שאלה למומחים

saharur

New member
שאלה למומחים

האם הלהקה The Mars Volta יכולים להיחשב כפרוג? מבחינת התיפוף זה נשמע ככה אבל יש שם עוד סגנונות.

עזוב אותך מהגדרות...

תהנה מהמוזיקה זה מה שחשוב...הגדרות עוזרות רק כדי לדעת אם הסגנון יכול למצוןא חן בעינייך לפני ששמעת...

emmily plays

New member
תומר? זה אתה???

בפורום פרוג??? האיש שלא אהב את ג'נסיס ויס????? אנשים.. תגידו שלום לאחי החביב שלא אוהב פרוג :p יאאלא.. לינץ'.. סתאאאם..

saharur

New member
היי אוחותי

כדי לך לשמוע את המרס וולטה האלה ממשמ עולה משהו בסגנון רדיו הד פוגש את גנסיס

emmily plays

New member
מאגניב

I'll keep my ear out for'em אני אשאל ת'מוכר בחנות דיסקים בנהריה בטוח יש שם..... וחוץ מזה אני תמיד מחפשת תירוצים ללכת לשם ...:)

giloni

New member
שאלה לאחותו של סיד בארט

איפה בדיוק נמצאת החנות הזו בנהריה ומה ייחודי בה, אם בכלל. אני מסרב להכיר בכך שיש ברדיוס של 50 ק"מ מביתי חנות שמחזיקה חומרים מעניינים (ויותר מזה שבעליה מבינים מה ולמה הם מחזיקים) ועדיין לא ביקרתי בה. אנא פרטים!! יקי

emmily plays

New member
אממ

לא ממש אחותו של סיד בארט.. רק אחותם של תומר ואסף. אמילי הייתה בחורה שסיד והחבר'ה הכירו בUFO CLOB .ומה מיוחד בחנות? הרבה. למשל פחות או יותר כל אלבום פרוג קלאסי שיש וגם כל מיני אלבומים פרוגיים לא מוכרים ונדירים בעליל ומוכר ששומע פרוגרסיב וחיי את המוזיקה הזאת ויודע להמליץ. אה כן, ומרוב שאני שם יש לי הנחה שם....:p החנות נמצאת ברחוב הראשי של נהריה במין רחבה קטנה כזו ליד חנות משקפיים, רשת " שילב" ופיצריה" ושמה "פיקולו" תבקש את אבי...ותגיד שאורית שלחה אותך אולי אני אקבל עוד הנחות.. סתם:p

giloni

New member
השבוע בלי נדר אני שם

רק עוד שתי קושיות: 2. למה הכווה אלבומים פרוגיים לא מוכרים ונדירים בעליל? תני שתיים שלו דוגמאות (כי זה מה שיקבע אם אסע או לא) 3. האם המחירים הם של סופרפארם או של שוק רמלה-לוד? יקי

emmily plays

New member
למשל

marsupilami אלבום של להקת פרוג מהסבנטיז שיצא בדיסק רק ב500 עותקים. אני a proud owner of a copy.. וזה מצויין. והמחירים- סבירים ביותר. את רוב הדיסקים קניתי במחירים של כ 50-70 שקל . כרגע יש לי הנחה שם.. כי אני לקוחה קבועה, אבל גם בלי זה זה סביר תבוא בכיף, תרים פון, נשתה קפה :) ....סתם..

VideoStar

New member
נשתה קפה אחרי הבירה

ואם כבר מאס ולטה אז רוצה להמליץ על הרכב ישן מיסטר בנגל

אתה קורא את המחשבות שלי?

אני מאזין ללהקה הזאת הרבה לאחרונה, ומתחבט עם השאלה הזאת בעצמי. בסה"כ הם נשמעים לי כמו איזה שידוך מעוות של מיוז וקינג קרימזון דווקא, ודבר אחד שאי אפשר להגיד עליהם זה שהם לא יצירתיים. בעיקרון, רוק אלטרנטיבי עם זיקה רצינית לפרוג, בעיקר מבחינה רית'מית, אמנם. יש שם כמה קטעים שנשמעים בול כמו קרימזון בתקופת Larks וכאלה.

לא

אבל אם אתה באמת רוצה, תנסה את הלהקה At the drive in, שהוא בעצם הרכב המקור של Mars Volta.

יש להם את הפרוג.....

למרות שיש להם עוד קצת מהכל. אין להם את היסודות הקלאסיים של הפרוג, אבל כמו ששיר אמר - בריתמיקה הם מזכירים כמה להקות פרוג. בכל מקרה הם לא דומים לשום דבר אחר ששמעתי. היכולת שלהם לשזור סולואים של גיטרות בצורה כזו זה משהו ששמעתי רק אצל פריפ. להמחשה, קח את 4 הדקות האחרונות ברצועה השביעית - קינג קרימזון של 73 - 75 התעוררה לחיים פה.

למעלה