שאלה למטרה טובה

שאלה למטרה טובה

(זה קשור לקמפיין למלחמה באיידס שאני מנסה לתרום לו). רציתי לדעת אם אתם מכירים את הצורה של הסרט (=ribbon באנגלית, לא film) האדום שעונדים על הדש להזדהות עם המאבק באיידס, ואם אתם חושבים שהצורה והצבע מספיק מוכרים בקהילה בשביל להשתמש בהם בקמפיין שמיועד לקהילה. תודה מראש.

BlueCat

New member
ברור

אחד הסמלים הכי מוכרים ומזוהים, בעיקר בקהילה ההומולסבית.

EyeSeeYou

New member
מצחיקול

הרעיון היה לבחון את הידע שלנו כדי שידע אם הוא יכול לעשות בזה שימוש מבלי להסביר. ברגע שצירפת קובץ אז למעשה השאלה שלו היא לא רלבנטית כי כל אחד ברגע שיראה את התמונה יקשר בין השאלה לתמונה ופתאום זה יראה ברור מאליו, ובכך הוחמצה השאלה שלו.

BlueCat

New member
אה?? תסלח לי שאני קצת סתום-בלום

ולא ממש הבנתי איפה טעיתי ומה הייתה הכוונה. איך הוא אמור לצאת במסע פרסום נגד האיידס, שיופיע אלמנט הסרט אבל לא יופיע ממש סרט? בפנטומימה?

EyeSeeYou

New member
אם לא הבנת אני לא מתכוון להסביר!

וברצינות...לא אמרתי ש"טעית", לא קרה שום דבר. אני פשוט מניח שהרעיון בשאלה שלו היה לצורך בדיקת יכולת השליפה שלך (כך זה נקרא) מהזיכרון את האסוציאציה המתאימה כשתראה את הסרט האדום. כלומר כמו שאתה רואה שלט עצור ולא כתוב לך עצור אבל אתה יודע לעצור, כך תראה את הסרט האדום וישר תדע שזה מאבק באיידס. בזה שהכנסת את התמונה, למעשה יצרת אצל שאר הקוראים את הקישור מבלי שהם נדרשו לשלוף את האסוציאציה, אותה אני מאמין הוא רצה לבדוק. ולגבי סרטוני פרסומת והקשר שלהם, דווקא בסרטוני פרסומת ובמודעות פרסומת שזמן החשיפה אליהם קצר מאוד, עושים מבחנים כאלה, כדי לוודא שתקבל מקסימום מידע במינימום זמן. אבל לא צריך להעלב, ואתה לא סתום בלום. רק הערתי את תשומת לבך לאופן בו אני הבנתי את השאלה שלו, ייתכן ומבחינתו זה לא עשה כל נזק למרות הכל. המשך יום נעים!

למעלה