שאלה למומחים

• פותח הנושא 2006
  • פורסם בתאריך

2006

New member
שאלה למומחים

ביתי בת שמונה מאובחנת כאפילפטית ומקבלת טיפול תרופתי. בנוסף לכך, או לדעתי קשור לכך היא מאובחנת כבעלת קשיי למידה וADD גבולי. (אבחונים מקצועיים שונים). כנראה שבגלל הטיפול התרופתי לאפילפסיה (וגם תורשתי- בוודאות) יש לה בעיות הרטבה עדיין. האם ניתן בעזרת רפלקסולוגיה לטפל ולהקל בנושאים הנ"ל. האם ישנן שיטות שונות של רפלקסולוגיה (כמו למשל שיטות שונות בהומאופטיה)? אשמח לקבל תשובות מקצועיות, ובבקשה רק מקצועיות (קחו בחשבון שמדובר בילדה שעברה מספיק דברים עד עכשיו). תודה 2006

avorly

New member
2006, ברוך הבא בצל פורומינו

רפלקסולוגיה, כמו כל ענפי הרפואה המשלימה, מטפלת באדם ולא במחלה. מטרת הרפואה המשלימה היא להביא את הגוף לאיזון שלו. לכל מחלה כמעט שמוגדרת על-ידי הרפואה המערבית ישנו הסבר הוליסטי בצידה.בכמעט כוונתי היא לא לשגות, ואולי ישנה מחלה שעדיין לא הצליחו למצוא לה את ההסבר ההוליסטי....
חשוב לציין שבכל ענפי הרפואה המשלימה ישנה התמחות מיוחדת לטיפול בילדים. וכמובן כך גם ברפלקסולוגיה; לכן כדאי לפנות למטפל/ת שלמד/ה שנתיים לפחות ועבר/ה התמחות לטיפול בילדים. ברפלקסולוגיה ישנן צורות שונות של טיפול, כוונתי לפיזי או הוליסטי, ומי שלמד/ה מעל שנה ת/ידע לעבוד כך. ולילדתך- אאחל שנה של בריאות ושלווה נפשית
, שתגרום ליציבות טובה יותר מבחינתה.

csh018

New member
שלום לך 2006

אני יכול לספר לך על מטופלת שלי שבתה קיבלה טיפולים רפלקסולוגים במסגרת החינוכית בה היא נמצאת והתגובות של הבת מאד טובות. לצערי אין למטפלת שלי פרטים על הרפלקסולוגית שטיפלה בבת. אני מקווה שאולי דרך הפורום תקבלי מסרים על מטפלים כמו שאמרת חובה להיות עם נסיון בתחום בגלל המורכבות . בהצלחה ושנה טובה שלומי

freearth10

New member
בריחה

אפילפסיה, add,הרטבה - הם כולם סימנים של בריחה. התעלפות זו בריחה פיזית לכמה שניות מכאן ועכשיו. add זו בריחה של הmind למקום אחר כי קשה להתמודד עם הבעיה והרטבה - טוב היא אפילו נקראת כך בריחת שתן. ולרפואה ההוליסטית יש תשובה לבעיות שהועלו כאן, אבל כמובן שזה תלוי בעומק הבעיה ובמוכנות הילד לפתור אותה. בדרך כלל נפתרות קודם הבעיות הפחות מציקות אולי אפילו אלה שלא הועלו כאן בכלל. מאיה

למעלה