שאלה למומחי האלכוהול...

שמופית

New member
שאלה למומחי האלכוהול...

שלום לכולם, הגעתי אליכם לאחר שבפורום חתונות לא הצליחו לענות על שאלתי: מנהל הבאר האקטיבי שלנו, המליץ על הלהיט החדש - רדבול עם וודקה. שמעתי אי אלו שמועות לגבי אמינות השילוב, אנשים אמרו ששמעו שמישהו מת מזה, אבל אין שום מחקר מבוסס. השאלה שלי היא אם שמעתם משהו מבוסס לגבי הסיכונים בעירוב שני המשקאות ? ומה אתם אומרים בגלובאלי - רדבול מקפיץ מסיבות ? תודה !

נכתב בעיתון.. שזה מסוכן

כתבתי על זה גם בפורום.. זה נמצא איפשהו.. תחפשי .. כתוב שם הכל

שמופית

New member
תודה. עשיתי חיפוש לפי רדבול

ולא מצאתי כלום... אם תוכל לצרף לי לינק אני מאוד אודה לך.

טוב, גם אני לא מצאתי..

מה שאני יודע ולמדתי על המשקאות המרעננים הללו כגון : רד בול, BATTERY , XTC וכו וכו וכו יש בהם ריכוזים מאד גבוהים של קפאין וחומרים הפוגעים במערכת העיכול בגוף.. בערבוב עם אלכוהול הם יכולים להיות קטלניים ( ככה חושבים) אני שמעתי על מקרה בהולנד שמישהו נפטר מוודקה עם רד בול (בטח הוא שתה המון המון והיה רגיש או משהו) אבל בתכלס זה לא בריא.. (גם לשתות סתם רד בול לדעתי לא מומלץ) עכשיו בקשר לזה אם זה עושה מסיבה או לא? זה מאד טרנדי עכשיו. וכי שאת רואה...הצעירים אוהבים לשתות את זה... וודקה תפוזים כבר לא מגניב.. אלא וודקה עם רד בול.. זהו בעצם... ביי

JonnyBoy

New member
כתבו עליו בעיתון...

והוא בכלל לא ידע שהוא כזה
לדעתי כדי למות מזה (ורק מזה) צריך כמות לא הגיונית בצירוף וודקה גרועה במיוחד, ואז, רק אם הבנאדם באמת יתאמץ, אולי לא יהיה עם מי לדבר
חוצמזה שרדבול זה יותר מגעיל מדיאט קולה
אז מי ששותה את זה, מגיע לו...

עוד תוספת ששכחתי לכתוב..

אם המנהל אומר.. יכול להיות שהוא יודע מניסיון.. מעבודתי במועדון.. זה הדבר היחיד שראיתי ששותים.. והוודקה תפוזים נגיד לא מחזיק מול הרד בול.. אישית אני לא אוהב.. אחרים אוהבים מאד.. בהצלחה ומזל טוב

guri1

New member
רד בול ושאר חבריו

תמריצים עתירי אלכוהול מאוד נפוצים במזרח הרחוק אצל נהגי משאיות ואוטובוסים שעובדים שעות על גבי שעות ללא הפסקה ובשביל לא להירדם הם נעזרים במשקאות אלו , בארץ ובעולם בעזרת פרסום מדהים במועדונים השילוב של וודקה רד בול כמשקה ממריץ בתוסף אלכוהול שגורם לך לשמוח ולרקוד וכו וכו וכו במזרח אף מוסיפים את הרד בול לוויסקי עם קולה שזה גם שילוב מעניין כמה הוא מסוכן את זה קטונתי מלקבוע רק דבר אחד אפשר להוסיפ שכל עוד אתה לא שותה 24 פחיות ביום נזק זה לא יעשה הכותבים בכתבה מתייחסים לסכנות שלו בשילוב עם אלכוהול וזה מכיוון שאלכוהול מעייף וגורם לתחושות בלבול שונות בעוד שרד בול וחבריו מעוררים ככה שאותו אחד או אותה אחת ששתו את השילוב לא יכולים להרגיש את האלכוהול (מה שאני אישית חולק על אותם כותבים ) בכל אופן שנה טובה עתירת אלכוהול

hagelslag

New member
שמופית - בקשר ל"רד בול"....

מצ"ב קישור לתגובתי בעניין בפורום חתונות, הכולל גם קישור למאמר בנושא.

MARMELAD

New member
גם לי היו ימים של שתיית רדבול...

גם עם וודקה מאיכות גרועה - ואני חייב לאמר שאותי זה לא הרג. לגבי סכנות בריאותיות אני חושב שהחבר´ה כאן די סיכמו את הכל - ובצורה הרבה יותר מוצלחת ממני.. האמת.. אבל לגבי האיניות - רק רציתי להוסיף שממה שאני רואה הרדבול וודקה דווקא ירד בזמן האחרון - לטובת בירות מחוזקות ושאטים (של אבסינט´ או טקילה גולד). וטוב שכך..

למעלה