שאלה למחשבה..

noam1903

New member
שאלה למחשבה..

היי חבר'ה גם אני רואה את התוכנית ונהנה מאוד.. אני מכיר אותה כבר שנים.. :) שהתחילה העונה הראשונה בארה"ב כבר התחלתי לראות .. מישהו יודע למה המפיקים לא עושים עונה באורך נורמלי.. לסידרה בארה"ב עם אפקטים או בלי אפקטים יש 20 פרקים בעונה ממוצעת.. למה רק 4400 מקצצים ? טוב , אני מבין שאולי שעונה ראשונה היית מן פיילוט , או מן מיני סידרה... ואחרי הפירסום הם הבינו שהסידרה הצליחה אז למה לא עשו עונה שניה שלמה ולא חצי!! וממקורות בפורום שמעתי שעונה שלישית הולכת להיות גם בין 13-12 פרקים .. מה יהיה? מתי המפיקים יחליטו שיש מספיק רייטיניג או רעיונות (אני יכול לתת בשפע) כדי להפיק עונה שלמה של 20 פרקים או אפילו קצת יותר..

מסטרי

New member
היג€;)ג€

שלום לכולם!גם אני נהנת לצפות בסידרה,סידרה ממש מוצלחת! בקשר למספר הפרקים-ישנם עוד סדרות שה"עונות" שלהם קצרות,(למשל לחצי האפל,עונה עם 13 פרקים) בלי קשר לריטיינג או לתסריט...זה מוזר...אולי זה תלוי בערוץ, או בעונה...

TheLost

New member
הסיבה פשוטה מאוד.

הסדרות משודרות בעונת הקיץ, בה הכל קצר. זו לפחות התשובה בנוגע לעונה השנייה (עם 12 פרקים). העונה הראשונה, עם 5 פרקים, הייתה כ"כ קצרה בגלל שבתחילה הייתה אמורה זו להיות מיני-סדרה בלבד, אבל הרייטינג היה בשמיים בצורה יחסית והחליטו להמשיך את הסדרה.

Anakin S

New member
לא בצורה יחסית...

הרייטינג אכן היה בשמיים כולל מקום ראשון בפרק סיום העונה הראשונה ו-4 מועמדיות לאמי אאל"ט.

TheLost

New member
דווקא כן בצורה יחסית.

"4400" היא סדרת כבלים. הכל בה יחסי.

niranbd

New member
זאת סידרה של הכבלים...

זה בדיוק כמו בארץ, סדרות בערוץ 22 או 10 עולות לעונות הרבה יותר ארוכות מאשר הסדרות מקור של HOT שיש בהם בערך 3 פרקים במקרה הטוב

TheLost

New member
להיפך.

רוב סדרות המקור של HOT משודרות בצורה גבוהה יותר מאחת לשבוע כמו בערוצים 11, 22 או 10. ב"אסתי המכוערת", למשל, טלנובלה בערוץ 22, יש כ-18 פרקים לעונה (או משהו כזה, זה לא באמת מעניין אותי
), בזמן של"טלנובלה בע"מ" היו בסביבות ה-100.

R o t e m G

New member
"טלנובלה בע"מ" זה לא נחשב

זו טלנובלה, לא סתם קוראים לה ככה. לכל הטלנובלות יש בסביבות ה-100, 120 פרקים. סדרות זה כבר משהו אחר וזה תלוי, כמו שאמרו, בערוץ, בתקציב וכו'..

למעלה