שאלה למועמדים

אבי ע

New member
שאלה למועמדים ../images/Emo39.gif

ברצוני להודות למועמדים שהגיעו לפורום והציגו את עצמם ומצעם. אני מניח שיש עוד מועמדים שהיו מגיעים לכאן לוא ידעו עלינו, אבל מה לעשות... כיוון שפורום צלילה זה הינו הגדול והפעיל בארץ, ומהווה כרגע במה יחידה בה מאות צוללים מתבטאים וקוראים באופן שוטף בנושאי צלילה, נראה לי ראוי שחברי הנהלת ההתאחדות, ומה גם כאלו שבהיותם מועמדים ביקשו את אמון חברי הפורום, ידווחו לפורום על פעילותם (לאחר שייבחרו), ויתייעצו עם הציבור בנושאים שעל סדר יומה של ההתאחדות. אין בכך גם סיכון רב מדי, כי בודאי יישמעו דעות שונות כמספר חברי הפורום... אבל מושג על הלכי רוח בקהילת הצוללים זה בהחלט יכול לתת. ובכן, שאלתי למועמדים/ות היא אם אכן בכוונתם לראות בפורום שלנו במה חשובה (לא בהכרח יחידה) של קשר עם ציבור בוחריהם, ולקיים עם חברי קהילתנו קשר כמתואר לעיל לאורך כל הקדנציה שלהם. אודה על תשובותיכם בשרשור זה. בברכה, אבי ע
(נקאי א´
)

אוטופיה.

לכאורה, מה יכול להיות יותר ענייני ואידאלי מקשר ישיר שבין ההתאחדות והנהלתה לבין חבריה? במציאות הדבר עלול להיות סבוך, (אתה יודע, 2 אנשים 4 דעות) ויהיה קשה עד בלתי אפשרי אם תיבחר הנהלה שלא ממש יעניין אותה מה אתה, אני ושאר החברים חושבים ורוצים. מי שבכל זאת איכפתי ועדיין לא שלח את טופס ההצבעה, שלפחות יגיע ביום ה´ לגני התערוכה כדי ללמוד ממקור ראשון על המועמדים שיהיו שם ולבחור עפ"י התרשמותו. אני מקווה להיות מתחת למים בזמן זה...

תשובה לאבי

אבי שלום אני יחסית חדש בפורומים בכלל ובזה בפרט ואני מגלה שהוא פעיל מאוד ואפילו נוצרו בו חברויות למרות שרוב המשתתפים בפורום מספרם מצומצם. אני חושב שהפורום חייב וצריך לקבל משקל המידע על הישיבות, קבלת ההחלטות ורעיונות חשוב שיגיעו לפורומים שכאלה כאן ובפורום של ההתאחדות בשתי מילים שקיפות ושתוף הרעיון כל המידע שקשור להתאחדות צריך להיות נגיש ודבר שני ככל, שכל חברי יהיו מעורבים יותר התוצאות יהיו איכותים יותר

לעמיצור

ברוכים הבאים לפורום זה. חשיבתך נכונה ואני תקווה שתוכל גם להעיר את עיניי חבריך בכלל ובהנהלת ההתאחדות בפרט. ברצוני רק לתקן אותך קצת, בפורום זה יש מאות משתתפים ולא "מספרם מצומצים", יש כ- 60-70 חברים פעילים ועוד מספר לא מבוטל חברים פסיביים. לנפתלי ידידי, אני אגיע ביום ה´ לגני התערוכה לבחירות כך אוכל גם להתרשם מהמועמדים וגם מהנבחרים כמובן לאחר שיבחרו. (גם אני אבחר) מקווה לתוצאות איכותיות יותר קיסר הדור

למעלה