שאלה למחשבה

natan7

New member
שאלה למחשבה

לחבר'ה שמגדירים עצמם אתיאיסטים.. מדוע אתם טורחים לשמר את הפורום הזה? הרי גם ככה עוד 30\40\50 שנה בממוצע קרב סופו של האדם (לשיטתכם: הסוף הסופיי בהחלט) וזה בלי להתחשב בעניינים של "פיגוע\תאונת דרכים\מחלה\וכד') אז למה לא לעשות משו יותר מעניין בזמן הזה של החיים? במיוחד לאלו בגילאי 20-30 שהרי אלו הגילאים היפים שיש! הרי אתם מפספסים את החיים שלכם......... מילא אני, לפי היהדות זה לא הסוף הסופי שלי בעוד כמה עשרות שנים.. אלא לידה מחדש.. אבל אתם?? מפספסים את החיים...... ונשארים מאחורי המסך בשביל מה? הרי זו לא האופציה היחידה...

וואו,

הפורום הזה לא קשור בכלל למה שאמרת. אתה מודע לזה, נכון? אני ממש לא מפספס את החיים. אני מנצל אותם את תום. מאיפה אתה שואב את הדברים שאתה כותב? אתאיסטים, במקום לבזבז זמן על ללמוד מיתולוגיה בת אלפיים שנה, לומדים על מסתרי היקום ומדע, מבלים, מטיילים, ומנצלים כל רגע בחיים. חיים רק פעם אחת.

rachel437

New member
תשובה למחשבה

לפי הדת אסור לבזבז זמן על שטויות ובפרט לא להיכנס לפורום שכולו כפירה, וכל העושה כן נדון בצואה רותחת, חשוב מה מחכה לך, לשיטתך.

ר ש ר ש

New member
התחמקת לא בהצלחה מרובה מהשאלה

לא ענית לו באמת על השאלה הפשוטה. מדוע אתה מבזבז כאן את זמנך? גם אתה תירקב בקבר בעוד שנים מספר. תנצל את זמנך טוב יותר! אבל כנראה, כשאדם לא יודע לענות אפילו לעצמו, הוא מתחמק מהשאלה ("וואו... זה לא המקום לשאול את השאלה"-זה בדיוק המקום לשאול את השאלה, ובכלל, מה זה קשור? שאלו אותך שאלה (תמימה)-תענה!) שבת שלום.

Hux FluX

New member
נכנסת לסרטים קשים..

יש פה אנשים אשר מתנדבים בזמנם הפנוי, כדי להפריך את הטיעונים של הבריאתנים. ה"קבועים" פה שומרים על המשמר כנגד אותם בריאתנים (חלקם גם קבועים נודניקים). שומרים כדי שתמימים (שנכנסים או מציצים לפה ובעוד פורומים.)לא יכנסו למלכודות. ... לפחות כך הפורום פעיל על פי הנושא שלו ולא זולג מחוץ לנושא הפורום (לא תמיד).

ר ש ר ש

New member
את מעוררת רחמים. אני באמת ובתמים מרחם עלייך.

חיים ריקים וחסרי משמעות. גם אם תצברי הנאות,ידע וכו' הכל ייעלם ברגע שתגיעי אל הקבר. מה הטעם בחיים כאלו? עגום,עגום. ודרך אגב, לפי מה שהבנתי את חרדית לשעבר. באיזה גיל יצאת מהחברה החרדית ובעקבות מה?

natan7

New member
יש בעיה קטנה

אי אפשר ליצבור הנאות של החיים הגשמיים כשכל היום נתונים מאחורי הפורום הזה חיחי לכן, אני מניח שהיא רוצה להנות אך כמו רבים אין לה דרך(?) אחרת מה יש לעשות בפורום הזה חח וזה בלי לפגוע אלא לשם הצגת המצב

Lucy Wiggin

New member
הכל נעלם ברגע שמגיעים אל הקבר,

גם אם בילית את זמנך בסגידה לחבר דמיוני, וגם אם לא.

natan7

New member
אז למה..

אז למה את מבזבזת 5-7 שעות ביום מאחורי המסך כדי להוכיח לכל העולם ואישתו שיהדות זה לא הכי....? חח לא חבל על הזמן המוקצב שלך??? ואללה 5-7 שעות ביום?? אפשר לעבוד, ללמוד, לישון,לדבר,להיות עם חברים,לבלות,לראות סרט,ושוב.. לעבוד ללמוד לישון לדבר לראות סרטת לבלות ושוב לעבוד לישון ללמוד בלה בלה... ושוב... לא חבל על הזמן המוקצב שלך???? חחח הרי עכשיו את בגיל ה25 אני מניח, .. אחרי הגיל הזה או אולי אחרי הגיל 30 הגוף מתחיל להזדקן, הפנים נהיים מכוערות, השיער פחות רך, המשקל אולי גדל ובלה בלה.. אז מדוע לבזבז זנים כה יפות?????? ועוד על מה??? על כלום חחח

Lucy Wiggin

New member
צודק

בעוד שדיונים עם כמה מהאנשים כאן הם אכן מעניינים וניצול ראוי של הזמן העומד לרשותי, לענות לך זה אכן בזבוז זמן. אני מודה לך על כך שהארת את עיני, ומבטיחה לא לבזבז יותר את זמני היקר.

ר ש ר ש

New member
ועוד שאלה

למה את מבזבזת את זמנך לריק בפורום? הרי יש כל כך הרבה דברים אחרים שהיית יכולה לעשות באותו זמן. ללמוד,לעבוד,לבלות,לעסוק בתחביבים (החולניים) שלך. מדוע את מעדיפה להקדיש זמן כל כך יקר?! הרי בסופו של דבר את תירקבי בקבר ושום זכרון או משמעות לא תישאר ממך. את נמצאת בפורום כי רק כאן את יכולה למצוא חבורה חמימה של אנשים שיוכלו לתת לך להרגיש טוב, להרגיש שבחרת נכון, שאת בדרך הנכונה. את יודעת שלא, את לא באמת מאמינה בדרך שבחרת, אבל את מנסה באופן נואש ופאתטי לשכנע את עצמך כך. הספיקות מתחילים לכרסם,אבל את תדחקי אותם למגירת השדים הפרטית שלך (שכבר במילא מתפקעת) איפרד ממך בברכה שגם אם לא תמצאי משמעות אמיתית בחיים, לפחות תוכלי לעמוד איתנה ובלי ספיקות באמונתך היוקדת בחוסר-האלוה (אמונה קנאית, לא נותנת מקום לאף אחד שחולק עליה. משמ ראוי להערצה). שבת שלום,עלובת נפש.

הרזבם

New member
רשרש יקירי

איך אתה יכול להחליט לאחר מה לעשות עם הזמן שלו, או לבקר את החלטותיו בשל כך? בלי קשר לאמונותיה של לוסי, יש לה מספיק שכל בראש כדי להחליט ולקבוע מה לעשות עם זמנה, המוקצב או הלא מוקצב. יכול להיות שהנוכחות בפורום כן מפרה אותה ותורמת לה, ויכול להיות שהיא פשוט נהנית מכך. אינך יכול לקבוע שרירותית כי נוכחותה כאן הוא בזבוז של זמנה היקר. ומעבר לכך: >שבת שלום,עלובת נפש.< האם זה באמת נחוץ?

Lucy Wiggin

New member
אוף...מה שהתכוונתי להגיד היה שמדובר בילד

וחבל שהוא לא אמר את זה מלכתחילה, כי לא הייתי כותבת לו במקרה כזה. אין לי עניין בציד נפשות תמימות בנוסח מחב"תים מסויימים. אין צורך לבזבז עליו זמן ואנרגיה, ועדיף לדון בנושאים אחרים.

ר ש ר ש

New member
נכון מאוד!

אז באמת למה את מבזבזת את זמנך בפורום? תהיי בטוחה שזה לא הניצול האולטימטיבי של חייך. בכלל, כל מהותנו היא לבלות,לחיות ולעשות כיף...המממ...ואם אני רוצה יותר מזה? את פאתטית, ואת גרועה מהשאר כי אין לך על מה להסתמך בבערערך על היהדות. שבת שלום.

Patrick kim

New member
רק בישיבה נשב כלולבים שחורים

לא נירחץ בתשעת ימים. לא נעלה בת שחוק על פנינו כי כל השוחק בעולם הזה..נשים נישא בשידוך ומוהר.ובעילותינו מערב שבת לאחר חצות במחשכים בין השמיכות. נמרר לזולת חייו באם אכל עוף בחלב ועל בערות והצבעה לאגו`י נהיה קדושים כגוי.

Patrick kim

New member
אני לא חייב לך אמונה וקיום מצוות

לא מיצוות עגל זהב ולא לאלהים דנידין שאחוריו ניראו רק לעד יחיד,על ג`אבל טרשי נעלם שעם שלם לא יודע את מיקומו עד עצם היום הזה.ואם תאמר שעם שלם חווה נתינה אפשר לתכנת עם שלם שמישהו הלך על הכינרת ושבוראק עף לשמים.תלמד קצת את הגיון המניפולציה בתהליך היווצרותן של דתות.

למעלה