שאלה למומחים

• פותח הנושא sino
  • פורסם בתאריך

sino

New member
שאלה למומחים../images/Emo39.gif

אני מחפשת מקום ללימוד רכיבה על סוסים לביתי בת ה-6 באזור המרכז. האם זה גיל מוקדם לדעתכם? איפה אפשר ללמוד באזור רחובות? איך זה הולך, שיעור, סידרת שיעורים חוג שנתי, פעם בשבוע או יותר, מה נהוג בדר"כ? וכמובן, מה שאלת מיליון ה-$$$ כמה זה עולה?

Shai Felton

New member
אמממ../images/Emo170.gif

אני חושבת שזה דיי מוקדם... אני ניסיתי לרכב בגיל יותר מבוגר וזה קשה מאד... אבל מצד שני אפשר לתת לה לרכב על סוסים לא במסגרת טיול. אני חושבת שזה גיל צעיר מידי. אממממ... שיעור רכיבה עולה... אמממ... זה תלוי מאד באיזה חווה יש חוות שזה מאד יקר ויש חוות שלא... איפה את גרה? אולי נוכל לעזור לך למצוא חווה...

יש את חוות סוסי נועם בקיבוץ נצר סיר

ני זה ליד רחובות....! אם את רוצה פרטים תפני אל מי שרוכב בחווה: *אני *אלה-אלה פלפלת *שני-חביבת הקהל1 *ורד-VeReD1 את יכולה לחכות עד לחופש הגדול שאז יש בחווה קייטנת רכיבה...

i love rama

New member
../images/Emo42.gif לדעתי זה לא מוקדם

יש ילדים שאני מכירה שרוכבים מגיל 3 וחצי ויש אצלינו בחווה ילדה בת 4 וחצי שרוכבת ויש ילדה שאני מכירה מגיל 0 היא על הסוס

כל אחד ודעתו.......

הפתרון היחיד הוא לקחת את ביתך לשיעור ניסיון או שניים ולראות אם היא נהנית מזה.... אני התחלתי לרכב בגיל 3 וחצי בערך ואני ממש שמחה שנתנו לי את האפשרות הזאתי כי ילדים קטנים לומדים ממש מהר והתקדמו יחסית מהר ולי יש מהאורווה המון חוויות! זה היה כיף לא נורמלי בישבילי!...... ודברים שלמדתי אז פשוט חסכו לי זמן למידה היום...... בהצלחה עם הילדה!

sino

New member
אבל איפה ניתן ללמוד באזור רחובות??

אין ספק שאקח אותה קודם לשיעור ניסיון, אך, אין לי מושג איפה לומדים באזור רחובות, נס ציונה, גדרה ...???

טוי בוי

New member
ווסטרן שונה מאינגליש...

באינגליש צריך יותר לשלוט בגוף מאשר בווסטרן ולילד בן 6 זה קצת מעמס...

בואי לא ניכנס להבדלים בין ווסטרן לא

ינגליש טוב? מה שיהיה לה הכי קרוב ונוח שתחלך אליו זה לא משנה.... ההשקעה והריכוז ומידת השליטה הם פחות או יותר זהות אז בלי שטויות טוב?

טוי בוי

New member
אוקי

אבל ווסטרן יותר נוח לילדים קטנים מאינגליש בגלל זה אמרתי את זה...

mottyor

New member
מרכז רכיבה "תלמי מנשה"

מרכז רכיבה "תלמי מנשה" מנהל החווה טל גורן מעסיק מדריכים מוסמכים ומקצועיים ומובילים בתחומם נטע מדריכה מקסימה ומקצועית מדריכה לגילאים אלו. חווה פשוט מקסימה ומקצועית. תלמי מנשה צמודה לבאר-יעקב בין שער ירושלים לחר"פ צריפין. דקות בודדות מ רחובות. טלפון 08-9492734

zohark

New member
כפר שמואל

חוות אינגליש באיזור רחובות (15 דקות נסיעה) יש הרבה סידורים, חוגים קבועים, שיעורים פרטיים בתשלום נפרד לכל שיעור ועוד הרבה הרבה סידורים שאני לא ממש יודע עליהם. תחילה נהוג לרכב פעם-פעמיים בשבוע. גיל 6 זה קצת גבולי וזה תלוי בילדה...ובגודל הפיזי שלה. אמממממ אני לא ממש יודע על מחירים מדויקים וזה תלוי בסידור...אני חושב שזה נע בין 70 ל120 שקל (תלוי אם זה שיעור פרטי או קבוצתי, פעם או פעמיים בשבוע, שיעור למתחילים או מתקדמים, שיעור טיפולי או רגיל ועוד הרבה קריטריונים).

טוי בוי

New member
החווה שלי ברשפון...

אני גרה בתל אביב ונוסעת לשם פעמים שלוש בשבוע וחגים כל יום! תראה גיל 6 זה קצת מוקדם מידי כי הילד צריך לא רק שלשלוט בעצמו הוא גם צריך לתפקד ולשלוט בסוס וזה קצת לא קל לילד בן 6 הגיל הנורמילי לדעתי 7-8 לנו בחווה יש ילד בן 6 והוא ממש לא מסתתר אני התחלתי לרכב בגיל 7-6 אבל אני מקרה מיוחד.... אני רוכבת 6 שנים קבר ומניסיוני אמי ממליצה לך לחקות שנה שנתיים לביטחון שלך ושל הילדה... ויש חווה שקוראים לה יגור של בועז במרכז [ לא ממש מכירה אבל אומריםלי שהיא לא משהו...] גם חוץ מהילדה אתם חייבים לתמוך ולהסיע וזה לא כמו כל חוג אחר זה התחיביות לתווך זמן ארוך או אפילו כל החיים בשלב מסוים זה הופך כבר ליותר מתחביב.... ההורים שלי קצת רבים על ההעסעות .... אצלינו קצת יקר אבל לבצפר לרכיבה זה יוצא מצוין כי יש תנאים ממש טובים! הטלפון: 09-9507235 זה ברפשון 15 דקות מתל אביב אפילו 10 בלי פקקים.... שם החווה: ג'וקי קלאב.

למעלה