שאלה למחשבה...

שאלה למחשבה...

אנחנו רואים כל הזמן שזמרים/זמרות/להקות מוכרות מוציאות סינגלים ותקליטים חדשים שמתלבשים על המצעדים במהירות. למשל האחרון של מדונה מיד תפס וכולם אוהבים אותו... השאלה שלי היא האם אותם סינגלים מצליחים בגלל שהם טובים...או בגלל האמן שהוציא אותם? ז"א לדוגמא האם amrican life באמת טוב או שאנחנו שומעים אותו ואומריםש הוא טוב כי מדונה הוציאה אותו ומדונה ידועה כמוכשרת והכל...?

אממ.

את של מדונה אני אוהב לא בגלל שזאת מדונה כי אני לא אוהב במיוחד את השירים החדשים שלה הישנים אני יותר אוהב...

Human Nature

New member
מממ... |טל| †

אני אוהב את AL בגלל שהוא פשוט שיר טוב, ולא בגלל שאני מעריץ של מדונה. בכל מקרה, אם נלך לכללי- העובדה שאמן מסוים שאני מעריך מוציא שיר חדש, היא סיבה לחגיגה בשבילי, והדבר יתן לי תמריץ לשמוע את השיר. כמובן שיש מספר פעמים שאני לא אוהב דברים שאמנים מוציאים. במילים אחרות- המוזיקה שאני שומע לא תלויה במי ששר אותהּ (כמובן שגם לזה יש גורם מסוים- אני, לדוגמה, לא אשמע לעולם את סאבלימינל מהסיבה הפשוטה שהוא פאשיסט) אלא במה שמוּשַר.

AndreaCorr ©

New member
לא ממש לא.

יש המון אמנים שאני מחבבת אבל לפעמים הם מוציאים איזה שיר או סינגל שאני פשוט לא אוהבת. אבל האמת היא שבד"כ לאמן יש סגנון מסויים... ככה שאם אתה אוהב את הסגנון מן הסתם גם תאהב את השיר. ואם כבר דיברתם על מדונה.. האמת היא שאף פעם לא אהבתי אותה וגם לא התלהבתי מהשיר החדש שלה.

i love gina

New member
נכון, ציינת באמת משהו שקורה בדר"כ

אם נגיד אתם אוהבים אמן מסויים, השירים שלו הם פחות או יותר באותו טעם, כך שתאהבו את רוב השירים שלו... קיצר, יש כאלה, ויש כאלה...

LorDofTheCoRRs

New member
השיר החדש

של מדונה נוראי
ובקשר לשאלה- אני מסכימה עם שרון. אם אני אשמע שיר של אומן שאני אוהבת אני אנסה להתחבר יותר. אבל עדיין- יש שירים של הקורס שאני לא אוהבת ואותו הדבר אצל שאנייה!

yanivtr

New member
אבל אם אתה אוהב אמן מסוים

אז אתה אוהב את הסגנון שלו, ככה שהסיכויים שהוא יוציא שיר לא יפה הם קטנים, כי אתה כבר מכיר את הסגנון שלו..... אבל למשל אם אני מצפפה כל כך ליצאת שיר כלשהו, אפילו אם הוא יהיה מגעיל , המוח שלי ידאג שהוא בשבילי יהיה יפה
דרך אגב- אמיתי קיבלת את המסר שלי?

למעלה