שאלה למוחות הפורום

bonbonori

New member
שאלה למוחות הפורום

שלום יש לי שאלה שכבר נשאלה פה אך עדיין מבקש פיתרון מחודש, וכמו כן עוד כמה שאלות קטנות. 1)יש ברשותי מחשב נייד HP PAVILION 5282. המחשב נקנה על ידי לפני כ-7 חודשים. המחשב כרגע בכל תוכנות הבדיקה של הטמפ'-אוורסט וספיד פן, חום המעבד מראה על 55-60. דבר זה מטריד אותי מאוד. המערכת המופעלת על המחשב היא ווינדוס ויסטה. דיברתי עם התמיכה של HP ונאמר לי שזה עוד טמפ' תקינה-ואם אני רוצה אני יכול לבוא אליהם ושיפתחו את המחשב וינקו אותו. לדעתכם עליי לגשת ושינקו לי? דרך אגב הטיפול הוא במקום או שאני משאיר את המחשב? 2) היה ברשותי במחשב זיכרון של סמסונג 667 MHZ בעל נפח של 512. שידרגתי לאחרונה ל1 ג'יגה קינגסטון. שאלתי פה בעבר אם אפשר לשים את שני הזכרונות ביחד ונאמר לי שכן. הרי שניהם על אותה מהירות ורק הנפח והיצרן שונה. שמתי, ומאז פעמיים קפא לי המחשב לגמררייי ורק לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה שיחררה אותה לריסט והפעלה מחדש. כיום, הוצאתי את הסמסונג ואני עובד על 1 ג'יגה. למה זה קרה? בכל זאת אי אפשר לשלב בין השניים??? 3) יש ל במחשב כרטיס גרפי יעודי GEFORCE 7400 GO. אני מנסה לשחק במשחק הישן RE-VOLT ומשום מה המשחק טוען את עצמו בלי התמונה שיש במסך הטעינה כמו תמיד ובסוף הטעינה כותב הודעת שגיאה "cant flip display buffer". ואז אפשר לצאת רק מהמשחק דרך משימות. מה הבעיה? יש פיתרון? ניסיתי לשחק במצב תאימות לווינדוסים קודמים. תודה רבה לעוזרים

eliel11

New member
טוב אני אנסה

למרות שאני לא מוח ולא פורום ובטח לא מוח של פורום
. א)אם המחשב שלך מגיע לרמות כאלה זה אומר בשפת מכונה "תנקו אותי אני מסריח" או שזה אומר שהמחשב שלך עמוס בSPYWARE למיניהם שטוחנים לך את המעבד. מציע לבדוק עם SPYBOT (חפש בגוגל) ב)זה לא אמור לקרות אבל יכול להיות שחוסר ההתאמה בגדלים יוצר את הבעיה (קרה לי עם HP שהיה לי) או שהקינגסטון שקנית הוא לא מקורי. אל תצחק, יש הרבה זיכרונות מזויפים בשוק. מצד שני העובדה שאתה כרגע עובד רק עליו סותרת את הטענה הזו. ג)תבדוק שהדרייבר שלך מעודכן (או באתר NVIDIA או באתר HP) אני לא מכיר את הודעת השגיאה הזאת אבל אם פשוט תעתיק אותה לגוגל אני בטוח שתגלה שאתה לא הראשון שנתקל בזה (מומלץ להוסיף את דגם הכרטיס לחיפוש) אגב, זה קורה לך רק עם המשחק הזה? אגב, אתה עובד על ויסטה? מקווה שעזרתי

bonbonori

New member
תודה על התשובה אך

עדכנתי כבר את הכרטיס מסך ובגוגל לא מצאתי כלום בחיפוש עם ההודעת שגיאה. בחיפוש עם התוכנה SPYBOT לא נמצא שום דבר חריג אז אין לי שום בעיה של SPY. הקינגסטון שקניתי אני יודע שבוודאות מקורי-אחרת הייתי רואה בביוס או באוורסט שזה לא קינגסטון. והנה עובדה באמת שהוא עובד לבד. אז למה הוא לא עובד בשותף עם הסמסונג???

eliel11

New member
טוב, ניסיתי ../images/Emo9.gif

עכשיו ברצינות, בקשר לחום. 55-60 זה לא תקין אז כנראה שצריך ניקוי (ואם הוא בן 7 חודש אז די בטוח שזה יעזור) בקשר לזכרונות אין לי שמץ של מושג למה הם לא מוכנים לעבוד יחד. יכול להיות שהלוח אם דורש ששמי הזכרונות יהיו באותו גודל.מוזר אבל אני יודע שלי זה קרה כשהוספתי 512 ל256 אבל כשהשגתי 512 נוסף זה עבד (גם לא אותם חברות אגב). בקשר למשחק, שוב אני לא רואה שום סיבה הגיונית לבעיה הזאת. יכול להיות שזה בעיה בהתקנה של המשחק אם זה קורה לך רק איתו.

eliel11

New member
לא אמרת אם זה קורה רק עם המשחק הזה

אם כן פשוט תנסה למחוק ולהתקין מחדש.

bonbonori

New member
זה ללא התקנה המשחק

פשוט זה ירד בתוך ווינראר פתחתי והייתה תיקיה ומשם הרצתי תמשחק. ככה עשיתי במחשבים אחרים. והמשחק חוקי ניתן להוריד אותו ברשת במלואו בחוקי

eliel11

New member
אי אפשר להריץ תוכנה

בלי שהיא תתקין את עצמה בregistry ככה ווינוס עובד. אם אתה יודע איך אז אתה יכול להעיף אותה מהרג'יסטרי ואז להוריד שוב ולנסות שוב. אתה יכול להשתמש בcccleaner לזה אם אתה רוצה או פשוט להשתמש בadd/remove programs של ווינדוס. פשוט לא יכול להיות שהמשחק לא מתקין את עצמו איכשהוא אני בספק אם זו בעיה של הכ.מסך. זה נשמע לי כמו התקנה בעייתית או קובץ exe בעייתי

bonbonori

New member
עובדה שבמחשב אחר זה עבד אחי

בהוספה הסרה המשחק בכלל לא מופיע בריג'סטרי זה רק קבצים של המשחק שצריכים להיות שם-לא קבצי התקנה אלא קבצי מיקום וכדומה

eliel11

New member
צ'מע, מה אכפת לך לנסות?../images/Emo8.gif

אני פשוט לא רואה אופציה אחרת, הרי עידכנת דרייבר והתקנת דירקטX וכו וכו אז זה או בעיה בהתקנה או בעיה של ויסטה(מדובר בויסטה בכלל?)

bonbonori

New member
לדעתי באמת הבעיה פה עם ויסטא

וכן אני עובד על ויסטא. לדעתי זה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך תחת ויסטא כי היו לי עוד בעיות עם הדרייבר ועדכנו לי באמצעות HP לדרייבר של הכרטיס מסך שלי 7400, אבל הורדה מדגם של מחשב אחר. אבל לדעתי באמת הבעיה היא בדרייבר העובד תחת ויסטא. כנראה אצטרך לחכות לעדכונים או לחזור לXP

Y. Welis

New member
הדרייבר העדכני ביותר יהיה באתר של NVIDIA

כל דבר אחר יהיה פחות חדש.

bonbonori

New member
שמע אני והתמיכה של HP

חיפשנו את הדרייבר באתר של NVIDIA ופשוט אין! באתר שלהם אין דרייבר ל-Ge Force 7400 GO. בוא תראה לי איפה אתה מוצא את זה

Y. Welis

New member
אין שם תמיכה ספציפית בדגם הזה

אלא בכלל סידרת ה-7000. נסה אחד מאלה - http://www.nvidia.com/content/license/location_0605.asp?url=http://us.download.nvidia.com/Windows/101.17/101.17_forceware_winvista_32bit_english_whql.exe http://www.nvidia.com/object/158.24_vista_driver_x86_installation_instructions.html הדרייבר הספציפי לסידרת ה-GO (אם כי 7800 ומעלה) עדיין לא יצא עבור ויסטה.

יאיר B

New member
יש הרבה תוכנות שלא דורשות התקנה כדי לרוץ.

מדובר בתוכנה שהיא כולה קובץ EXE אחד - הקלקה על הקובץ תפעיל את התוכנה (ללא צורך בשוםה התקנה). למשל: אני משתמש בקורא PDF בשם Foxir Reader: http://www.foxitsoftware.com/ (תוריד את גרסת ה-ZIP, תפתח ותריץ). יש גם תוכנות שלמות שרצות מ-DOK (כלומר הן מותקנות על ה-DOK, תיקיות שלמות על כל קבציהן, רצות מה-DOK ולא משאירות שום סימן על המחשב המארח). בין היתר אפשר למנות את דפדפן הפיירפוקס, חבילת התוכנות המשרדיות אופן אופיס, אנטיוירוס קלמוין ועוד כל מני: http://portableapps.com/ אני אישית משתמש במרבית התוכנות שמופיעות בלינק הנ"ל.

eliel11

New member
אני יודע ../images/Emo3.gif

אני פשוט לא מכיר את המשחק הזה והנחתי שמדובר במשחק "רציני" שדורש התקנה.

למעלה