שאלה למבינים

syogev

New member
שאלה למבינים

ערב טוב חברים, בשבועות הקרובים ההורים שלי יהיו בחו"ל. המשמעות... דיוטי פרי! מה שאני מבקש זה המלצות למשקאות שאפשר לקנות בדיוטי פרי, כשההעדפה היא משקאות שלוקחים בשוטים (כמו ייגר לדוגמא...). אז למי שיש משקאות מומלצים, ואם אפשר גם הסבר על כל משקה ומה העלות שלו, תודה רבה!

MidNight Flame

New member
אני אתחיל ואחרים ישלימו

אפטרשוק $25 ל750 מ"ל ולא ממש בשוט אבל מידורי עולה בדיוטי 22$ ולדעתי חובה להיות בעלים של בקבוק.

syogev

New member
זה הכל חבר'ה?

הבנתי שיש כמה צבעים לאפטרשוק, מה הכי חזק? מה הכי טוב? ומה זה מידורי? איזה סוגים יש?... וחצמזה אין עוד משקאות טובים ודי זולים שלוקחים בשוט?

MidNight Flame

New member
גישה של ילד קטן...

עם גישה כזו עדיף כבר שתקנה דמוי טקילה במכולת ב30 שקל. אפטרשוק : אדום - קינמון כחול - הדרים ירוק - מנטה שלושתם 40% אלכוהול מידורי זה כביכול ליקר מלון אבל לפי הטענה עשוי בכלל מבננות, יקר מאוד, איכותי מאוד מאוד וטעים מאוד מאוד מאוד.

LaDjA

New member
יש לך בלבול קטן בין מידורי לפיזנג.

פיזנג הוא ליקר טרופי, בעל טעם ש(לי לפחות)לא מזכיר בננה בכלל. פיזנג זול עשוי מחומרי טעם וסוכר. אבל פיזנג אמיתי (פיזנג אמבון) עשוי מבננות אמבון. הבלבול שלך נבע מכך שלשני יש את אותו צבע ירוק-אורניום.

1טלינה

New member
האפטרשוק הירוק הוא בטעם אניס

עם קצת חמיצות ומתיקות. לא מומלץ.

ומה עוד?

מה עוד אפשר לקנות חוץ מאפטרשוק? ועוד שאלה... יש איזה דיוטי פרי במעבר גבול לסיני שיש שם גם מה לקנות באותו נושא (משקאות שלוקחים בשוט)?

למעלה