שאלה למחשבה [
?]

• פותח הנושא kody
  • פורסם בתאריך

kody

New member
שאלה למחשבה [../images/Emo58.gif?]

שאלה למחשבה בתקציר של פרק 48 כתוב - לולה נוסעת לטיול ומגלה גילויים מצמררים ז"א טיול במזוודה? תחשבו על זה.. =]

nk29

New member
איפה התקציר של נפרקים הבאים?

חיפשתי בפורום, ולא מצאתי- זה באתר הרשמי של יס וואלה? אם לא, אפשר בבקשה קישור? תודה!

kody

New member
תקצירים 44-48

פרק 44 מני עורך למושיקו ראיון אינטימי מול כל האומה. מייקל מתעמתת עם אוסי. דני מצלם סרט ייחודי למושיקו. הפסנתרן ריצ'רד קליידרמן (עודד פז, "הפיג'מות") מבקר בישראל. רננה מחליטה להפסיק לשבת בשקט. נועה (שוב) עושה פדיחות. פרק 45 דני הופך לאיש השנוא בישראל. רננה תומכת במושיקו. נועה רוצה למות מבושה. אוסי מתיידדת עם ריצ'רד קליידרמן. רננה מתעמתת עם דני. עפרה מבקרת את מושיקו, ומגלה לו סוד מפתיע. מייקל מסתלבטת על אבנר. דני נקלע לתסבוכת רצינית פרק 46 דני מנסה לשכנע את רננה. נועה מנסה לשכוח את הפדיחה הגדולה. מיה מנסה לייעץ לנועה. עופרה מגיעה להחלטה מפתיעה. נועה ומיה חושפות בפני רננה את כל האמת. אהובה מארגנת תוכנית עבודה. נועה מנסה לפייס את דני פרק 47 לולה מוצאת פיתרון יצירתי למשבר. דני מתכנן תוכנית פרובוקטיבית. אבנר ומייקל מקבלים מכשיר חשמלי חדש בשם מיקרוגל. נועה ורינגו עוצרים את דני. מייקל מגלה לנועה ומיה את הסוד שלה. אהובה מעבירה את עופרה טיפול עשרת אלפים פרק 48 עופרה מפתיעה את כולם. לולה נוסעת לטיול. רננה מנסה לשכנע את מושיקו שהיא מתחרטת. דני חושף את חיים לעובדות החדשות המדהימות על עופרה. מושיקו מפתיע את רננה לרעה. לולה מגלה גילויים מצמררים

עוד שאלות מהתקצירים [../images/Emo58.gif?]

בתקציר של הפרקים הקרובים[היום+מחר] כתוב שנועה עושה פאשלה ענקית. לדעתי זה צריך להיות קשור לקלטת וידאו שהם שלחו מ"דני" למושיקו.. זה כבר ברור שיש להם כמה פאקים עם הקלטת- הוידאו עדכני מדי כדי להראות מהסיקטיז, הבית מעוצב אייטיזי(או לפחות לא כמו בשנות השישים), אם למישהו הייתה הקלטת מלפני כן- למה לא נתן לו אותה קודם? גם יש מצב שהם התחילו להקליט מוקדם מדי, או להפסיק מאוחר מדי..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהפאק הכי גדול

זה שבוידאו יש לדני שיער קצר ולא ארוך.

זה לא ממש פאק

הזמן לכאורה שצילם דני את הקלטת יכול להיות מ1968 עד 1973 אפילו יותר(שנות השישים והשבעים במחציתם הראשונה של שנות השבעים מאוד דומים בארץ ובחו"ל) אז בזמן הזה דני היה יכול לעשות פוני ,קרחת, לצבוע לסגול. שכחתי משהו? וגם אם הפאק שלך אכן פאק אז איך היו פותרים אותו? היו מחכים של לרן יגדל השיער? פיתאום נועה ורינגו היו מוצאים פאה בול כמו שהיית לדני בול אותו צבע שיער?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא, הסרטון הוא כביכול מלפני שדני נעלם

מי אמר?

באמת שהם לא ציינו שהסירטון לפני או אחרי או שלא הבנתי אז אתה צודק. זה היה יכול להיות גם שבוע אחרי שהוא נעלם וגם שעה אחרי שהוא נעלם(תיספרות לבן זה לא חצי שנה). אפשר לעריך של לכאורה הוא שינה זהות בכוונה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאמרו כמה פעמים

דני אמר לרננה ואחרי זה גם מני אמר לצופים.

זה גם לא אומר כלום

אם דני היה בסכנת חיים ועלמות שלו עצמו היית פיתאומית אז לא ניראה לי במכינה פסיכולוגית שהוא יצלם את עצמו לפני שהוא נעלם . אגב עלמות של בן אדם נחשבת ל48 לאחר שהוא נעלם אולי לזה דני/בוקי היתכוון

nik name

New member
../images/Emo58.gif

צפיתי בפרק שהודלף ואכן זה קשור לקלטת,הקלטת תשודר בשידור חי אצל מני ,ומושיקו יאמין להכל אבל... נועה "פתאום" תופיע שם,מסתבר שכשהם סיימו לצלם את דני,המצלמה המשיכה לצלם ויצא שנועה צולמה שם מקשקשת כמה שטויות עם רינגו

מוגלי7

New member
וואי גם אני ראיתי את הפרק (אין ספוילר)

כל מה שיש לי להגיד עליו אני אגיד כשייפתח שרשור הפרק, אני רק אגיד שלדעתי הפרק היה משעמם בטירוף ואני, אישית, העברתי כמעט את כל הפרק.

למעלה