שאלה למיקי בר אור

efi101

New member
שאלה למיקי בר אור

שלום לך! ברצוני להחליף אופניי ז"ק לאופני ש"מ במחיר 8000-9000 ש"ח. לאחר סקר אני מתלבט בין מספר דגמים: nerida mission race specialized enduro + stumpjumper scott g-zero fx 20-25-team gary fisher suger 4 plus בהנחה ואני רוכב שבילים קבוע עם נטייה להורדת פטישים לפעמים ומידי פעם ירידות לא חזקות במיוחד, איזה מהדגמים הנ"ל מתאימים ביותר? (דעתי האישית היא שהמרידה מתאימות) תודה מראש אפי

Rider 9

New member
סלח לי שאני נדחף

אם אתה רוצה לשאול משהו את מיקי - שלח לו דוא"ל או מסר אישי. אם אתה רוצה לשמוע דעות של אחרים - אז שאלת במקום הנכון, וכיוון שכך אני רואה לנכון גם לענות לך. אתה מזכיר בהעדפות שלך סוגים מאוד שונים של אופניים. אנסה לקטלג אותם בצורה גסה : המארידה והסטאמפג'מפר הם אופני XC , תוכל לרכוב איתם בכל מקום, אולי אפילו להתחרות לפעמים, אבל זה לא משהו שהוא יותר מידי אגרסיבי. הסקוט והאנדורו הם אופני שבילים - כלומר רכיבת XC אגרסיבית - אופניים עמידות יותר, חזקות יותר,בעלי מהלך בולמים ארוך יותר (או לפחות אופציה כזו) תנוחת רכיבה זקופה יותר לטיולים, את המחיר תשלם בעליות. השוגר הוא יצור כלאיים. מהלך אחורי משתנה בין 2.8 ל 4.3 אם אינני טועה, שטובים גם לרכיבות שבילים וגם לתחרויות מזדמנות. עכשיו תחליט מה הכי מתאים לך ותתקדם עם הדגמים המוצעים. לתשומת לבך - קיימים דגמים רבים נוספים בתקציבך - למשל הספשלייזד אפיק אם אתה מחפש ש"מ לתחרויות, הדגמים השונים של ג'אמיס (XLT לרכיבת שבילים אגרסיבית ו DAKAR כאופני XC) , וגם דגמים של KONA לכל ייעוד.

למעלה