שאלה: למה חליפה?

brotal

New member
חבר'ה בואו לא נריב. מדוזות כבר אכלו אותי

מספיק תודה... נראה לי שיש מצב שאני אשיג חליפה.. בפעם האחרונה מדיזה נכנסה לי מתחת ללייקרה באמצע גל כשאני מתהפך ולא יכול לזוז. הלייקרה הצמידה אותה לבטן שלי בכוח עם הצד הצורב לבטן. תרשו לי להגדיר מחדש את המושג כאב לכל מי שניסה להסביר לי בעדינות... על כל מקרה. אתם ממליצים על סכין צד?

תגיד לי יליצן עכשיו אתה אומר את זה יכולתי לכס

וך לך תתענוג . אתה נעקצת ואותי כולם שונאים עכשיו . זה רק מוכיח את טענתי שחוסר ידע יוביל לפציעות ויותר גרוע . ממליץ מאוד אפילו חובה סכין . יכול להציל חיים וגם כלי עזר להרוג תדגים יש כאלה שלא מתים מהר . ובנוסף במקרה שהסתבכת ברשת חבל חוט דייג ואין לך סכין אתה בצרות עשה לי טובה ותרכוש סכין עולה בערך 150 שח כי במקרה שתזדקק לו רוב הסיכויים שלא תוכל לספר לנו על זה אמיר

brotal

New member
חחחחחחחח....... מה אתה חמוץ אחי

יש לי חבר שכבר מחושל מהארס שלהן.. חחחח.. אבל אני מאמין שגם לייקרה זה בסדר. רציתי לקנות סכין, המוכר אמר לי שזה כלי נשק ושאסור לו למכור סתם... WTF? אני יכול לקנות מאיזה באסטה, אני רק מפחד שהיא תחליד או משהו ואז סתם ילך...

בתור לא מגיבים אתם מגיבים הרבה

למי שלא מתאים ההתנשאות שלי שלא יקרא תהודעות שלי. נכון אני מתנשא ואני עושה מה שטוב לי פשוט נמאס לי מילדים קטנים. לא בגיל אלא בשכל מי שאומר שהוא חסין לשמש נו באמת תבינו יש פה הרבה קראים סמויים בגילו שלוקחים את הדברים שלו ברצינות לא איכפת לכם שחברה פה יפגעו פיזית אבל לפגוע מילולית עד כאן תאמינו לי כל שנה מתים אנשים בתחום הזה לתת לחברה כאלה להגיד מה שהם רוצים ולא לקחת אחריות להגיד ראיתי אבל לא רציתי לפגוע בו יש לו נפש עדינה. בקיצור לא הכל צלילה יש גם בטיחות ומי שיתעסק איתי בנושא אני ##$#$E לו את $$$# ולכל ה-#@@!$@$# אשר חושבים עדיין אותו דבר #@#@#

t P R

New member
כמו שאמרתי

אפילו אם לא במפורש, אתה צודק במאה אחוז... עד הבטיחות (בתור אחד שהגיע מתחום אחר שרגיש באותה מידה לאלו שאומרים לי זה יקרה, ומוותרים על הגנה והכשרה נאותה...). אופנועים.

brotal

New member
שאלה לגבי קורבים :)

מה אתם ממליצים? יש פה כל מיני דברים שאני לא מבין מה הם ולמה הם חחחחחחחח..... http://school.apnea.co.il/heb/ היכרות.. 2 כוכבים... 3 כוכבים... יש גם אימונים.. כל אחד יותר יקר מהשני :/ מה אני מקבל בקורס היכרות?

נראה לי שאתה בפורום הלא נכון

כאן זה צלילה חופשית לא מכשירים אין כאן כוכבים כאלה

t P R

New member
אפ אפ..., יש ועוד איך.

קורסי צלילה חופשית. גם הם מתאפיינים בכוכבים מ1 עד 4, ונותנים הסמכה מAIDA. ההיכרות דרך אגב, נחשב כוכב אחד. תוכל לקרוא עוד פה: http://school.apnea.co.il/heb/ ולהיכנס לקורסים.

brotal

New member
כבר הייתי באתר הזה..

ולפי מה שראיתי, אני אצטרך לעבוד הרבה כדי להגיע לסכומים כאלה עד שאני נוסע לאילת :) אין מדריכים פרטיים שעושים את זה ביותר זול? יש המלצות כלשהן? תודה!

למעלה