שאלה למחשבה:

2shani2

New member
שאלה למחשבה:

ספר שישי, עמוד 550: "לכבוד אדון האופל, ברור לי שאמות הרבה לפני שתקרא את זה, אבל רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך. גנבתי את ההוקרוקס האמיתי, ובכוונתי להשמיד אותו בהקדם האפשרי. כעת אלך אל מותי ובליבי תקווה, שכאשר תפגוש את היריב הראוי לך, תיהיה שוב בן תמותה. רא"ב " מי זה רא"ב לכל הרוחות? למה הוא כותב את המכתב הזה? מי מת ולמה ("ברור לי שאמות הרבה לפני שתקרא את זה")? למישהו יש השערות?

אור... ../images/Emo4.gif

היא עכשיו סיימה ת'ספר. היא לא הייתה פה בפורום. אכפת לך לא לרדת אלייה? היא אפילו לא יודעת את כל התיאוריות. =\

2shani2

New member
ולא סיימתי רק עכשיו את הספר השישי,

סיימתי אותו יומיים שלושה אחרי שהוא יצא בעברית..

למרות שאת חדשה

תעייני קצת בפורום ובטאגליינס לפני שאת פותחת הודעה חדשה. בכל חור בפורום יש תיאוריה משונה לגבי מי זה רא"ב חבל סתם לפתוח הודעה חדשה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
בגלל שאתם לא בני אדם..../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אני אסביר לך
כפי שהבנת (אני מקווה), ההורקרוקס שהארי ודמבלדור לקחו, לא היה ההורקרוקס האמיתי, אלא המזויף. בתוך המזויף מישו בשם רא"ב השאיר להם פתק, בו הוא בעצם כתב שהוא כבר הצליח לקחת את האמיתי, החליפו במזויף, ובכוונתו להשמיד אותו(את האמיתי) בהקדם האפשרי- ובכך להשמיד את האפשרות של וולדי להשתמש בו כדי לחיות מחדש. האיש שכתב את זה, ברגע מציאת ההורקרוקס, כנראה האמין שהוא הולך למות בקרוב,(לא ידוע למה), אבל אין לדעת אם הוא באמת מת או עדיין חי. בכל מקרה, ההשערות הן שהוא אוכל מוות (הפניה ל"אדון האופל"), ושכנראה רצה לנקום בו, או לעצור את תוכניותיו להיות בן תמותה, או להוכיח לו שהוא חכם.
יש השערות שזהו רגולוס בלק, אח של סיריוס (אבל אין לדעת).

DirtySpirit

New member
הדבר שהכי קרוב למתאים, זה רגולוס../images/Emo3.gif

ולפי התיאוריה הזאת, התליון היום מסתובב בעולם, מכיוון שדנג גנב ומכר אותו

רזושש

New member
ויש עוד הרבה תאוריות כמו..

שהארי הוא הורוקרוקס, ושהחפץ שהארי מצא בניקיונות בספר החמידי (בבית משפחת בלק) הוא הורוקרוקס.. ורא"ב זה אח של דמבלדור, אבפבורת'.. ומפה אני בטוהח שתביני הכלל---> http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%90%22%D7%91

היי לך ../images/Emo24.gif

זאת שאלה שמטרידה את כולנו כבר הרבה זמן
השערות מטורפות עולות באינטרנט כל הזמן: רגולוס בלק, פרופ' סלאגהורן, פרופסור בינס, דמבלדור עצמו, אח של דמבלדור, האגריד (?), מאדם בונז, פיטר פטיגרו, בורגין או ברק (מהחנות), אדון אוליבנדר (טוב, חלק כאן הם המצאה שלי, אבל אוליבנדר הוא רעיון טוב, לא?) לרולינג פתרונים.
עידכון קצרצר על התיאוריות הנפוצות בפורום: *רא"ב הוא רגולוס בלק (אח של סיריוס) *הארי הוא הורוקרוקס. *דמבלדור לא מת. *סנייפ הוא טוב, ודמבלדור ביקש ממנו לרצוח, או להעמיד פנים שהוא רוצח אותו. יומטוב!

2shani2

New member
סבבה, את התיאוריות כבר קראתי בפורום

קודם, וגם מקריאת הספרים, אבל בכל זאת תודה על ההסברים. נראה לי שהתשובה הכי טובה תיהיה בספר השביעי, ימים יגידו...

floyd3

New member
באמת חשבת שזו פעם ראשונה?

באמת חשבת שיש מצב שבפורום של הארי פוטר הנושא של RAB לא נטחן לפחות מיליון ואחת פעמים ?

מה ה מצב

New member
גילי בר הילל יודעת

אבל היא לא מוכנה לספר... עכשיו חשבתי על משהו שלא חשבתי עליו קודם... בספר החמישי סיריוס מת סתם כי הארי היה מטומטם. הוא לא היה צריך ללכת לחדר הנבואות. אם הוא היה עושה מה שהוא היה צריך לעשות סיריוס לא היה מת. סיריוס בעצם מת סתם. וגם בספר השישי משהו כזה קרה... דמבלדור סתם הלך למערה הזו, שתה את הדבר המבחיל הזה שהחליש אותו ובגלל זה הוא הפסיד בקרב מול סנייפ. ובסוף הם אפילו לא השיגו הוקרקרוס אמיתי. עוד מוות חסר תועלת...

hcarmiel

New member
אם היא יודעת אז זה בטוח רגולוס

כי אין מישו אחר שהופיע בספרים שהר"ת שלו מתאימים

למעלה