שאלה למבינים

michalshiff

New member
שאלה למבינים

יש לי טקסט TXT אני מנסה לבודד את צירופי המילים שמתחילות האותיות גדולות לדוג PEACE TALKS ולהכניס אותם לתוך אקסס. אשמח לקבל קוד אשר יעזור לי לבודד את צירופי המילים נ.ב מצורף קובץ TXT לדוג

philips

New member
כעיקרון מדובר ב PARSING

פשוט למדי.... פתחי את הקובץ , קראי אותו שורה שורה לתוך מחרוזת ועברי על המחרוזת תו תו ובדקי שקוד ה ASCII של התו נמצא בטווח של האותיות הגדולות האנגליות... , אם כן מצאי את הרווח הבא במחרוזת ובצעי MID מהמקום של התו עם האות הגדולה עד הרווח... והרי לך מילה הכניסי אותה ל ACCESS באמצעות ADO כמובן.... הבדוקה נעשית באמצעות הפונקצי ASC המחזירה ערך מספרי.. האותיות הגדולות באנגלית הן בתחום 65-90

michalshiff

New member
זה חלק מהעיקרון..אבל?

אך מה אני עושה עם התווים כמו פיסוק, מקף ועוד. אם הסתכלת על הקובץ המצורף שמת לב שישנם צירופים שיש בנייהם סוגריים או מקף. זו הבעיה הרצינית. אשמח לקבל תשובה תודה

MaD-d0g

New member
ניתן לבנות דבר כזה..

ניתן לבנות דבר כזה, אך הדבר תלוי אם מבנה הקובץ ישאר דומה... לפי הדוגמא שראיתי, אף קובץ לא יעבור אל מסד הנתונים... זה נכון?

philips

New member
המממ...בדיוק אותו דרך פתרון

לאחר שמצאת אות גדולה את ממשיכה להתקדם קדימה- תו תו ובודקת האם הוא רווח או פסיק או תו מיוחד אחר...ומטפלת בכל מקרה בנפרד... האם היחס לפסיק או לא כמו היחס לרווח?? תגדירי לך באלגוריתם בדיוק מהם הכללים שאת רוצה להפעיל על הטקסט ומה את רוצה לקחת ממנו , ואח"כ פשוט תעבירי את זה למערכת נרחבת של לולאות ותנאים.... אין כאן משהו גנרי שיתאים לכל מצב...

למעלה