שאלה למבינים

שאלה למבינים

היי קיבלתי השבוע שולחן סנוקר 8 פיט מקצועי הבעיה בשולחן היא שהוא היה תקופה בחוץ והלבד נהרס רציתי לדעת אם משהו אולי יודע איפה קונים לבד חדש (במרכז) ואים יש דרך להרכיב אותו לבד? תודה מראש

9ball master

New member
לפני שמחליפים בד....

מכיוון שהשולחן עמד בחוץ תקופה, רצוי לבדוק אותו טוב טוב לפני שמשקיעים בו... יש לבדוק שאין "פיצוצים בעץ", תתקופף וכנס גם מתחת לשולחן ותבדוק שאין בעיות נראות לעין בעץ, שהשולחן לא מתנועע ועומד יציב כשכל החיבורים מחוזקים כמו שצריך. למרות שחיצונית הכל יכול להראות טוב, תמיד יש סיכוי שיש נזק פנימי לעץ... מלבד הבד שיש להחליף, סיכוי טוב שגם את הדפנות תצטרך להחליף..... אני מציע לך לפנות לגורמים שמתעסקים בתיקון ושיפוץ שולחנות, לשאול את דעתם ולקבל מספר הצעות מחיר. אני לא מציע לך לנסות לעשות דברים אלו לבד אם אין לך ניסיון, בדיוק כמו שלא תעשה אוברול לרכב לבד ותיגש למוסך שמתמקצע בכך...

איך אני יודע

איך אפשר לדעת מה מצב הדפנות השולחן בכללי במצב טוב עם הלבד כבר הסתדרתי רק אני מעוניין לדעת איך יודעים שצריך להחליף דופן איך בודקים? ושוב תודה רבה

9ball master

New member
הדופן

עשויה מגומי סינטטי בשולחנות זולים ומגומי טבעי בשולחנות ברמה גבוהה. אם אתה מתכוון להחליף את הבד אז תחליף גם את הבד שמצפה את בדפנות. כאשר תוריד את הבד הקיים תבדוק שהגומי לא יבש ושאין בו חריצים. דבר נוסף וחשוב, לפני שאתה מוריד את הבד, תכה בכדור לעבר הדופן בעוצמה שהכדור ינוע למרחק שלפחות 3 פעמים אורך השולחן מבלי שהכדור יקפוץ מהדופן. אז הכדור קופץ אז זה אומר לרוב שהדופן גמורה....

אחלה

עזרת לי הרבה הדפנות אכן במצב די טוב לא יבשות וללא סדקים וגמישות כמו שציינת שאלה אחרונה איזה לבד טוב איפה משיגים ומחיר משוער שוב תודה רבה

עוד דבר

עזרת לי הרבה הדפנות אכן במצב די טוב לא יבשות וללא סדקים וגמישות כמו שציינת שאלה אחרונה איזה לבד טוב איפה משיגים ומחיר משוער שוב תודה רבה

9ball master

New member
בד.....

Strachan נחשב לבד סנוקר הכי טוב. אני יודע שפעם היה ניתן להשיג אותו בביליארד סנטר בת"א (דרך השלום 22)

למעלה