שאלה -למי שהתנסה בבועות מאבקת

heli 1 האחת

New member
שאלה -למי שהתנסה בבועות מאבקת

סודה. מה המידה הרצויה כדי שלא יהיו פיצוצים ואיך נכון לעשות .? אני לקחתי משטח שמתי עליו אבקה וכשהמוט השקוף היה חם טבלתי מעט באבקה . בחרוז אחד הבועות היו מאוד קטנות ובשני היה לי ריכוז גדול של בועות קטנות וגדולות והזכוכית נראית כאילו עוד רגע הכל מתפורר לרסיסים.נדמה לי שיש בו אפילו סימ ונים כאלו.

zfard

New member
אולי לא התנסו בזה...

לא ניסיתי, אבל עד כמה שקראתי איך עושים- תנסי לא לטבול את המוט וממנו לעשות את החרוז, אלא לעשות את החרוז ולגלגל אותו באבקת הסודה לשתייה, כמו עם פריט.

michal_sil

New member
קראתי משהו בנושא.

כדאי לגלגל את החרוז באבקה הסודה, לחמם ולצפות בשקוף. הציפוי השקוף "מגדיל" אופטית את הבועות והן נראות גדולות יותר מאשר במציאות (והחרוז לא נראה "מתפורר")

גליה שי

New member
אם אין לך תנור להרפיה

אין סיכוי כמעט שתצליחי לעשות את זה בלי שהחרוזים ישבר כמעט מיד. אני ניסיתי את זה לפני התנור וכווווווווווולם נסדקו או נשברו. הטריק הוא לשים מעט מאוד אבקה כי אחרת הכל רותח ויש יותר בועות מזכוכית. וכן זה כמו שמיכל אמרה- חרוז קטן--> קצת אבקה --> עוטפים בשקוף. בהצלחה בכל אופן. גליה

mikirosen

New member
גליה, אני יודע שיש אבקה

שמשתמשים בפיוזינג שעושה בועות בצבע כחול שקוף ,בועות גדולות.אבל איני מכיר את האבקה. הידע מקורס פיוזינג לא מוצלח שעשיתי לפני שנתיים.

heli 1 האחת

New member
מכך אני מבינה שצריך להעביר מיד

לתנור הרפיה ולא לחכות להרפיה מרוכזת. גם אני חשבתי על זה. בינתיים באמת כדאי שאניח לזה. הסקרנות תחכה הפעם. תודה

למעלה