שאלה למבינים

איתי4073

New member
לדעתי הוא דווקא ממריא.

צוינו פה מדפים... המדפים פה לא מוטים בזוית של 40 מעלות כמצופה בנחיתה. לי זה נראה כמו 10 מעלות, שזה הממוצע בהמראות למטוסים האלה. ה"עיוות" בתמונה באזור גזי הפליטה מרמז על מנועים בטורים גבוהים. הזוית שלו גבוהה מידי לנחיתה סטנדרטית. בנחיתה הזוית היא ממש קצת יותר נמוכה והוא אמור להגיע לזוית הזאת טיפה יותר מאוחר מגובהו של המטוס בתמונה. בקיצור, אני בטוח ב-99% שזאת המראה.

gilgor

New member
אין באיירבאסים האלה 40 מעלות.

יש שלושה מצבים של מדפים(10 20 30) אני גם חושב שהוא ממריא

איתי4073

New member
בסדר,

אז נניח שאם הוא היה נוחת המדפים היו ב-30 מעלות. בכל מקרה, פה אני רואה 10. אני בטוח שהוא ממריא.

ארזS

New member
אוללה... איזו תסבוכת... ../images/Emo6.gif

לא חשבתי שהדיעות יהיו כל כך חלוקות...

dogo argentino

New member
הוא נוחת

זווית המדפים היא בסביבות ה25-40 מעלות ולכן הוא נוחת .אגב יופי של A320-200 יופי של תמונה ארז

YHS

New member
../images/Emo12.gif זה נראה לך 40 מעלות?

הנה, זה איירבאס נוחת>>>>>>

srami

New member
עוד תמונה של A320 בהמראה...

זו המראה על בטוח... אז אפשר להשוות...

yoav6969

New member
ממריא בטוח לא. לדעתי.

איך אפשר לדעת מה הכוח שהטייס נותן בזה הרגע עפ"י תמונה כזאת? לפי הזווית של המטוס הוא בנחיתה. בהמראה הזווית יותר כהה אלא אם הטייס החליט שהוא טייס דקוטה... לגבי המדפים זה נראה בדיוק כמו בתמונות של שאר האיירבוסים בנחיתה. לדעתי נוחת, שנייה לפני נגיעה, המצערת על 60 % (להחליק את הנגיעה ולא להזדקר שמרימים את האף), מדפים על פוזיציה 2 או 3 (אל תשכחו שמדובר באיירבוס) ואני מקווה בשביל הטייס שהוא לא מחזיק בד"ח ביד אלא יד אחת על ההגאים ויד אחת על המצערת.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gif6969 אל תלכד בדעתך הראשונית

מדפים בטוח לא מלא בחוץ

srami

New member
יש לי יש לי

הוא הולך סביב... (-: זה מתחיל להיות יותר מעניין מסודוקו

שאני אספר על כל תלאותי עם סוויס

בפרהסיה ואתן להם פתחון פה להשיב. היו תלאות - אפילו במחלקת עסקים. משתדל לא לטוס איתם אם רק אפשר ואני עוד טיפוס שמבסוט מזה שהברזל, דבק ופלסטיק הזה בכלל מתעופף לו באויר.

bili555

New member
נוחת בוודאות!!!!!!!!

כח מנוע מופעל גם בנחיתה,כך שמשמעות עבודתם בכח מעל הממוצע של המנועים לא אומר כלום.מדפים?הוכח בתמונות הנלוות שזוהי הזווית בנחיתה. והכי חשוב,זווית המטוס ביחס למסלול!!נראה נוחת. אגב ארז, אם צילמת את זה,למה לא תגיד להם שהוא נוחת?

למעלה