שאלה למטפלים

18עינת

New member
שאלה למטפלים

מישהו טיפל בהצלחה באפילפסיה עם רוח ולחות בעזרת רפואה סינית? אשמח לקבל מידע בנושא

dafna333

New member
הי עינת

הייתה לי מטופלת בת 23 שהגיעה אחרי התקף שני אחרי שנתיים מהאפיזודה הראשונה. באה להתחזק. דקרתי אצלה את liv3 gv20 li4 sp9 st40 liv14 ht7 ועוד נקודות בראש ונקודות לחיזוק הטחול, כי הייתה חולשה שלו אצל המטופלת שלי. נתתי את הפורמולה liu jun zi tang אבל לא ידוע לי אם הבעיה נעלמה כי גם ככה ההתקפות היו באות פעם בכמה שנים. בכל מקרה, הטיפול צריך להתאים גם לשאר הסינדרומים של המטופל ולא רשמת מה מצב שאר האיברים, מה את מרגישה בדופק ועוד הרבה פרטים חסרים.

אפילפסיה.

שלום עינת. קיימות נקודות דיקור רבות לטיפול באפילפסיה. חשוב להתאים את הטיפול לשלבים השונים של המחלה ולסוג ועוצמת ההתקפים. נקודות אפשריות, בנוסף לאלה שמנתה דפנה, הן למשל: St8 GV14 לא למצבים האקוטים של אפילפסיה. GV24 לשלב הכרוני. Ht3 תתאים לשלב אקוטי של אפילפסיה. Si3 תעזור יותר בגראנד מל [ההתקפות הקשות]. UB5 UB7 UB10 UB15 Nao Cong -GB19 עשר דק' לפני תום הטיפול, ניתן להוסיף את GB20 לפיזור רוח של הכבד. בעניין חומר ומאמרים בנושא, חיפוש קצר בגוגל, יניב תוצאות רבות. ברוכה הבאה לפורום ובהצלחה.
שירי.

Assaf Feldman

New member
אפילפסיה

הי עינת מניסיוני ניתן לעזור במקרים מסויימים של המחלה, בעיקר בהפחתת תדירות ההתקפים. פשוט לעבוד לפי אבחנה ולקרוא ספרות בנושא.

מאיר72

New member
עוד מידע על אפילפסיה תוכלי למצוא

בעבודתה של תמי צימט על האפילפסיה.

omarman

New member
הי עינת

מנסיוני יש בהחלט הצלחה עם אפילפסיה. אפילו הצלחה מפתיעה. שווה להיכנס להרפתקאה הזו, כמו תמיד- בלי הבטחות.

18עינת

New member
../images/Emo45.gifמאיר שלום

תודה על התשובה אתה יודע איך אני יכולה להגיגע לעבודה של תמי על אפילפסיה? בתודה מראש, עינת

למעלה