שאלה למומחים

שאלה למומחים

יש לי מגנום בן מספר חודשים. חוץ ממגן גחון וצמיגים, הכל די סטנדרטי יוצא לי לנסוע די הרבה בכל מיני שבילים. אין לי מושג אם הם קשים או לא כי בדרך כלל זה אני, בת זוג וכלב. אז מבחינת עבירות או מה קשה ומה פחות לא ממש יודע. בסוף השבוע נסעתי במסלול די יפה. התחלנו מהמושבה מגדל שליד הכינרת ועלינו בשביל מתחת למצוק הארבל. היציאה היא בקיבוץ לביא ליד צות גולני. רוב הדרך היא עליה ולרוב די מתונה. בערך בשני שליש הדרך הרכב פשוט רתח והיינו חייבים לעצור. זה קרה לי שוב לפני איזה חודש אחרי נסיעה של כעשרה קילומטר בחול די טובעני (שוב לדעתי) במוסך אמרו לי לאחר שבדקו שאין שום בעיה והכל נראה להם בסדר 1. האם מישהו מכיר את התופעה? מגה מגנום 2002 אוטומט 2. שמתי לב שהמאוורר פועל רק כשהמנוע דולק. האם יש אפשרות לעקוף? תודה

u_v

New member
תמיד יש אפשרות לעקוף

אני לא מכיר את המגנום אבל אם אנשים יגידו לך מתוך נסיון שהוא לא מתחמם אז תבדוק אם המאוורר תפוס או כיוון סיבוב שלו הפוך (הוא אמור לזרוק אויר לכיוון המנוע) וכמו כן אם אין יותר מדי יתושים וחולרות שנימצאים על הרדיאטור ומפריעים לזרימת אויר תמיד יש אפשרות להפעיל את המאווור ידנית אבל בסופו של דבר זה לא יעזור. האם הפעלת מזגן בזמן שהמנוע התחמם???????

במבי14

New member
זה כוראה לכול ריחבי השטח בעליות ...

צריך לחבות מזגן!! או שהרדיטור ניסתם ביגלל כול האבק!! או שהיתה בLOW איפה שלא היתה צריך אז האוטו יתעמץ ויתחמם!! כול האפשרויות יכולות ליקרות אני לא בטוח שאני צודק אבל אלו האפשרויות שאני חושה שיוכולות ליקאות!! עופר האחד והיחיד נ.ב אולי זאת בעיה במגנום כי המגנום ידועות בתופעות היתחממות!

במבי14

New member
אופס טעות ריחבי=ריכבי!!!

אופססססססססססססססססססססססססססססססססס עופר האחד והיחיד!!

hagail

New member
אל תקשיב לאף אחד !!!!!!

הרכב לא אמור להתחמם !!!!!!!! הרכב חדש ובאחריות !!! לכן על המוסך המרכזי לטפל בבעיה. לי יש היילקס 4X4 דיזל שנת 97 !!! וגם בחום הגדול שהיה לפני כשבוע הרכב לא התחמם !!!!! כשאני אומר מתחמם אני מתכוון שהמחוג מעל לחצי . אצלי הוא בדרך כלל על רבע.

-רוני-

New member
בעיה מוכרת בטח נסעתה עם מזגן?

הרכב לא אמור להתחמם אך כל רכב ברגע של מאמץ ארוך ומתמשך יתחמם מה עוד שמזגן עובד לפני מספר שבועות בשרב הגדול הינו ברמת הגולן כל הרכבים התחממו הפיתרון הוא לכבות את המזגן ואז העומס על המנוע יורד לגבי המאורר הוא אמור לעבוד א. כאשר הטרמוסטט מפעיל אותו ב. כאשר המזגן עובד ישנה דרך לעקוף שהמאורר יעבוד כל הזמן פשות לגשר את הטרמוסטט

ronbs

New member
התחממות

לבמבי, כדאי לבדוק שגיאות כתיב לפני שמפרסמים בפורם כדאי לבדוק את נכונות התשבות לפני שמגיבים. קודם כל עליות מומלץ לעלות ב - LOW כך הרכב לא מתאמץ כמו שנאמר, מזגן גורם לעומס על המנוע- המנוע מתחמם. ירידות, לרדת בהילוך נמוך - גורם להתקררות המנוע אם המנוע חם לעצור, לפתוח מכסה מנוע, אסור לכבות את המנוע. רון

עמיחי1234

New member
פתרון לבעיה 12

שלום לאיש בקצה הדרך.. שמי עמיחי ממוסך באר שטח 4X4 לאחר בדיקה שעשיתי הבוקר מתברר שיש בעיית התחממות במגה מגנום משום שהיצרן הרכיב טרמוסטט שנפתח ב-90 מעלות צלזיוס ולכן על מנת לפתור את הבעיה רצוי מאוד להחליף את הטרמוסטט. קיים טרמוסטט שנפתח 72 מעלות צלזיוס ולרוב הוא פותר את הבעיה. רצוי להחילף באותו הזדמנות גם את נוזל הקרור מקווה שזה יפתור לך את הבעיה. עמיחי בכל שאלה נוספת 6655775-08

-רוני-

New member
כמו שכתבתי זאת בעיה ידוע

אבל הפיתרון בשטח הוא פשות לגשר בין שני הצדדים של הטרמוסטת ולהמשיך לטייל כמובן שאחר כך צריך להחליף טרמוסטת או לעשות מפסק שיתן לך שליטה על הטרמוסטת כמו אצלי ברכב ברגע שהוא מתחיל להיתחמם המפסק פשות מגשר מעל הטרמוסטת והוא עובד קבוע

תודה רבה לכולם

כן נסעתי עם מזגן וכנראה שזה תרם לעניין. אני אכן אלך למוסך קודם כל ואבקש החלפה של הטרמוסטט תודה

בעיות במגה מגנום

למיצובישי יש בעיה עם הרכב הנ"ל יש לנו חברים שעשו הרבה רעש כדי לקבל שרות, והיום אחרי שהרכב רתח כבר כמה פעמים והביא נתונים ממוחים , ניתן לקבל רכב חדש אז גש למוסך מרכזי לא מורשה

למעלה