שאלה למוחים שכאאן

LOCOMATH

New member
שאלה למוחים שכאאן

שלום עוד מעט בן 23, השתחררתי כבר לנפי שנה בדיוק אחרי שירות בן 3 שנים. בעל בגרות מלאה, ללא פסיוכמטרי. מתלבט איזה תואר ראשון ללמוד, ואיפה ראיתי שיש כל מיני מכונים שמציעים הכוון מקצועי, כל אחד ודרכיו בין אם זה גם גרפולוגית וכן הלאה מישהו כאן יכול להמליץ לי על מכון ספציפי? כי לבחור מבין כמה זה לא קל.. איזהב מהמכונים נחשב הותיק יותר למשל? אשמח להמלצה ספציפית האם גרפולוגיה זוהי שיטה בעלת אינדיקציה טובה לא פחות מהמכונים המקובלים? האם יש עוד שיטות חדשות יחסית חוץ מגרפולוגיה לאבחון מקצוע מתאים ללמוד? אשמח לקבלת תשובה נפרדת לכל שאלה ששאלתי תודה רבה

LOCOMATH

New member
תוספת קטנה

ידוע לי שישנם לא מעט תארים היום שבפועל בשוק העבודה אינם בעלי תנאי שכר גבוהים (למשל עו"ס וכד'). לכן ההתלבטות אצלי ספציפית היא יותר גמישה לגבי תנאי העסקה מאשר ההתעיינות במקצוע עצמו.

תשובה ההחלטה לגבי הכוונה מקצועית איננה צריכה להתבסס על דרך אחת-גרפולוגיה, מבחנים פסיכוטכניים וכדומה, אלא על שילוב שלהם כשהמחליט הסופי הוא אתה. תנאי ההעסקה הם דבר שיכול להשתנות מקצה לקצה בתוך תקופת זמן קצרה, כך שחשוב לשקלל את השיקול הזה נכון. להלן מאמר שיכול לעזור לך: למאמר

nitsansh

New member
אני יכול להמליץ לך על מכון שהייתי מרוצה ממנו

אני לא יכול להשוות עם אחרים שלא הייתי בהם, אבל אני מניח שרוב המכונים עובדים באותן שיטות וההבדלים הם לא גדולים.

המכונים אכן כולם עובדים באותה השיטה וגם המחירים די זהים (סביב ה-1300 שקלים). קשה לתת המלצה כי הדבר די תלוי בפסיכולוג התעסוקתי איתו אתה מדבר.

למעלה