שאלה למבינים

qweenDDD

New member
שאלה למבינים

מי יודע/ת מה שם השחקנית הנהדרת שדיבבה את מרי פופינס ???

Bar391

New member
אממ

אני יודעת שנינט הייתה זאת ששרה את השירים ...אני לא יודעת אם היא גם דיברה..

Hawkgirl

New member
חה! מומחית גוגל לשרותך B)

עדי קוזלובסקי מדבבת את מרי פופינס B) בחיי שאני צריכה להוציא תואר בחיפוש בגוגל, עד כה מעולם לא קרה מצב שלא מצאתי מה שאני צריכה בגוגל B) אטאשי וואה גוגל נו טנסאי!!! מוהאהאהא!

qweenDDD

New member
כל הכבוד !!!!!!

הריני מעניקה לך תואר דוקטורט בחיפוש בגוגל

porky169

New member
העיקר כל הזמן אומרים../images/Emo134.gif

"נינט היא הג'ולי אנדרוס הישראלית", "בדיבובה של נינט" וכל שאר הליקוקים האלה ובסוף התברר שהיא בסך הכל שרה את השירים ואת השם של עדי קוזולובסקי אף אחד לא טרח לרשום בשום מקום(חוץ מהקרדיטים) גם לא על האריזה!

barlevy

New member
WELCOME TO ISRAEL

אכן נינט עשתה את השירים עדי את הדיבוב

porky169

New member
../images/Emo134.gif

אפילו בסופרקליפרג'ליסטיק היא לא עשתה את החלק הבאמת קשה; להגיד סופרקליפרג'ליסטיק הפוך
ק

qweenDDD

New member
טוב, אפשר להבין

את היית מצליחה להגיד את זה הפוך כשאת מתלבטת מתאים יותר לריהוט בבית רן דנקר בחוטיני או יהודה לוי טופלס?

qweenDDD

New member
סליחה../images/Emo9.gif

אבל אולי גם אתה מבין את גודל ההתלבטות

Hawkgirl

New member
אני לא מקבלת את זה כתירוץ O:

לא יצא לי לראות את הדיבוב העברי של מרי פופינס, אבל זו לא נראית לי הצדקה לא לומר את זה הפוך O: שיעבדו עם נינט יותר עד שהיא תגיד את זה הפוך O: אם ג'ולי אנדרוז הצליחה, אין סיבה שכל אדם אחר לא יצליח XD עם קצת מאמץ, והרבה רצון היה אפשר O:

Hawkgirl

New member
הא? XD

מה בדיחה? XD היא אמרה הפוך או לא? XD נו קסו, תבינו שאני תמימה מדי $#&%&%$#&%$

avi 88

New member
../images/Emo207.gifקראתי את הכתבהבעולמו של דיסני

אחלה כתבה סוף סוף מישהו כותב על דיבוב בעיתון..!!

שמח שאהבת!

אגב, זו לא הפעם הראשונה בה ראיינתי מדבבים צעירים. ביום שבו התקבלתי ל"עולמו של דיסני" - לקחתי על עצמי לנסות ולהעלות את המודעות לתחום הדיבוב בארץ, ממש כמו ברה"ב וביפן. ככה שאני בטוח שגם אמשיך לראיין :) אגב, בהזדמנות זו אני רק אגיד - אני אענה על כל השאלות שלכם בשרשור, ואעלה את הכתבה הנ"ל ממש בקרוב XD העניין הוא שאתמול עברתי תאונה... וזה היה ממש נוראי ומוזר, בהתחשב בעובדה שאני נהגתי לאט ובטוח, ואיזה מטורפת אחת פשוט נסעה במהירות עצומה מאחוריי ולבסוף גם נכנסה במכונית שבה נהגתי. ומאז תפוס לי הצוואר ודיי כואב לי הראש חחח... אבל אני מעדיף לקחת את זה באיזי... ולהרגע קצת :)

Hawkgirl

New member
רמי! X_X

OMG, אתה בסדר? X_X לא נפצעת, נכון? X_X חוץ מכאב ראש אין עוד משהו רציני, נכון? X_X נמנמ.. גרמת לי להתקף לב עכשיו X_X תרגיש טוב! OO"

למעלה