את השיר הזה ואני חושב שמלינדה יכולה לעשות את זה מ-ד-ה-י-ם בלייק-בחר שיר ממש מגניב..קשה לי לדעת עם בלייק כמו שאני תמיד אומר..יכול להיות שהוא יעשה מזה משו אחלה!

../images/Emo58.gif

יאאאאאאאא מלינדה זה יהיה מעולה אם היא תשיר את זה מת על בשיר הזה וגם נורא אהבתי את הגרסא של מליסה שנה שעברה איזה כיף:) ותודה נשיימה:)

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

השיר שג'ורדן בחרה כזה מושלם
ג'ורדן בעצמה מושלמת
ומהשאר? אה.. פחות אכפת לי מה הם שרים חח

LeAnnDylan

Well-known member
|סופילר|ולאחר השידור הרשימה היא-

פיל- Ehere The Blacktop Ends
ג'ורדין- Broken Wing
סנג'איה- Let's Give Them Something To Talk About
ישש חולה על השיר הזה!! לקישה- Jesus Take The Wheel למה? אוף! ידעתי שמיהו יבחר לשיר קרי!!
טיפשה! כריס- Mayberry מלינדה- Trouble Is A Woman שונאת את ג'ולי השיר ככה הלייק- When The Stars Go Blue יש!! טים אהובי!! ידעתי שבלייק צריך לשיר טים!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

דווקא מוצאת חן בעיניי הרשימה הזאת! חבל זשה לא אמיתי

למעלה