שאלה למזמינים מ-iherb

שאלה למזמינים מ-iherb

אני יודעת שיש כאן כאלה שמזמינים לפעמים מ-iherb אז שאלה לבעלי הניסיון: קרה לכם שהזמנה לא הגיעה בזמן או לא הגיעה בכלל?
אני לפני שלושה שבועות עשיתי הזמנה (כזכור תוסף ויטמין D), בחרתי באופציה של דואר פרימיום עם תוספת דמי משלוח כדי שההזמנה תגיע יותר מהר. היא אמורה בדרך הזאת להגיע תוך שלושה שבועות אבל עברו בדיוק שלושה שבועות ולפי מייל המעקב שקיבלתי נראה שהיא אפילו לא הגיעה לארץ.
מה אתם אומרים, לחכות עוד קצת או לבקש כבר החזר כספי?
כבר מתחילה לחשוש שאני אתקע בלי ויטמין D, לא רוצה להגיע למצב שאצטרך לקנות בארץ תוסף לא טבעוני, חושבת כבר להזמין מאתר אחר אבל כבר די מפחדת..

RSPA

New member
דברי איתם בצ'אט אונליין ובררי את כל הנושא ישירות מולם.

הם מאוד יעילים ונכונים לעזור וגם סידרו החזרים כספיים כשהגיע.

ואגב....ממייל המעקב לא הצלחתי אף פעם לדעת איפה החבילה ואני לא אתפלא שבמקרה שלך היא תקועה מזמן בדואר ישראל (מה גם שיש להם תירוץ שקוראים לו פסח).

אני מסתכלת גם באתר של דואר ישראל

וגם שם העדכון האחרון הוא שהפריט נשלח משבדיה ב-14.4..
אני אנסה לדבר איתם בצ'ט למרות האנגלית העילגת שלי

ו אולי

New member
קרה לי כמה פעמים שהיו עיכובים במשלוחים מאייהרב

זה עניין של מזל, ו 3 שבועות ועוד עם פסח נשמע לי סביר.
משלוח שהזמנתי בסוף נובמבר לקח כ 5 שבועות, כשפניתי לשירות הלקוחות הם ענו שאם זה לא יגיע תוך 8 שבועות שאפנה אליהם שוב. לחברה שהזמינה מהם מעט אחרי כריסמס זה לקח חודש וחצי.
ההזמנה האחרונה שלי מהם דווקא היתה מהירה והגיעה תוך שבועיים ויומיים.
&nbsp
בגלל העיכוב שהיה לי עם אייהרב וכמה מוצרים שלא היו במלאי נתתי צ'אנס לויטקוסט
הזמנתי מהם פעמיים, הם שולחים עם DHL, בפעם הראשונה קיבלתי תוך 17 ימים (עם העומס של BF וכריסמס) ובפעם השניה 9 ימים.
&nbsp
היתרונות של ויטקוסט - יש להם המון מבצעים וחלק מהמוצרים אצלם מעט יותר זולים מאשר באייהרב. קל יותר לסנן מוצרים טבעוניים באתר שלהם. אפשר לקבל cache back דרך ebates. עושה רושם שזמן המשלוח שלהם מהיר יותר והמעקב משלוחים יותר אמין.
&nbsp
החסרונות - המשלוח יותר יקר. הם לא מציינים תאריכי תפוגה באתר. יש מוצרים שהם לא שולחים מחוץ לארה"ב. מבצעי החבר מביא חבר רלוונטיים רק לקנייה הראשונה.
&nbsp
אם את מזמינה מויטקוסט לפעמים אם אוספים מוצרים לסל הקניות ולא מבצעים מייד את הקנייה אז אחרי כמה ימים הם שולחים אימייל ומציעים קופון להנחה נוספת כדי לסיים את הקנייה.
&nbsp
אם תרצי לינקים למבצעי חבר מביא חבר של ויטקוסט ואיבייטס תשלחי לי מסר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תודה, אני אחכה עוד קצת

האם באייהרב כשהיו לך עיכובים עשית את זה באמצעות דואר פרימיום (עם דמי משלוח) או דואר אוויר רגיל?
לא מכירה את האתר של ויטקוסט, יצא לי גם להזמין מהאתר של vegetelogy והגיע אליי תוך פחות משבועיים. מצד שני גם ההזמנה הראשונה מאייהרב הגיעה תוך פחות משבועיים כך שזה כנראה יותר עניין של מזל..

קישור לאתר:

http://vitashine-d3.com
&nbsp
עכשיו עשיתי הזמנה חדשה גם מהם, הפעם בכמות יותר גדולה, למרות שאני יודעת שזה סיכון כי עם הדואר אי אפשר לדעת, אבל בכל זאת יש סיכוי שזה יגיע ואני לא אתקע בלי ויטמין D

אגב, באתר הזה מייל המעקב של החבילה הוא יותר מדויק ואפשר לדעת יותר במדויק איפה החבילה נמצאת בכל זמן נתון.

תודה, מעדכנת שיש התקדמות

עכשיו ראיתי באתר של דואר ישראל שהחבילה הגיעה לדואר אז אני מניחה שעוד כמה ימים היא גם תגיע אליי. וזה אחרי שעשיתי כבר הזמנה חדשה מויטה שיין אבל מילא, עדיף שתהיה לי כמות גדולה מאשר להיתקע בלי

RSPA

New member
אז הצבי של דואר ישראל חגג את הפסח...העיקר שישוב לתפקד

mommy vegan

New member
אל דאגה

הממוצע הוא חודש לפי הניסיון שלי ואל תשכחי שהיה את פסח באמצע שעיכב מאוד את המשלוחים :)
אני מזמינה מהם קבוע כבר שנים ומעולם לא היו לי בעיות

למעלה