שאלה למישהו שסיים את RISEN

Wolfinix

New member
שאלה למישהו שסיים את RISEN

מצאתי בינתיים 3 זרמים להצתרף אליהם ולכל אחד יש סט של משימות משלו, האם זה בטוח לעשות משימות של זרם שאני לא מעוניין להצתרף אליו רק בשביל נקודות הנסיון? או שזה "יגייס" אותי אליו?

shemerkuz

New member
הנה...

אתה יכול לעשות את כל המשימות של גילדה מסויימת ללא שום בעיה, ולעבור לגילדה אחרת ולעשות את המשימה שלה.
אבל - בכל גילדה יש שלב שבו אתה מתחייב להצטרף אליה - ואז כל האחרות נחסמות בפניך. זה לא כזה קשה לזהות מתי זה הולך לקרות - בד"כ כשאתה מדבר עם המנהיג של כל גילדה, יגיע הרגע שבו הוא יבקש ממך להצטרף (אחרי שתשלים מספיק משימות עבורם) - ואז תוכל לסרב ולהמשיך עם אחת מהאחרות.
&nbsp
רק שים לב, אם אתה הולך למנזר ישירות הם תופסים אותך בכוח ומכריחים אותך להפוך להיות לוחם של הקוסמים (מעין פאלאדין), ואתה לא יכול לעזוב את המנזר - אתה נעול בפנים ושאר הגילדות חסומות בפניך (למרות שהצלחתי למצוא דרך לצאת - אבל זה עלול לשבור את המשך המשחק).

Wolfinix

New member
תודה, שאלה נוספת

אני נראה לי הולך לפתח את היכולות לכיוון של MAGE אבל עדיין לא מצאתי מישהו שילמד אותי את היכולות האלו רק כאלו של לוחמים ופורצים, השאלה היא אם אני אשפר את היכולות של אחד הנשקים למשל חרב האם יהיו לי מספיק נקודות להעלות את היכולות של ה MAGE בלי בעיה? או שאולי בכלל עדיף לחכות?

כי עכשיו במחנה של ה DON אני יכול לאמן חרב/גרזן דבר שמאוד יכול להקל על הלחימה בינתיים...

ואם כבר אני שואל...מה יש לעשות עם עורות של חיות מצייד? האם שווה לשמור אותם בשביל ליצור שריון (אם זה אפשרי בכלל) הם נחוצים למשהו? או שבטוח למכור אותם?

shemerkuz

New member
בבקשה, תשובות נוספות

הדרך להפוך להיות קוסם היא הכי ארוכה. אתה צריך ללכת לעיר הגדולה, לעבור את כל המשימות שלה, להתקבל על ידם, ולבסוף הגנרל שלהם יבטח בך מספיק כדי לתת לך מכתב המלצה לגילדת הקוסמים. עם ההמלצה תוכל ללכת לשם ולא להיתפס ע"י חיילי המנזר ולהיות מוכרח להיכנס לשירותם, אלא תוכל לדבר עם המאגים ולבקש ללמוד מהם - ואז יתחילו המשימות לקבלה לגילדת הקוסמים :)
&nbsp
למעשה, כל הקווסטים שאתה עושה אצל הדון הם לא חובה כדי להתקבל להיות קוסם. אבל הם כיפים, ונותנים לך הרבה ניסיון וממון.
&nbsp
לגבי נקודות אני מציע לך לשמור כמה שיותר, כשתגיע למנזר תוכל בבת אחת לנצל אפילו עד 100 נקודות כדי ללמוד את היכולות הקסומות - לא חובה אבל מומלץ. אני מציע לא להשקיע יותר מדי במיומנויות לחימה אחרות. לך על האופציה של להילחם עם גרזנים בינתיים - זאת הצורה הכי טובה להילחם בבני אדם אחרים - מקסימום תשקיע נקודת לימוד אחת בזה כדי ללמוד את הטריק הבא שמאוד עוזר. אני חושב שעם השקעה בנקודה אחת הצלחתי להביס את כל המתמודדים בזירה של הדון.
כן תשקיע קצת נקודות כדי ללמוד מיומנויות אחרות - התגנבות, פריצה, ביתור חיות וכו'.
(טיפ קטן - אל תשקיע יותר מ 2 נקודות בלימוד פריצת מנעולים - בתור קוסם אתה לומד קסם שפותח כל מנעול - פשוט לוקח זמן להשיג אותו ועד אז המיומנות תשרת אותך היטב).
&nbsp
לגבי חפצים שלוקחים מחיות... יש הרבה שיכולים לשמש כרכיבים למגילות קסומות, אבל עד כמה שאני זוכר עור אפשר פשוט למכור.
מצד שני יש מדי פעם קווסטים שמבקשים ממך עורות, אז אולי לא כדי למכור הכול בבת אחת מייד.

Wolfinix

New member
אוקי זה פחות או יותר מה שעשיתי, ומצאתי טבעת של

+ לגרזנים, אבל הנשק הכי טוב שלי כרגע (שאני יכול להשתמש בו) הוא אלה ממוסמרת, או פטיש, האם יש טעם לאמן STR בשביל להשתמש בגרזן? בכלל יש דרך אחרת להעלות STR? כי שמתי לב שאכילת תפוחים לפעמים מעלה לי אותו, אבל עם שאר האוכל נראה לי שזה לא עובד...

shemerkuz

New member
יש דרכים

אולי לאמן את הכוח רק באיזה 10 נקודות כדי להיות מסוגל להשתמש בנשק טוב יותר.
בעיקרון, כשתהיה קוסם, כמעט לא יהיה טעם להשתמש בנשקים.
&nbsp
יש צמחים שמוסיפים לכוח אם אוכלים אותם - או שניתן לייצר מהם שיקויי כוח במקום, בתור קוסם עדיף לך לאכול את הצמח במקום. פה ושם גם יש מעט קווסטים שמעניקים לך איזה בונוס לכוח, או שיקוי כזה או אחר.
התפוחים נותנים +1 לכוח כל 20 תפוחים - עד מקסימום של +5

למעלה