שאלה למביני עניין.....

שאלה למביני עניין.....

אחרי תקופה ארוכה של שאגות, נהימות וכל השאר , במשך כל היממה, הוחלפו , בשעה טובה , הכדורים, חלקם לפחות, ובניהם 2 חדשים אחר "מירו" והשני "קלופיקסול" והם , ב"ה, עוזרים! יש למשהו ידע בקשר לתופעות לוואי, ולא לפי הפרוספקט המצורף, כי לפי דעתי הדפיסו פעם חת את הפרוספקט, ומאז מחליפים רק את שם הכדור ואת מה שהוא מכיל, אני מתענינת בתופעות לוואי מתוך ניסיון, באם יש? בתודה, ובשורות טובות , ניצה.

zs1957

New member
ניצה יקרתי תכנסי לאינטרנט

לאתר הרפואה infomed שם תקבלי תשובות לשאלותיך אודות התרופות. נקווה שתהרופות יעזרו ולא יהין תופעות לוואי. מי כמוך יודע שלכל תרופה יש תופעות לוואי יש הרגישים יותר ויש הרגעישים פחות אם לא מנסים לא יודעים. נקווה שהתרופות ישפרו את המצב והשאגות והנהימות יעלמו. זהבה

תודה, רציתי משהו יותר אישי,

כל מה שתוב באינטרנט ובפרוספקט ודעת בע"פ, חשבתי שאולי משהו משתמש ואפשר לקבל חוות דעת אישית....

אביגיל70

New member
מצאתי מישהי מהפורום תופעות לוואי לקלופיקסול

אני אחותה של אריאלה יש מי שמשתמשת מהפורום העתקתי לך חלק ממה שהיא מרגישה בערך אחרי שלושה שבועות הרופא הוריד לי את הקלופיקסול בגלל שהרגשתי אטומה לחלוטין בעיקר, עוד בתחילת כל הטיפול הזה התחילו לי דכאונות קשים מאד, החשיבה שלי הפכה לשטחית הרבה יותר ממקודם, סחרחורות ובילבול... מאז גם הייתי נמצאת כל היום במיטה -דבר שלא קרה לי אף פעם קודם לכן. והיציאה מהבית הפכה יותר קשה מהרגיל. בקיצור המצב החמיר נורא! אולי לא צריך בכלל את הכדורים האלה פשוט תעבדי על עצמך שהכל בסדר אני מקווה שאת לא כועסת

אביגיל שלום,

את התרופה נתנו לבעלי, הוא החולה, ובגללו אני כאן בפורום, הוא חולה דימנציה, שבתקופה האחרונה היה מאוד לא רגוע, ועכשיו עם רבע כדור, כלומר 7.5 מ"ג הוא נרגע כמו תינוק. מה שלום אריאלה...ומה עם ניר, יש איזה שהיא התקדמות? ממשיכים להתפלל לשלומו, תמסרי לאחותך חיבוק ענק ממני, בשורות טובות, ניצה.

אביגיל70

New member
אני שמחה שהתרופה עזרה

אריאלה אחותי נמצאת אצלי שישי ושבת מחר אני לוקחת אותה חזרה לבית החולים אין חדש רק שהחום ירד משום שניקו לנירי את הפצע שהיה עם תלקת עקב הניתוח עכשיו הוא בלי חום כפי שכתבתי אני מאחלת שה' ייתן לך סבלנות ואורך רוח ולך ולבעלך רפואה שלימה רפואת הנפש והגוף וכמובן בשורות טובות ומבורכות מהאוהבת את כולכם אביגיל

אביגיל, מסרי לאחותך..

אריאלה יקירתנו, את האהבתנו ודאגתנו, מחכים לשמוע רק בשורות טובות ממנה, התרופה ב"ה עוזרת יופי, בלי עין הרע, בתקווה שהשקט ישרור עוד הרבה הרבה זמן במעוננו... שבוע טוב, ניצה.

zs1957

New member
ניצה יקירתי

כל גוף מגיב אחרת לתרופות אצל אחד התרופה עובדת יופי ואין תופעות לוואי ואצל האחר יש תופעות לוואי והיא לא מתאימה.לכן, כל חוות דעת אישית לא תהיה רלוונטית. יש לך את המידע מהאינטרנט כל שנותר לתת לו את התרופה ולבדוק איך היא משפיעה. אם יהיו תופעות לוואי תראי מיד. אחת מתופעות הלוואי היא ישנוניות . במידה ותראי שהוא לא מגיב טוב אפשר לשנות מינון או להחליף לתרופה אחרת. בהצלחה עם התרופה החדשה. זהבה

אביגיל70

New member
ערב טוב ניצה

אינפומד זה השם של אתר התרופות תוכלי להעזר בו ואם אני לא טועה יש גם את תופעות הלוואי

למעלה