שאלה למומחי המפיות...

לילך1

New member
שאלה למומחי המפיות...

האים אפשר להדביק מפית על חרסינה או על קיר????? ואים כן באיזה דבק משתמשים? גם בדבק מפיות?

psa

New member
היי לילך , קניתי לפני מספר שבועות

כלים לשים בהם עציצים. הם עצויים מחרסינה או קרמיקה צבועה. כל כלי 10 ש"ח. הדבקתי עם דבק מפיות , (קניתי מתוך סקרנות). חוץ מזה שהמפית מעט נקרעה.לאחר מכן גהצתי ויצא לא רע. אתן לזה גימור בצבע. בהצלחה

לילך1

New member
ולהדביק בדבק מפיות????

ולרסס לכה?????? על איזה קיר ניסית???? של איזה חדר ...אם אפשר לשאול???

לא אני עשיתי, חברה עשתה,

אני אשאל אותה מחר. עד כמה שידוע לי, בדבק מפיות שקונים, המוכן הלכה כבר בפנים ולכן לא תמיד צריך לרסס בלכה (זה מה שכתוב על הקופסא) אבל בכל מקרה אני אברר.

שלום לילך

כן בהחלט ניתן להדביק מפיות על חרסינה. עם החרסינה נידת( לא על הקיר) ניתן להשתמש בדבק להדבקת מפיות על פורצלן עם שימוש בתנור ביתי, עם החרסינה קבועה ובמקום שאין רטיבות ( לא במקלחת) ניתן להשתש בדבק מפיות רגיל. במידה והחרסינה במקום שנרטב כדאי למרוח תחילה שכבה של חומר מקשר פריימר 123 תוצרת זינסר ארצות הברית ורק אחר כך להדביק את המפית ולהגן בלכה עמידה במיים בהצלחה ובהנאה ניסים

michal24

New member
הדבקת מפיות על חרסינה - שאלת המשך

בקשר לחרסינה שנרטבת, אם אני אצבע עם החומר המקשר, זה יהיה ממש עמיד במים ?? נגיד, לשים על חרסינה במקלחת ??

הדבקת מפיות על קיר

שלום כן ניתן להדביק מפיות על קיר לצורך זה קיים דבק מיוחד אגב ניתן גם להדביק מפיות על זכוכית כדאי להשתמש בדבק מפיות של קריאול מבריק וניתן גם להדביק מפיות על בד בצורה שיהיה עמיד בכביסה לצורך זה צריך להשתמש בדבק מיוחד להדבקת מפיות על טקסטיל בהצלחה ניסים

לילך1

New member
תודה רבה על התשובות ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שמחר בבוקר כיתעוררו בנות המרכז יהיו להן הרבה שאלות בקשר לקורסים שאתם מעבירים

למעלה