שאלה למחשבה

riktal

New member
שאלה למחשבה

שאלתי את השאלה הזאת בפורומים נוספים והתשובות ממש מגניבות, אז בוא ננסה את זה גם פה. הסיבה לכך, דרך אגב, היא שראיתי לפני שבוע את הסרט "שנה מעוברת" ושואלים שם את השאלה הבאה: הבית שלכם עולה באש ויש לכם רק 60 שניות (כבר אמרו לי שזה לא מספיק, אז תדמיינו שיש לכם שתי דקות
) - מה אתם לוקחים אתכם? במקרה של הפורום הזה, זה מתאים ביותר (למי שלא הבין, שיזכר בפיילוט
).

riktal

New member
התשובה שלי, דרך אגב, היא:

את החיות שלי (כל ארבעת החתולים והכלבה), את המארזים של PSYCH שלי (יש לי מארזים אחרים, כמו על טבעי, סימפסון ומארזים שעשיתי בעצמי, אבל אם הזמן שלי מוגבל, אז רק PSYCH ינצלו), ובהנחה שהוא לא עלי, אז גם את הפלאפון שלי.

משי22

New member
אחלה שאלה

את המחברות בהן אני כותבת כל מה שיוצא לי. זה יהיה הדבר שאני הכי אצטער לאבד. ואחר כך את הקופסה בה אני שומרת מזכרות וקטעים מאנשים שיקרים לי, ובסוף את אוסף הדיסקים שעמלתי עליו כל כל קשה
אה, והכי חשוב- את המחשב הנייד שלי. רוב האוצרות שלי מרוכזים בו...

אהבתי!! ../images/Emo3.gif תשובה..

את הפלאפון שלי, הכלבה שלי, כמובן קוראת לכל מי שבבית לצאת..ארנק, MP4, הדיסקונקי (של ה8 ג'יגה יש לי שם את רוב הדברים במחשב) בהנחה שיש לי כוח או יד פנויה לסחוב אז את האלבום ילדות שלי..גם ככה אין שם כזה המון תמונות..ההורים שלי התקמצנו אז אני רוצה שישארו לי
אוף איזה שאלה אכזרית..מה עם כל הבגדים, רכוש וכו'? יעלה מלא כסף לרכוש את הכל מחדש..

nazgul2003

New member
שאלה טובה!

את הכלב שלי, הפלאפון שלי והלפטופ! זה כמובן אחרי שבודקים שכולם בסדר ואף אחד לא נפגע כן?

קרניjack

New member
האמ...

אני בטוחה שהכוונה היא לא "אני אקח את המשפחה והכלב שלי" (למרות שברור שזה הדבר הראשון) אז אני הייתי לוקחת את היומנים שלי, אלבומי תמונות של כל המשפחה, את המחשב (שבו יש לא מעט תמונות) ואם היה זמן לעוד כמה ספרים ודסקים...

למעלה