שאלה למחשבה !!

shibu

New member
שאלה למחשבה !!

אז ככה... אף פעם לא ממש חשבתי על זה, אבל... לפי דעתי בטי, בסוף הסדרה, לא צריכה להתחתן עם ארמנדו. כלומר, תחשבו על זה ככה : כל הזמן היא מתייסרת בגללו, ואני לא יודעת ממש את הסוף של הסדרה, אבל רק בגלל שארמנו מבקש שהיא תסלח לו ישר היא קופצת לזרועותיו, ועוד מביאה לו בת ?? היא צריכה לזכור את מה שעשה לה ! הוא רימה אותה, עוד אחרי שהיא סיפרה לו על מה שקרה לה לפני כמה שנים !! (או מתי שזה לא היה...) לפי דעתי היא צריכה להשאר אולי ידידה שלו, אבל בהחלט לא לרוץ אליו כאילו כלום לא קרה לפני-כן !! אם אני הייתי במקומה, הייתי רואה את זה ככה (אני מדלגת על כמה קטעים, ועשיתי את זה מ-מ-ש בקיצור) : אני מכוערת מאוד, האיש שאני מאוהבת בו (ארמנדו) פתאום יום אחד מתחיל להיות איתי (ועוד הוא מאורס), הוא שוכב איתי ומנשק אותי, אבל אז אני מוצאת מכתב "הדרכה" שחבר שלו כתב לו מה לעשות איתי כדי שהוא לא יאבד את החברה. אני רוצה להתנקם בו על זה (ואז כל הקטע עם ניקולס..), אבל הוא עדיין עושה צעד צעד לפי מכתב ההדרכה וזה מרגיז אותי. אני נוסעת לחו"ל לכמה זמן, שם אני לא יודעת מה קורה עם ארמנדו, ואז כשאני חוזרת אני ממש יפה והוא רוצה שוב להיות איתי. את האמת- לא נשמע מוזר ? אם זה היה קורה לי- הייתי חושבת שעכשיו הוא רוצה להיות איתי רק כי אני יפה. באמת ! לפני-כן הוא עשה את זה כדי להציל את החברה, אבל עכשיו הוא רציני. אני לא יודעת מה אתכם, אבל לי זה נשמע מוזר... הם מתחתנים, היא מביאה לו בת... כל העניין הזה קצת לא הגיוני. אפילו אם היא רוצה לסלוח לו- כשהיא שוכבת איתו היא לא נזכרת איך הוא היה נאלץ לשכב איתה, למרות שהוא נגעל ? מצפה לתגובות ! שיר

Cornamenta

New member
צודקת, זה לא הגיוני

זה בלתי מתקבל על הדעת, טיפשי, מאוד לא פמיניסטי ואפילו די מרגיז. זה הצעד הכי לא נכון מאיפה שאת לא מסתכלת על זה. אבל... א. זו טלנובלה ומטרתה לא לחנך אלא לספק את רצון הצופים... ב. לעזאזל, אנחנו מדברים פה על ארמנדו מנדוסה... ואני כבר יודעת שהרבה כאן לא מסכימים איתי אבל לדעתי הוא ממש יאמי ואי אפשר לעמוד בפניו...
המכורה לבטי (ולארמנדו)

אוקי אז ככה! והפעם הזהרה ../images/Emo58.gif

קודם כל בטי ממש לא תמהר לקפוץ לזרועותיו של ארמנדו!!! היא תנטור לו טינה במשך זמן רב ותחשוב בדיוק את כל מה כתבת כאן! אבל ארמנדו ינסה לשכנע אותה בכל דרך אפשרית ובלתי אפשרית שהוא אכן השתנה והתאהב בה עוד הרבה לפני, הוא אפילו יקדיש לה סרנדה שישיר ריקרדו מונטנר בכבודו ובעצמו אבל גם זה לא ישכנע סופית את בטי למרות שהיא כן תתרכך קצת. מה שכן יהיה הצעד המכריע זאת מרסלה! מרסלה בכבודה ובעצמה תראה איך ארמנדו מתייסר תנהל עם בטי שיחת נפשות ותספר לה את כל מה שעבר על ארמנדו כאשר היא לא הייתה כאן. היא תספר לה סיפור שבו בטי היא הגיבורה הראשית אבל בטי לא מכירה אותו... וזה כמובן יהיה הצעד המכריע שיגרום לבטי לסלוח לארמנדו ולבקש ממנו לא להתפטר מאקומודה ולהשאר איתה. יותר ברור? אם בכלל קראת ולא נבהלת מסימן הספויילר שבכותרת...

limor444

New member
על בטי

לדעתי היא צריכה לתת לו עוד הזדמנות בגלל שהוא למד את הלקח שלו . לא בוכים על חלב שנשפך אלא שצריך להמשיך הלאה בגלל שיש עוד תקווה שהוא באמת יתחרט על מה שהוא עשה אבל מצד שני יש מצב שהיא פשוט צריכה לשכוח אותו כי מניאק תמיד מניאק אז עדיף או לתת הזדמנות נוספת או לעזוב אותו.

melodynoa

New member
בשורה התחתונה ארמנדו

באמת אוהב אותה, והוא בטח גם יוכיח את זה, אז זה מה שקובע (לפחות אצלי), כי גם היא אוהבת אותו, וכשאת אוהבת מישהו, איך את יכולה לוותר עליו, כשהוא ממש ממש אוהב אותך, ולא לשכוח את העבר?

shibu

New member
כולכם צודקים !!

את צודקת... יש לזה כמה נקודות מבט : א) ארמנדו באמת אוהב את בטי, אפילו עכשיו, והוא הודה בזה.. אפילו בפני אמא שלו וארוסתו לשעבר !! זה מוכיח על גבריות כלשהיא, לא ? אבל הבעיה היא שבטי לא יודעת את זה.. היא יכולה לחשוב שהוא המציא את כל העניין שהוא אהב אותה גם לפני-כן, אבל זה ממש קשה להאמין אם לא רואים בעצמך, אני לא צודקת ? ב) בטי עדיין אוהבת את ארמנדו, אפילו שהיא נוטרת לו טינה והיא מצד שני גם קצת שונאת אותו על מה שעשה לה.. אבל מה לעשות, האהבה תמיד מנצחת !!! ג) לא זוכרת יש עוד משהו אבל שכחתי..
שיר דרך אגב : ראיתם היום? וואווווווווווווווו ! מישל ניסה לנשק את בטי ! והיא הלכה !! יההההההההה כמעט צרחתי בקטע הזה !!

melodynoa

New member
או ניקולאס?! מישל באמת חבל"ז... אבל

המשחק שלו לא אמין. לא רואים שהוא ממש מאוהב בה. זה באמת נראה, אפילו למי שיודעת שלא, שזה הכל בשביל קטלינה.

shibu

New member
לפי דעתי את מ-מ-ש לא צודקת !!

המשחק של מישל ממש אמין ! אני ישר ראיתי שהוא מחבב את בטי ! לא יודעת, רואים עליו.. נראה לך באמת שקטלינה ביקשה ממנו שיתנהג לבטי יפה, שישים עליה את היד שלו (אז עם הזיקוקים) וכל זה ? לא נראה לי.. בכל אופן, מותר לך לחשוב מה שאת רוצה, רק לדעתי רואים עלי שהוא כן מחבב אותה ושהוא לא עושה את זה בשביל קטלינה. דרך-אגב !! מישל לא **ממש** אוהב את בטי כפי שאמרת. הוא מחבב אותה (דהההה, הוא ניסה לנשק אותה !) ואולי אח"כ הוא יאהב אותה, אבל מה שבטוח זה שעכשיו הוא לא אוהבת אותה.

shibu

New member
וואי כמה שגיאות.. סורי ../images/Emo6.gif !!

התכוונתי ב- *"הוא לא אוהבת אותה" ל- "הוא לא אוהב אותה" וב- *"רק לדעתי רואים עלי שהוא כן מחבב אותה" ל- *"רק לדעתי רואים עליו שהוא כן מחבב אותה" מצטערת, שיר

candela

New member
אני חושבת שאת טועה.

אני מבינה שאת צופה קבועה של הסדרה בטי אבל כנראה שלא ראית את הפרקים האחרונים- אני מדברת על הפרקים מלפני שבוע שבועיים בערך. כאשר בטי עזבה ארמנדו התחיל להתייסר והתחיל לשתות בצורה מוגזמת וזה כשהיא הייתה מכוערת. ארמנדו אינו יודע שכעת בטי אכן יפה והוא עדיין מאוהב בבטי המכוערת- הבטי שהוא מכיר מאז ומתמיד. כמו כל טלנובלה שיש לה סיפור דומה הסוף אינו משתנה ותמיד הכוכבים מתחתנים וחיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. אל תשכחי שבטי אוהבת אותו וגם הוא אוהב אותה למרות הכל.

למעלה