שאלה למי שיודע ..

rap girl 15

New member
שאלה למי שיודע ..

הצבא לא מגייסים אותי בגלל שכשהיה לי צו ראשון היו יותר מידי בנות והורידו את כולן.עכשיו אני רוצה במקום זה שירות לאומי.. אז אנשים אמרו לי שצריך ללכת לרב ולשחק אותה דתייה ובלה בלה,זה נכון?

rap girl 15

New member
נו מה אני יעשה?

הייתי אנטי צבא בצו ראשון רצח.. השנה מורעלת על מג"ב והביאו פטור.. אז כבר חשבתי ללכת לשירות לאומי וזהו.

דללה

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לשחק אותה דתייה..

לא קיבלת פטור כי הצהרת. קיבלת פטור כי, לטענתך, היו יותר מדי בנות.

rap girl 15

New member
לטענתם.

היו יותר מידי בנות,בהתחלה לא היה לי אכפת,להפך אמרתי סבבה עם הזמן לא היה סבבה בכלל כי רציתי מג"ב אבל עם הזמן ועם כול הידידים שאומרים לי שלא צריך מג"ב ועם כבר יש לך פטור לכי לשירות לאומי..אז אני רוצה.. לפחות זה.. מאשר לא לתרום בכלל.

דללה

New member
אני מאמינה לך...

אני פשוט אומרת שבשביל שירות לאומי לא צריך "לשחק אותה דתיה". ברגע שיש לך פטור, יש לך פטור.

253Daniel

New member
מה שקורה בעצם זה ש..

כשיש יותר מדי בנות במחזור גיוס..מוותרים על אלה שניתן לוותר עליהן משיקולי קב"א או ת"ש... את לא צריכה לשחק אותה דתיה ולא ללכת לרב..הצבא לא מגייס אותך ולכן זכותך לעשות שירות לאומי..זה הכל.

rap girl 15

New member
:)...

נו בסדר,איך שהייתי אני לא מופתעת שוויתרו גם תמבחנים עשיתי בחפיף וזלזלתי..קיצר הרסתי לעצמי ללכת למג"ב אז אני יסתפק בשירות לאומי.. ותודה :)

rap girl 15

New member
אממ

זה מורכב.. מצד אחד כן יש לי לא לקחתי בחשבון שאני יהיה פתאום מורעלת על מג"ב.. ומצד שני הרבה אומרים שזה מערכת אטומה ובלה בלה.. אז עם כבר אולי באמת עדייף לי שירות לאומי למרות שיש לי הרגשה רעה שאני לא יהיה מגבניקית..קיצר זה הדבר היחיד שמושך אותי ללכת לצבא וזה כנראה לא מספיק בשביל להילחם.

למעלה