שאלה למומחיות

שאלה למומחיות

בתי בת שנה וחודשיים. אני מניקה אותה בבוקר, בערב ולפעמים גם בשעה ארבע. בנוסף, מאז שנכנסה למעון בגיל 7 חודשים, אני שואבת לה. היא אוכלת שם בין 200 ל-220 מ"ל ונרדמת עם הבקבוק. לאחרונה השאיבות נהיו קשות עבורי, משום שאין לי אפשרות לשאוב בעבודה, אז אני עושה זאת בבוקר מוקדם וכשאני חוזרת מהעבודה. אני שואלת האם שתי הנקות ביום מספיקות בגיל זה? אני לא מעוניינת לתת לה תמ"ל במעון. ובנוסף, אני חוששת מההירדמות שלה שם, שכן היא נרדמת גם בלילה בהנקה. תודה מראש

Revili

New member
איך אכילת המוצקים שלה?

בגיל שנה וחודשיים, היא בהחלט יכולה לינוק רק פעמיים ביום אם זה מה שמתאפשר.
בגילה היא כבר אוכלת מוצקים ובמידה ואכילת המוצקים שלה מגוונת וטובה, היא בהחלט לא חייבת חלב בשעות שהיא במעון.
אני הייתי כן ממסדת את ההנקה של אחה"צ כאשר אתן נפגשות ובכך מעלה את כמות ההנקות לפחות ל - 3...למה לא אם אפשר?
מנסיוני, תינוקות במעון מסתגלים מהר יחסית לצורת הרדמות שונה מזו לה הם מורגלים בבית...אפילו בקבוק מים או מוצץ יכולים לעזור לה להרדם שם.

אז זהו

שהיא אוכלת מוצקים יפה מאוד. אוכלת כמעט כבר הכל, ארוחות מסודרות ומזינות. היום נתתי לה כמות פחותה ממה של שאוב ממה שהיא רגילה והיא התקשתה להירדם. כשהמטפלת אמרה לי את זה הרגשתי רע שאני מפסיקה את זה, אבל מצד שני השאיבות מעייפות אותי מאוד

Revili

New member
אם ככה...

היא לא ממש חייבת חלב אם בשעות שהיא במעון...היא תינק כאשר תהיו יחד. מטפלת טובה יכולה לסייע לה להרדם גם ללא בקבוק תחליף ולאחר כמה ימים של קושי היא תסתגל. מה לגבי מעט תה צמחים פושר לפחות לימים הראשונים?

אני אנסה

את זה, למרות שהיא לא אוהבת לשתות. ולגבי המטפלות, נראה לי שהן לא ממש יתאמצו לעזור לה להירדם

למעלה