שאלה למביני עניין

• פותח הנושא Olv
  • פורסם בתאריך

Olv

New member
שאלה למביני עניין

התמוגגתי מלנור שקיבל ביקורות חלקיות למטה. השאלה עכשיו היא לאן ממשיכים בסוגת הקומיקס השחור (הומור). רומן דירג' אשכרה גורם לפיטר בג והייט להראות כמו סינדרלה של וולט דיסני ובאמת בא לי לקרוא עכשיו קומיקס באמת באמת מצחיק ומעורר גועל באותו זמן כמו שגרם לי להרגיש רומן דירג'. כל המלצה תתקבלנה בברכה

Elad Lerner

New member
לא קראתי את לנור באופן אישי

אבל מדיפדוף אקראי אני חושב שהספר עלה על הגל שהניע (או לפחות היתה אחת מהמקרים היותר פופלאריים) ג'ונן וסקז (Jhonen Vasquez) עם הספר Johnny The Homicidal Maniac. חפש אותו, ואת ההמשך הביזארי Squee. מסופר על בחור בשנות ה-20 ש-, כמו שהשם שלו מרמז, רוצח כמויות אדירות של אנשים בצורות מזוויעות ומטורפות. הספר מלא בהומור ציני שחור. למרות שהפרקים הראשונים מספרים פשוט על סיפורי זוועה של מקרי רצח אקראיים, ככל שמתקדמים מגלים יותר על האישיות הפסיכותית של ג'וני. קורע, מזוויע, מצוייר בצורה מאד... טים ברטון.

Olv

New member
תודה על ההמלצה

ולמעשה בול לפני שבוע אמר לי מכר שזה גאוני ושאני חייב. אבל אין איזה עניין שקשה להשיג אותו בקו"י ושהוא כבר יצא מהמלאי? אם אני לא מבלבל אם קומיקס אחר וזה ייתכן לגמרי אמרו לי שאין כבר להשיג אותו. כל מקרה אם יש עוד המלצות אשמח ואלעד, עשה לעצמך טובה ובזמנך הפנוי קרא את לנור, אתה הולך לצחוק ממש ממש.

למעלה