שאלה למביני עניין בלבד

שאלה למביני עניין בלבד

קיצור יש לי בקרוב טסט עם רב בוחן
, עכשיו המורה שלי אמר שבגלל שזה מבחן ''מיוחד'' הוא לא יכול להצטרף. זה נכון או לא? ואם כן אז אפשר לבקש מבחן "רגיל" או שטסט 11 זה אוטומטי עם רב בוחן?


תודה רבה


אגב,
ניחומים, תמיכה ועידוד יתקבלו בברכה
 

קובי בל1

New member
מורה יכול להיצטרף לכל טסט באישור

ובדרך כלל מקבל אישור להיצטרף .
מיצד שני תחשוב פעמים אם אתה מעוניין שהמורה יהיה
ברכב לא תמיד הבוחן רואה זאת בעין יפה
 
האמת

שהבוחן יכול לשקת לי בתחת, 10 טסטים ובכולם הייתה אווירה עוינת למרות שנעשו כל המאמצים כדי שיהיו מרוצים ויהיה להם טוב נעים - מה אני חייב להם משהו? אני זה שמשלם והם אלו שמתוגמלים על זה כספית.

הם מאד מזכירים לי את הקב"נים בצבא אוהבים Aggressive, quarrelsome, and nasty character לא מצאתי משפט יותר מדוייק.
 

Superdror

New member
ולפעמים הבוחן מכיר את המורה ויושב ומדבר

איתו כל הנסיעה ולא שם לב מה התלמיד עושה - לטוב ולרע.
 

קובי בל1

New member
אני מבין שאתה מדבר מנסיון

אחד הדברים לפני שאתה מתישב ברכב
מאחור זה לשבת בשקט ולא להיתערב במיבחן
 

Superdror

New member
מסכים איתך שכך זה אמור להיות.

אבל אני לא מוצא שום סיבה שהבוחן יאהב\לא-יאהב את נוכחות המורה בטסט. מקבל ההחלטה הוא הטסטר שבא לעשות עבודתו, אני בטוח שהטסטר לא מרגיש כי המורה "בוחן" את כושר שיפוטו ואני רוצה מאוד להאמין שנוכחות המורה לא משפיעה על תוצאת הבחינה ועל שיפוטו של הטסטר.

איני יודע אם אתה טסטר או מורה לנהיגה, אבל אני מניח שאחרי שנים רבות שמורה מגיש תלמידים לטסטים הוא כבר מפתח היכרות כלשהי עם הטסטרים כך שדי הגיוני שכאשר מורה וטסטר יפגשו ברכב זה עלול להתפתח לשיחת חולין שתקטין את רמת הקשב של הטסטר מהכביש ומביצועי התלמיד, לטוב ולרע.

לא פעם ולא פעמיים שמעתי על טסטים שהתלמיד נסע רק ישר עד שלא היה לו לאן להמשיך ופשוט חזר על עיקבותיו כי הטסטר היה עסוק בלקשקש עם המורה ולא שם לב לנסיעה. זה קרה, קורה - וימשיך לקרות. אגב, לי זה לא קרה
 

קובי בל1

New member
סיפורים לחוד ומציאות לחוד

אתה צודק שלבוחן שיקול דעת
אבל ואבל גדול כאשר התלמנד עושה
טעות קטנה כגדולה הרבה םעמים הבוחן
לא יסלח ויכשיל אבל אם אן עיין נוספת הבוחן
מנתח את כל הטסט ומחליט
 
המצאות של מורי נהיגה

אם כולם היו עוברים טסט ראשון שני, לא הייתה לבוחנים עבודה - לכן הם מרשים לעצמם להכשיל על סתם וכשהמורה באותו אז יותר קשה להתווכח עם התלמיד, ככה המורה תמיד אומר שהבוחן "רואה" דברים. ולכן מורים לא אוהבים לקחת קבלנות כי אז הם צריכים באמת לעבוד כדי שהתלמיד ינהג טוב וכל כישלון בטסט מצמצם את הרווח של המורה אז במצב כזה הם באמת יפעילו שיקול דעת לפני שהם מגישים תלמיד ויתנהגו בשקיפות ובהגינות אחרת הם גם יפסידו כסף וגם המוניטין יפגע. וגם צריך לשים מצלמה באוטו ואחר כך לצפות ולנתח את הסרט יחד עם המורה, לצערי רוב המקרים הלא הוגנים נובעים מקשיחות והקפדה יתרה ולא ההפך, ואז יבוא כל המתחסדים ויגידו שיש מלא תאונות דרכים .... אז כדי לפתור את המצב שיזמנו את כולם למבחן רענון מעשי וכך גם החדשים לא ידפקו, גם לטסטרים תהיה עבודה וגם כל הסירחון של משרד הרישוי יצוף מעל פני השטח.
 

wolik

New member
מה זה רב בוחן ?

סליחה על הבורות, אני לא מכיר את המושג.
 
למעלה