שאלה למביני עניין

LINKING5

New member
שאלה למביני עניין

אנלא יודעת אם זה נכון הפורום הזה אבל הייתי נורא רוצה לדעת מה קורה עם האהבה שלי, כי פגעו בי בתקופה האחרונה מממש וגם השתנתי בגלל זה. והייתי רוצה לדעת מה אומרים הכוכבים שלי לגבי המצב שלי. אני ילידת מזל תאומים 14.6.88

אהלן לינקינג, המקומות הנכונים הם->

פורום שואלים את הקלפים, או פורום נומרולוגיה, או קומונה נפלאה בשם "מיסטיקה וקריאה בקלפים" קומונה בשם "מיסטיקה ורוחניות - כללית" קומונה בשם "נומרולוגיה קבלית ומערבית... ויש בוודאי עוד כמה, אלא שבין חברי הבית יש כאלה שמנהלים את הקומונות הנ"ל ובוודאי ישמחו לסייע. חוצמזה, נולדת בתאריך "שלי", קצת מאוחר יותר.....
14.06.65 נכון שאנחנו מקסימדהימות?!
שבוע טוב לכולנו

LCA

New member
גם אני

תאומים וגם אני רוצה לדעת מה קורה בתחום האהבה... אולי אפשר להביא מישהו מהפורומים השכנים כדי שיענה לשאלות הגולשים? אולי יהיה אפשר לעשות פינה פעם בשבוע תמורת סכום וירטואלי
ואם בפינות עסקינן, מה קרה לפינת שואלים את הקלפים שהיה פה? שבוע טוב לכולם

../images/Emo140.gifשמחה שיש מי שזוכר../images/Emo8.gif

ואת יודעת מה.. אני מרימה את הכפפה... מהשבוע הבא, אשוב למסרים באמצעות הקלפים, ואשמח אם יתנדבו חברים נוספים, מאותן קומונות... כן, זה יותר מרמז
צוחקת....
שבוע נפלא לכולנו

LINKING5

New member
מגניבבב :)

חחח אנחנו הכי מיוחדות בעולםםםםםם אין מה להגיד :):) נולדת בשנה של אמא שלי גם היא תאומים אבל במאי.

גל סופר

New member
אשתדל לעזור ../images/Emo13.gif

אני אומנם לא יודע מה אומרים הכוכבים שלך לגבי המצב כי אין לי ידע מספיק עמוק באסטרולוגיה... אבל אני כן ינסה לדעת מה אומרים המספרים של התאריך לידה שלך בנושא. מתחילת חודש הבא, יתכן ויווצר קשר חדש. שאלה לי אלייך, כשאת אומרת "וגם השתנתי בגלל זה", האם את אומרת זאת מהבטן או שאנשים סביבך אומרים שהישתנת?... בעניין הזוגיות. יש בך ייחודיות מסוימת ואינדבידואליות, לכן, אנשים שלא מסוגלים לקבל ייחודיות או שינסו לכופף אותך בשביל הזוגיות הזאת, לדעתי, לא ממש בני זוג הולמים. חוץ מזה, איפה ההיסתכלות הפנימית שלך? איפה האינטואיציה? החלק הזה דיי חלש... חשוב לחזק אותו. תמיד יש אנשים שמנצלים את הרעיון לטובתם וכך גם מכופפים את הייחודיות שבך. בהצלחה רבה

LINKING5

New member
כמה שאלות!

לא ממש הבנתי את המשפט "איפה ההיסתכלות הפנימית שלך? איפה האינטואיציה? " ואני השתנתי אני עם עצמי. עד כדי כך שהעדפתי התרחק מאחרים כדי שאני לא יוציא עליהם את החוסר מצב רוח שלי כי הבן אדם שפגע בי די ל'קח ממני הרבה, הרבה כוחות והרבה תמימות שהייתה לי ושמחת חיים. אני כמובן אופטימית ויודעת שזה יעבור. ואשמח אם תסבירי לי מה יש לחזק אצלי. כי מהקשר האחרון אני יודעת, ומקווה שדבר כזה לא יחזור בקשר הבא, כי הוא חוזר כבר כמה פעמים שאני נורא לא שומרת על הכבוד שלי ומוכנה ללכת רחוק מדי כדי להיות ב"זוגיות" אני למדתי בדרך הקשה ביותר לא לעשות את זה שוב. לכן אני מקווה שהזוגיות הבאה ( בעזרת השם בחודש הקרוב כמו שאתה אומר) תוביל למשהו יפה ואהבה. ולא לפגיעה כמו האחרונים. יום טוב!

גל סופר

New member
כנראה שכבר למדת את מה שהיית צריכה

ד"א, אף פעם לא לומדים דברים בדרך הקלה, אחרת זה קיצור דרך... ומי לא שמע על זה שקיצור דרך זה הדרך הכי ארוכה?
בעניין מה שיש לחזק, אם חיזקת את האינטואיציה שלך ואת ההיסתכלות הפנימית, כנראה שתתחילי להבין מי ינסה לכופף אותך "למען הזוגיות" ומי לא. אם אני יגיד שזה כבר קרה (מישהו ניסה לכופף אותך/את האופי שלך לטובת הזוגיות), זה יהיה שקר? סביר להניח שלא. כתבת ש: כי הוא חוזר כבר כמה פעמים שאני נורא לא שומרת על הכבוד שלי כפי שאמרתי, אם מישהו ינסה לכופף אותך הוא פשוט לא מתאים. בהצלחה בכל

LINKING5

New member
מאוד חשוב לי מה שאתה ואמר.

זה נורא חשוב לי להבין מה אתה אומר. אני התאכזבתי גם שהשיעור שלי כיביכול חזר אלי אתמול בבחור האחרון ולא פתרטי אותו ( אני קצת לומדת מודעות
) "לכופף אותך" לא הבנתי את כוונתך, זאת אומרת סוג של לשקר?

גל סופר

New member
"לכופף אותך"

הכוונה לגרום לך להישתנות מבלי רצונך וכדומה. לשקר זה לא ממש "לכופף אותך", אלא אם כן הוא ניצל את תכונת התמימות שבך- במידה וקיימת- ואז זה נקרא לכופף. שיעורים לומדים כל החיים... ככה זה

LINKING5

New member
תודה

כן כנראה כלעת בול. הדברים שאמרת נורא חשובים לי, תודה. ערב טוב :)

למעלה