שאלה למבינים

amir00605

New member
שאלה למבינים

שלום רב! חבר שלי הגיש בקשה להכרה לאחוזי נכות. רציתי לדעת האם יש איזשהו מגבלה לזמן שהם יכולים למשוך בטיפול הבקשה? הם מחכים לאיזה שהוא מסמך לדבריהם אך בצורה הזאת הדבר יכול להתעכב זמן רב הוא הגיש את הבקשה באוק' 04

עָנת

New member
אמיר שלום,אני מבינה שהם חזרו ....

בבקשה להביא מסמך נוסף. אז הם חזרו,והם כנראה חייבים המסמך להמשך הטיפול. במידה וחברך יוכר ע"י משרד הביטחון,ההכרה תהיה מאוקטובר04. מצרפת לך טלפונים של היחידה לתביעות וקביעת זכאות

amir00605

New member
המשך..

תודה ענת , אבל הוא מסר את כל המסמכים שהם בקשו אבל הם באופן עצמאי מחכים למסמך שהם מבקשים לקבלו, ופה השאלה שלי עד מתי הם יכולים לשמוך את זה , ברור לי שהזכאות שלו תיהיה מאוק' אבל בנתיים קשה לו להתקיים

עָנת

New member
אין לי תשובה עד מתי הם יוכלו למשוך

את זה
,אני מאמינה שהמסמך החסר עקרוני מאוד. אני מציעה שחברך לא יתבייש,וינדנד אליהם בשאלה מה קורה איתו
מתי יזמנו אותו סופסופ לועדה
(הסמיילי העצבני,משקף את הרגשתי,זה באמת מעצבן לאללה שהכל כל כך מתעכב)

על פי החוק

על פי החוק, על קצין התגמולים ליתן החלטה בתיק עד 9 חודשים מיום שקיבל כל החומר שביקש לידיו. במסגרת הצעת חוק תיקון לחוק הנכים הצעתי לשנות מועדים אלה. כרגע הצעת החוק בדיונים (ארגון נכי צה"ל עוד לא החליט כי הוא מעוניין לתמוך בהצעה לטובת נכי צה"ל מטענות שונות ובלתי ברורות). אם תבקשו אני יהיה מוכן להעלותה לכאן בPDF.

דן ארבל

New member
תיקון חוק הנכים בנושא לו"ז

לעומר יעבץ, רצוי ביותר ואף חשוב כי תביא הצעתך לעיונינו. רק על ידי לחץ של החברים ישונו דברים.

עָנת

New member
עומר נשמח באם תעלה הקובץ.

(יש לי התוכנה במחשב,ויהיה אפשר להעתיקה למאמר מסודר
)

למעלה