שאלה למומחי הפורום

TalHai

New member
תקליטים ישנים, אם זה מעניין מישהו..

מצאתי בבית כמה תקליטים אין לי שום קשר סנטימנטלי אליהם, ואין לי איך לשמוע ככה שאני אשמח למכור אם זה מעניין מישהו (פנו אלי במסרים) פסטיזמר- פסטיבל הזמר לילדים 1979 פסטיבל הזמר והפזמון הישראלי תשל"ט 1979 100 שירים ראשונים (2 תקליטים) 1981 הפסטיבל הישראלי לילדים מס' 9, אין שנה הפסטיבל הישראלי לשירי ילדים מס' 12, אין שנה נעמי שמר, על הדבש ועל העוקץ, 1981 עפרה חזה, חי, 1983 ירדנה ארזי, נשמה צוענית, 1987 יהורם גאון, להיטי זהב, 1973 מייק בורשטיין, ראזשינקעס מי מאנדלען, און נאך באליבטע אידישע לידער, 1979 MAXIMUM, בעריכת אילן בן שחר, 1984 יגאל בשן ולהקת ברוש, סיון, אין שנה THE BARRY SISTERS SING, אין שנה יעקב סנדלר, יידישע טאנץ מוזיק, אין שנה THE BARRY SISTERS SING, אין שנה RENCONTRE AVECO LA ROUMANIE, MARAMURES II, אין שנה דני רובס, בדרך אל האושר 1973

TalHai

New member
לא הכי קשור אבל מאוד חשוב../images/Emo24.gif

יש כאלה, שגם ספר משומש אין להם... ב"טל חיים" פ"ת אוספים ספרי לימוד ישנים עבור אלה שגם את זה אין להם (אני בטוח שיש עוד ארגונים שעושים את זה), אז אם נשארו לכם ספרי- לימוד ישנים משנת הלימודים החולפת, הם יגיעו אליכם (באיזור המרכז), יאספו את הספרים וימסרו אותם למשפחות נזקקות לשימוש חוזר לפרטים: כנסו לקומונה שלי או פנו אלי במסרים... יום טוב D0-G00D

ghostcat

New member
שאלה למומחי הפורום

ברשותי חתימה של גולדה מאיר על מסמך של בית חולים משנות החמישים(במצב טוב). אודה לכם אם תוכלו להעריך את שוויו. אמיר

avishyes

New member
חתימה של גולדה

יכול לנוע בין עשרות למאות דולרים. מאוד תלוי בקונה, במומנטום של המכירה ואיפה תציע את זה למכירה. וכמובן במצב המסמך והכי חשוב באוטנטיות שלו. אביש

למעלה