בבקשה, תשובות נוספות
הדרך להפוך להיות קוסם היא הכי ארוכה. אתה צריך ללכת לעיר הגדולה, לעבור את כל המשימות שלה, להתקבל על ידם, ולבסוף הגנרל שלהם יבטח בך מספיק כדי לתת לך מכתב המלצה לגילדת הקוסמים. עם ההמלצה תוכל ללכת לשם ולא להיתפס ע"י חיילי המנזר ולהיות מוכרח להיכנס לשירותם, אלא תוכל לדבר עם המאגים ולבקש ללמוד מהם - ואז יתחילו המשימות לקבלה לגילדת הקוסמים

למעשה, כל הקווסטים שאתה עושה אצל הדון הם לא חובה כדי להתקבל להיות קוסם. אבל הם כיפים, ונותנים לך הרבה ניסיון וממון.

לגבי נקודות אני מציע לך לשמור כמה שיותר, כשתגיע למנזר תוכל בבת אחת לנצל אפילו עד 100 נקודות כדי ללמוד את היכולות הקסומות - לא חובה אבל מומלץ. אני מציע לא להשקיע יותר מדי במיומנויות לחימה אחרות. לך על האופציה של להילחם עם גרזנים בינתיים - זאת הצורה הכי טובה להילחם בבני אדם אחרים - מקסימום תשקיע נקודת לימוד אחת בזה כדי ללמוד את הטריק הבא שמאוד עוזר. אני חושב שעם השקעה בנקודה אחת הצלחתי להביס את כל המתמודדים בזירה של הדון.
כן תשקיע קצת נקודות כדי ללמוד מיומנויות אחרות - התגנבות, פריצה, ביתור חיות וכו'.
(טיפ קטן - אל תשקיע יותר מ 2 נקודות בלימוד פריצת מנעולים - בתור קוסם אתה לומד קסם שפותח כל מנעול - פשוט לוקח זמן להשיג אותו ועד אז המיומנות תשרת אותך היטב).

לגבי חפצים שלוקחים מחיות... יש הרבה שיכולים לשמש כרכיבים למגילות קסומות, אבל עד כמה שאני זוכר עור אפשר פשוט למכור.
מצד שני יש מדי פעם קווסטים שמבקשים ממך עורות, אז אולי לא כדי למכור הכול בבת אחת מייד.