שאלה למורים

שאלה למורים

(בעיקר אבל לא רק): איך הייתם את זה אם מישהו, לדוגמה בגלל שהוא דתי או מסיבות אחרות, היה אומר שהוא מבקש להתאמן רק עם גברים? הייתם מסכימים או שאומרים לו לחפש קבוצה שמתאימה לו יותר?

אני לא רואה בעיה עם זה

כמתאמן גבר לא הייתי לוקח את זה אישית אם מישהי שמתאמנת בקב' איתי היתה מעדיפה לעבוד רק עם נשים ולא עם גברים בגלל שהיא נניח דתיה או מסיבות אחרות (טראומת עבר או כל סיבה אחרת). ברור שאני חושב שנשים צריכות לעבוד גם עם גברים, אבל זכותה של אשה להחליט שהיא רוצה לעבוד רק עם בנות מינה. כנ"ל המצב ההפוך שעליו דיברת, בו גבר מעוניין לעבוד רק עם גברים, וכנ"ל אם הייתי מאמן והיה בא אלי בחור כזה. כל עוד זה לא נעשה בבוטות, לא רואה סיבה למה זה צריך להפריע.

amir_aikido

New member
עונה למרות שאינני מורה

אישית, אני יודע שהמורה שלי קיבל תלמידים שמטעמים דתיים לא תרגלו עם נשים. אני מכיר גם מורה שכתב כאן בפורום על כך שהוא סירב לקבל תלמיד שכזה, משום ההפרעה שהדבר גורם לקבוצתו. אני גם זוכר דיון מאוד ארוך על הנושא ב e-budo שם נדמה לי שהרוב היו פחות סבלניים לדתות שמגבילות מגע בין גברים לנשים. אמיר

תיקון לגבי המקרה השני

אם אנחנו מתכוונים לאותו אחד, אז למיטב זכרוני זה לא שהוא סירב לקבל תלמיד כזה. אותו תלמיד התאמן אצלו תקופה בלי שום בעיות, אבל שמרגע שהתברר לו שאותו תלמיד נמנע מלהתאמן מסיבות דתיות עם נשים (ובגלל שאותו תלמיד נמנע מלעשות זאת לא בצורה בוטה אלא באופן צנוע ולכן לקח זמן עד שהדבר התגלה), הוא ביקש ממנו להפסיק להתחמק מלהתאמן עם נשים, ואם הוא לא מוכן אז שיעזוב את המועדון. עד שהוא גילה את זה זה לא היווה שום הפרעה לקבוצה. למיטב זכרוני הרעוע.

תודה רבה לשניכם על התשובות

אני מקווה מאוד שהדיעה שלכם מייצגת לפחות את הרוב....

מצד שני ../images/Emo26.gif

אני בהחלט לא אסכים לאפליה כלשהי על בסיס גזע או משהו בסגנון. פשוט בקרב עמי אני יושב, יש לא מעט אנשים דתיים מסביבינו, ורגישות בתחום הגברים-נשים הוא לגיטימי בעיני.

למעלה