שאלה למי שיודע! מי יודע באיזה פרקים בערך מנואל, מיה מריצה ופבלו מתחילים לשיר ולהופיע??
M Morenita New member 2/11/02 #1 שאלה למי שיודע! מי יודע באיזה פרקים בערך מנואל, מיה מריצה ופבלו מתחילים לשיר ולהופיע??
M Morenita New member 2/11/02 #4 מה פתאום מחר?? אני קראתי את התקצירים של השבוע הזה ולא היה כתוב שם שום דבר על זה שהם ירכיבו להקה..
ב ברקודה הכוסון שלי New member 2/11/02 #5 לא להקה...{ספויילר} אבל ביום ראשון אמורה להיות להם תהופעה הראשונה, הם יופיעו כדי לשלם לבאר על המשקאות שהם קנו... פאבליטו יעשה איזה שטות ואז הוא יצתרך לשלם וביטלו לו תכרטיס אשראי, אז הם יוםיעו כדי שללם
לא להקה...{ספויילר} אבל ביום ראשון אמורה להיות להם תהופעה הראשונה, הם יופיעו כדי לשלם לבאר על המשקאות שהם קנו... פאבליטו יעשה איזה שטות ואז הוא יצתרך לשלם וביטלו לו תכרטיס אשראי, אז הם יוםיעו כדי שללם
O omer מכה שנית New member 2/11/02 #6 וואלה../images/Emo35.gif זה יהיה מחר../images/Emo35.gif ש... מחר הם כאילו ישירו במועדון הזה נכוןיש בכל מיני אתרים להוריד קטעים של הופעה חיה שהם שרים שם את סוויט ביבי,ועוד משהו שאני לא זוכרת כרגע...נכון
וואלה../images/Emo35.gif זה יהיה מחר../images/Emo35.gif ש... מחר הם כאילו ישירו במועדון הזה נכוןיש בכל מיני אתרים להוריד קטעים של הופעה חיה שהם שרים שם את סוויט ביבי,ועוד משהו שאני לא זוכרת כרגע...נכון
O omer מכה שנית New member 2/11/02 #8 רגע,אבל זה מה שיהיה רז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ב ברקודה הכוסון שלי New member 2/11/02 #10 מתערבים איתי?? אני ראיתיא את הקלטה! של זה! יש לי את הפרק הזה וזה אמור להיותא חרי מה שהיה.. אני 99% בטוחה!
מתערבים איתי?? אני ראיתיא את הקלטה! של זה! יש לי את הפרק הזה וזה אמור להיותא חרי מה שהיה.. אני 99% בטוחה!
D DANA Gi®L New member 3/11/02 #15 רוצה לראות משהו עוד יותר לא יפה?? תבהי בתמונה של "לילוש". זה יעוור אותך למוות!!
O omer מכה שנית New member 3/11/02 #16 מה ז"א../images/Emo35.gif על איזה תמונה את מדברת../images/Emo35.gif
O omer מכה שנית New member 3/11/02 #17 מה ז"א../images/Emo35.gif על איזה תמונה את מדברת../images/Emo35.gif