שאלה למביני כביסה

שאלה למביני כביסה

יש לי מכונת כביסה ישנה של philco, והייתי מעוניינת להבין את פשר תוכניות הכביסה שלה. על הגלגל רשומות כל מיני אותיות מ-A ועד Q כולל חלוקה לצבעים שהיא כביכול מתייחסת לטמפרטורות. טכנאי אחד שהיה פה אמר לי לא לשים לב לטמפרטורה וגם אמר לי מה ההבדל בין A ל-B (אחד מהם עם השרייה) אבל מאז שכחתי. בהנחה ואין לאף אחד פה מושג לגבי המכונה הספיציפית הזו, אולי תוכלו לכוון אותי לאתר שמציג פירושים לעניין? תודה רבה!

cbr1100

New member
אם תעלי

תמונה, יהיה הרבה יותר קל להסביר..... ולא לזרוק ניחושים.

יש בזה משהו.. ../images/Emo163.gif

עכשיו זה יותר ברור? הצבעים אגב הם הטמפרטורה, את זה אני יודעת כי ליד הכפתור הזה יש את הכפתור של הטמפרטורות לפי צבעים. אבל כמו שאולי כבר ציינתי הטכנאי אמר שזה לא קשור לתוכנית עצמה.

cbr1100

New member
טיימר

תוכנית A - השרייה תוכנית B,C,Q,R,D - כביסה רגילה כולל חימום (או הרתחה - תלוי אם יש גם טרמוסטט לטמפרטורה) - שטיפה, חימום 2 שטיפות נוספות, מרכך וסחיטה. תוכנית E,F,G,Q,R - כמו התוכנית הקודמת רק בחימום עד 40 מעלות. תוכנית D,H - מתייחס בדרך כלל לכביסה עדינה וללא סחיטה (בחלק מהמכונות אף משאיר את הבגדים רטובים עם מים בסוף התהליך).

לליפאפ

New member
../images/Emo41.gif מנצלש"ת- מכשיר משולב מכונה+מייבש

קיבלתי מכונת כביסה משולבת עם מייבש. חוברת ההוראות לא קריאה ואין את מי לשאול. הצלחתי להבין איך לכבס. לא מצליחה להפעיל תכנית ייבוש. מישהו מצליח להבין משהו מהתמונה? אולי קישור לדף עם הסברים לסימנים המופיעים על המכשיר? בתודה מראש!

למעלה