שאלה למטפלים בשמן.

p o k i m o n

New member
שאלה למטפלים בשמן.

שלום אני מעסה. משתמש בעיקר בשמן שקדים. השאלה שלי : איך מורידים את הריח מהסדינים ושאר הכיסויים ? אני משרה במים וסבון ולאחר מכן מכבס ועדין יש להם ריח נורא. ניסיתי לשים גם סודה לשתיה וללא כל תועלת. תודה רבה ושנה טובה.

yoelnd

New member
אז ככה.....

היי אפשר לשים טיפה חומץ או יותר מרכך בתא או לחילופין לשים שמן אתריי כלשהו עם חומרי הכביסה. לחילופין אפשר לטפטף 2 טיפות אתריי ישירות על הסדין לפני כל טיפול! בבריאות טובה!

שמנים וריחות סדינים

סבלתי מהבעיה הזו במשך כמה זמן... הבעיה נפתרה כאשר התחלתי להשתמש בשמנים איכותיים (אחרי שלמדתי ארומתרפיה והבנתי את חשיבות העניין). באופן מפתיע (או שלא, במחשבה שניה), הסדינים הפסיקו להסריח!! אם כן, חפש שמן שקדים איכותי ולא זול, ונראה לי כי הבעיה תיפתר!

אני מטפלת בכירה ומשתמשת בשמן

זרעי ענבים ברמה גבוהה, ובשמנים אתריים של שלוס... ולא מצליחה להפטר מריחות השמן. קניתי 2 סדינים כותנה/פוליאסטר .. ולדעתי יש בעיה עם ההרכב של הפוליאסטר. לא ניסיתי כותנה 100% אולי בכל זאת יש פתרון לסדינים הקיימים?? חג-שמח אריאלה

שמנים וריחות....

קשה להיפטר מריחות ושמנים באבקת כביסה רגילה.. אבקת כביסה תעשייתית מכילה דטרגנטים ממיסי שומנים בהרתחה... בד'כ קשה להשיג צריך ךיצור קשר עם חברות כימיקלים והם מעדיפים למכור בכמות מסחרית כמובן...אלא אם מכירים מישהו שיש לו מכבסה ויכול לבצע את ההזמנה...אבל אז, איך ירוויח עליכם? אגב שק של 10 ק'ג אמור להלות בערך 120 150 ש'ח לא יותר !!! בהצלחה !!!

למעלה