שאלה למומחים

שאלה למומחים

יש לי בעיה ממש קשה, מישהו כנראה מנסה לפרוץ לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות כי אני לא מבין כלום במחשבים!!!! אז ככה: זה מישהו שדיברתי איתו בMIRC, אז יש סיכוי שהוא ידע את הIP שלי דרך המירק? אנחנו גם דיברנו באיסיקיו אז הוא יכול לגלות את הIP דרך שם גם? (אני לא בטוח כי בדקתי באיסיקיו שלי ולא ראיתי איפה אפשר לראות IP של אנשים אחרים אבל לפי מה שקראתי בפורום פה בדפים הקודמים כנראה שאפשר??) ונגיד הוא גילה את הIP זה אומר שבטוח הוא יכול לפרוץ לי עכשיו? ויש עוד שאלה - לבנאדם הזה כל הזמן משתנה הכתובת בMIRC כשאני עושה WHOIS איך זה יכול להיות? פעם כתוב נטויז'ון רגיל, פעם ADSL, פעם בזק! בבקשה תענו לי!!!

Sandro

New member
הערה למחבר

איננו עונים להודעות שאינם בהקשר ישיר לmIRC אם יש לך בעייה בנושא אבטחה, פנה בבקשה לפורום אבטחה.. בהקשר לשאלה האם ניתן לגלות אייפי דרך המירק, ברוב הסרברים האפשרות הוצפנה ונחסמה, דרך האייסיקיו ניתן ע"י תוכנות פשוטות ביותר ועל כן רצוי להשתמש בפרוקסי..

dando1

New member
נראה לי..

שהכל פראנויה,לא נראה לי שהוא פרץ לך.. דבר שני אפשר לגלות איפי באיסיקיו,וזה בטוח. ובניגוד ל SANDRO אני מבקר בשרתים מרכזיים במירק ולא בהרבה מהם נחסמה הגישה לקבלת האיפי על ידי פקודה...

תודה על התשובות ועוד שאלה

כתבתי את ההודעה גם בפורום אבטחת מידע אבל חשבתי שאולי פה תוכלו גם לעזור לי. בכל מקרה, מאיזה שרת אתם ממליצים להתחבר למירק כדי שיהיה הכי בטוח שאף אחד לא יוכל לפרוץ ומאיזה ממש לא כדאי להתחבר? בדרך כלל אני מתחבר מ EFnet

פIלי

New member
רוב הסיכויים שהוא טמבל ממוצע

ואין לו מה לעשות עם האייפי שלך, מקסימום לפאקט. תתקין פיירוול.

Sandro

New member
לעולם על תאמר משהו..

על מישהו שאתה לא מכיר אותו בכלל, אני בכלל התכוונתי לשרתים ישראליים במירק ואתה נשמע כמו עוד סתם מגעיל שתופס תחת על חשבון אחרים.. אז.. תרגע, ואל תאמר משהו על מישהו שאתה לא מכיר בכלל

זיו 1

New member
תקשיב...

אם נכנסת לשרת פרטי שלו או משו כזה... אז בטוח יש לו אייפי שלך. עכשיו בשביל להיות מוגן תוריד מהתוכנה קאזה Norton Personal Firewall 2002 עכשיו אם זה באמת שרת פרטי ואתה יודע שזה עלול להרוס לך אז אל תיכנס לשם כי משם אפשר להוריד גם הגנות כלומר שגם הפיירוול יעוף. ואם זה שרת מוגן אז הם ממציאים אייפי לכל אחד כאילו סתם מחרבשים מספר! אז אין לך מה לדאוג! העיר תתקין ת- firewall

DeMiSe

New member
חח פולי

באמת. אתה לא יודע עליו כלום.. ומעניין מה יקרה אם הבודד הזה יעשה ping -t.. ממש יקרה משהו

למעלה