שאלה למומחים

רמי א

New member
שאלה למומחים

האם בפועל ההפרש קליטה בין צלחת 3.2 ל3.7 זה 50 סנטימטר? או שזה רק תיאורטי ויש חישוב מקיף ומפורט.?

זה לא 50 ס"מ באורך .

אלה התוספת 1.57 מטר מרובע שטח זה תוספת מאוד גדולה בקוטר . והתוספת היא יותר גדולה . כי צלחת מודדים מקצה לקצה . אבל בפועל הצלחת היא שקועה ואים יצמידו את המטר המודד לפני הפח וימדדו מיסביב יקבלו תוספת של 20% יותר שזה בעצם 1.8מטר מרובע תוספת גודל שזה הרבה

זה פשוט מאוד .

יש לחשב את שטח העיגול לפי הנוסחה קוטר כפול פיי=3.14 ואז יוצא השטח תחשב שטח צלחת 3 מטר ותחשב שטח צלחת 3.7 מטר ואז יוצא ההפרש

BlackAdder1976

New member
זה לא פיי זה פאי ../images/Emo70.gif

שלום רמי אחי, זה לא פיי אלא פאי מילה באנגלית שכותבים אותה כך: pie ובעברית פשטידה או עוגה. אני אישית הכי אוהב פאי תפוחים למרות שאין לי גם שום התנגדות לאכול פאי שוקולד,אבל כאמור ההעדפה היא פאי תפוחים. עם הפאי שוקולד אני אוהב לשתות כוס נס קפה או עדיף שוקו חם,את הפאי תפוחים אני אוהב לאכול לבד בלי שתיה חמה או קרה. איזה פאי אתה מעדיף רמי אחי ??? להתראות

../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif אני בעד פאי תפוחים

עם גלידה וניל (או קצפת) וכוס קפה בצד. בחורף זה ממש חלומי. אך, הפיי הזה...

י א

New member
אני אוהב

פאי תפוחים (בריבוע) רצוי מבצק עלים עם סוכר וקינמון (אפשרי גם צימוקים) וכול זה צריך להיות חם ולידו גלידה וניל צרפתי משובחת.

geostant

New member
יאללה במפגש הבא

אני דורש שיוגש פאי עם גלידה וניל בלבד
עזבו בשר

י א

New member
תיקון טעות../images/Emo92.gif

החישוב הנכון הוא פיי כפול הרדיוס בריבוע. מכאן יוצא שההפרש בין 3.2 ל 3.7 הוא 2.7 מטר מרובע!! וזה בלי לקחת בחשבון את התוספת בשל העובדה שהצלחת אינה שטוחה דבר שעוד מוסיף לשטח.

למעלה