שאלה למחשבה

שבילים

New member
שאלה למחשבה

את/ה נוסע/ת במכונית ובדרך את/ה עובר/ת ליד תחנת אוטובוס, ובה שלושה אנשים: אשה זקנה שנראית כהולכת למות. רופא שפעם הציל את חייך. אשה/גבר שעליו/ה את/ה חולם/מת כל חייך. יש לך אפשרות להסיע במכוניתך רק אדם אחד. את מי מהשלושה תבחר/י? ומדוע?

תשובה......

אני הייתי לוקחת איתי את האישה שנראית כאילו היא הוכת למות.. זה בסה"כ נסיעה את גבר חלומותי אני אפגוש עוד כמה פעמים או לפחות עוד פעם אחת, לא יקרה לרופא כלום אם הוא יחכה עוד חצי שעה לאוטובוס אבל האישה המסכנה... תשלם ביוקר אם לא אקח אותה לכן זו בחירתי... אוהבת איב!!!

טוב, אז התבלבלתי....

זה היה אמור להיות
אבל כנראה שייקח לי קצת זמן להתרגל למורכבים....

חברה חברה....

רגע רגע...... תהיו מציאותיים... זהו מאוד מחמיא אבל אני בטוחה שכל אחד ואחת מכן היו נוהגים כמוני... זה כזו שאלה מובנת האליה... מה לא?!!!!!! בכל אופן... חזרתי מבית הקפה.. היה די מסריח..ובזמנים קשים אלו כשהחיים זמנית בזבל אני מאחלת לכולכם המון(!!!!) א ה ב ה !!!!!!!!!!!!!1 חולה עליכם! לילה מעולה לכולם! איב

שבילים

New member
רמז קל

איב, יש אפשרות אחרת שדרכה כולם יהיו מרוצים ולא יהיו יותר מידי קורבנות מצד אף אחד מהצדדים. הנה נתתי לך רמז.

חשבתי על

מה שרמזת לי והגעתי רק למצב שבו הרופא והזקנה נוסעים באוטו שלי ואני וגבר חלומותיי נשארים לחכות בתחנה. אבל, נוצרות כמה בעיות.... - אני לא כל כך סומכת על המצב שבו האוטו לא אצלי אלא רק אצל אנשים זרים למרות שהרופא הציל פעם את חיי... - מי אמר שגבר חלומותיי ירצה להשאר איתי בתחנה ולא יעדיף להתחפף משם בטרמפ הבא.. בסיטואציה אחרת שבה הוא לא רוצה לנסוע בטרמפ( שמעיד כי הוא ממש רוצה לעוף משם) תהיה לי הזדמנות טובה יותר לכבוש אותו.. לא? אוהבת איב נ.ב- כנראה שאנ ממש טיפשה אבל זאת הסיטואציה האחרת שמצאתי, שנראתה לי הגיונית בכל אופן..

u*m

New member
שלום לכולם

אני חושבת שהייתי בוחרת בגבר חלומותיי.. אם אני בטוחה שזה אכן הוא.. לא הייתי מפספסת את הזדמנות חיי.. מהפלאפון הייתי מזמינה אמבולנס לאישה.. יכול להיות שדווקא כך היא תגיע למחוז חפצה מהר יותר בינתיים הרופא יעניק לה עזרה ראשונה (אני מניחה שבעודי עוברת ליד תחנת האוטובוס.. הוא כבר החל במשימה.. הרי היא נראה שהיא הולכת למות! והוא רופא מצויין - הוא הציל את חיי!) האמ.. חוץ מזה.. גם הרופא אולי צריך להגיע לבית-החולים.. אז ייתכן שהוא יתלווה לאמבולנס. UM

m_katzmann

New member
עבר ועתיד../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

כשראיתי את השאלה הדבר הראשון שעלה בראשי מה בעצם הייתי עושה והתשובה הייתי לוקחת את האשה הזקנה שעומדת למות למקום אליו היא רוצה להגיע. הן גם הרופא וגם גבר חלומותי זקוקים להסעה פחות ממנה. ורק אז הבנתי עד כמה אני מתרפסת על העבר, כי אני חיה יום יום את אותה הסיטואציה ויודעת שהתשובה הנכונה היא לקחת את העתיד בידיים את הגבר עליו תמיד חלמתי לקחת איתי ולהשאיר את העבר רחוק ממני ואולי זהו הפתרון האולטיבמטיבי כי הרופא יוכל אולי להציל את האשה כפי שהוא הציל אותי. קשה לי עם הפתרון הזה, אבל זה בטח מה שהיית רוצה לשמוע. מאיה

בונבונת

New member
ההחלטה שלי...

היא כזאת-את גבר חלומותיי(ואני מבינה שזה ע"פ מראה חיצוני בלבד...)אני רואה בהרבה מקומות ולא עוצרת...וחוץ מזה הוא לא כ"כ חלומי אם אין לו אוטו משל עצמו...הוא יכול להמשיך לחכות,אולי הוא ילמד כמה דברים בזמן שהוא מחכה עם עצמו... הרופא שהציל את חיי פעם אחת תודה רבה לו -אבל אני בטוחה שבתור רופא יש לו אוטו...וגם אני אעדיף לעשות לו טובה יותר גדולה מסתם להקפיץ אותו רגע...מצטערת doc. נשארה הזקנה,אני מאמינה שהייתי לוקחת אותה,אבל אלוהים ישמור-אם היא תמות לי באוטו,אני אברח משם ואז לא עשיתי בזה שומדבר... בכל אופן אני בד"כ לא לוקחת טרמפיסטים...אי אפשר לסמוך על אף אחד היום...

למעלה