שאלה למחשבה.

Janem

New member
שאלה למחשבה. ../images/Emo188.gif

בשבועות האחרונים בעודי מבלה את רוב זמני בבסיס, עלתה במוחי שאלה מעניינת. חשבתי לעצמי במה שונה הצבא מחיי היום-יום, ובנוסף למסקנה המתבקשת, שהצבא הוא מסגרת נוקשה עם כללים ומשמעת, הגעתי למסקנה נוספת: בניגוד לחיי היום יום, בצבא, בכל אופן בפנימייה שבה אני חי, יש הרבה פחות טכנולוגיה ביתית כגון: טלויזיה, מחשב וכו'. הדבר היחידי שיש לנו שם זו מערכת סטריאו דאבל קאסט משנות ה80. ולכן אני שואל את דעתכם, מה עדיף, חיים מלאי טכנולוגיה, או החיים כפי שהם היו לפני 20 ו30 שנה, בלי טלויזיה ומחשב, רק מוזיקה באיכות ג', הרבה ספורט, משחקי חברה, טיולים וכו'?

Vrock

New member
אני לא יודע..לא חייתי אז...

זה תלוי...הטכנולוגיה היא מאגניבה וכיף איתה ביומיום, והיא דרך מצויינת לשרוף זמן-אבל קצת מרחיקה אותנו מאנשים אחרים. אם אתה אם חברים טובים אולי עדיף בלי טכנולוגיה. אבל לא בלי מוזיקה...

Angel lips

New member
למה עדיף בלי?

כשאתה עם חברים לא בסבבה לראות איזה סרט? או לשחק במחשב יחד?

Vrock

New member
כי לא כל המשחקים הם ביחד...

חות מUGH אין משחק שבו אתה יכול אשכרה לדבר עם חברים שלך-בהבדל מ, נגיד, מונופול. ולראות סרטים ביחד זה בהחלט לא תחביב שלי.

wildgirl1

New member
אני אישית:

אני מעדיפה לחזור לשנות השמונים ללא מחשבים וללא טלויזיות אני מתה לגור במקום שאין טלויזיה וכול מיני טכנולוגיות

Janem

New member
ז"א

חחחחחחחח, שאני חי רוב השבוע בשנות ה80, לומר ת'אמת, זה כיף...

wildgirl1

New member
כי אם כול האהבה שלי לטכנולוגיה

טכנולוגיה זה חרא של דבר!!!

זה דיי נחמד לשרוף זמן מול המחשב

והאינטר... ולהכיר אנשים חדשים(
) וגם מול הטלוויזיה וכאלה..... אבל גם לפעמים כיף לברוח מהכול ופשוט להקשיב לטבע בלי הטכנולוגיה...

eMiFrEaK

New member
חחח תאמת...

זה יכול להשמע מוזר... אבל הטכנולוגיה די הרסה הכל... נכון, זה נחמד שהכל יותר מתקדם ויש הרבה יותר אפשרויות אבל לדעתי ביחד עם כל היתרונות יש יותר מדי חסרונות וממש עצוב לי להסתכל על הדור הצעיר של היום... אני מדברת על ילדים... שמפספסים את הילדות שלהם.. בגלל הטכנולוגיה... הישיבה הזאת מול המחשב כל היום.... דופקת להם הרבה אפשרויות.... אני אישית זוכרת את עצמי כל היום מבלה בחוץ... יוצאת לטיולים...משחקת עם חברים.... היום זה כבר לא ככה... לא נפגשים יותר עם אנשים כי אפשר לדבר איתם במחשב... ולא הולכים לסרטים כי אפשר להוריד באינטרנט..ולמה לשחק עם בובות או פוגים או מה שזה לא יהיה אם יש להם פלייסטיישן בבית??!!

אני חושבת שהכי טוב זה לשלב..

ספורט,משחקי חברה וטיולים זה נהדר אבל לפעמים אין מצב רוח לכל זה ורוצים סתם לשבת בבית להעביר בבית את הזמן נחמד ובמקרים כאלו זה כייף וטוב שיש מחשב וטלויזיה וטכנולוגיה גם חשובה מאוד!! ובקשר למחשב למשל אתרי היכריות,איסיקיו,פורומים וכו' אז...לבן אדם שקשה לא ליצור קשרים בחיים הריאלים זה טוב שיש דברים כאלו כי אז יש עם מי לדבר ולהכיר אנשים נחמדים חוץ מזה דרך המחשב והטלויזיה אפשר לגלות דברים שלא תמיד אפשר לגלות בחיים הריאליים וזה נהדר!! אני לא רואה את עצמי בלי מחשב ובלי טלויזה למשל... אני לא אומרת שצריך להיתקע מול המחשב והטלויזיה לכל היום או אפילו לחצי יום אבל לשעה שעתיים למה לא??? אני אישית שמחה שהטכנולוגיה מתקדמת ....

M a r U s k A

New member
אבל אם לא היה מחשב ואניטרנט...

לא הייתה לך ברירה אלא ללמוד ליצןר קשרים בחיים הריאלים

למעלה