שאלה למבינים...

רון65

New member
שאלה למבינים...

האם ברי סחרוף ליווה מישהו אי פעם על קלידים? אני כמעט בטוח שפעם ראיתי\שמעתי משהו כזה, אבל חברים שלי טוענים שהוא מנגן על גיטרה בלבד. למישהו הפתרונים?

ben4ever

New member
ברי מנגן על הרבה כלים....

גיטרה,בס,קלידים,נראה לי אפילו צ'לו
הוא פעם ליווה באיזו הופעה את דן תורן על קלידים, ובהופעה של פורטיסחרוף ב2001, הוא ניגן בקלידים בשיר "בוקר של קטיפה".

המממ

New member
הןא מנגן גם על הכלי ההודי הזה...

ששכחתי איך קוראים לו...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

shulhi86

New member
אם אינני טועה

בהופעות האיחוד של מינימל ברי ליווה את מלכה בקלידים ב when i go

לפי מומה

מגוון הכלים שברי מנגן בו כולל: גיטרה, בס, אקוסטית, קלידים ונדמה לי גם תופים ובולבול טראנג

Tomer 123

New member
תופים לא

כל השאר כן, פלוס צ'לו (ב when I go הוא מנגן בצ'לו) על הבמה, אגב, ברי כמעט לא נוגע בקלידים. הזדמנויות בודדות: when I go באיחוד של מינימל, בוקר של קטיפה בבר מצווה לנענע דיסק וכמה יוסי שהופיע באלבום ההופעה האקוסטי (למרות שאני לא בטוח לגביו)

Crazy Diamond85

New member
וגם ב"ככה זה"

אומנם בהופעות הוא לא מרבה לנגן על קלידים... אבל דעו לכם שהוא מנגן ממש טוב על קלידים, ובהופעה האחרונה של מינימל קומפקט בהיכל התרבות הוא גם ניגן קצת על תופים... הוא יודע קצת... ומנגן בשביל השעשוע מידי פעם...

erans13

New member
אני ראיתי את ברי מנגן על קלידים

אני ראיתי את ברי מנגן על קלידים במו עיני בהופעה של "האחר" בסיטי הול בחיפה ב-2001 וזאת תוך כדי נגינה על גיטרה (בו זמנית - יד אחת גיטרה , שניה קלידים)

go girl1

New member
וואי איזה מוכשר...../images/Emo118.gif

איך אפשר על 2 בו זמנית?!

israel1986

New member
אבל...

זה די מעאפן, כמה כבר אפשר לנגן ככה? בטח לא שיר שלם. ואם הוא מצליח לנגן בגיטרה עם האמרים ביד אחת, עם קלידים ביד שניה ועוד לשיר באותו זמן, אז הוא באמת מוכשר (לא שזה לא היה ידוע גם קודם...
).

Crazy Diamond85

New member
הוא עושה את זה רק בקטעים מסוימים

לא שיר שלם, ובטח לא תוך כדי שירה

lilistears

New member
הוא ניגן הרבה על קלידים

בעיקר בסיבוב האוקסטי שהיה עם זוהר פרסקו, ברי היה אחראי על קלידים גיטרות (ומגפון) וזוהר על כלי הקשה. כמו כן הוא היה בפסטיבל הפסנתר ששם הוא ניגן על קלידים שירים כמו אמונה עיוורת, חבל שאת לא, חם על הירח ועוד כמה ששכחתי כרגע. בסיבוב של "האחר" הוא היה עושה את "ככה זה" על קלידים כל הופעה, ולפעמים גם את אבק בנעליים, נדמה לי אפילו בטרום בכורה של הסיבוב "בהופעה". בהופעות של מינימל הוא ליווה, כמו שאמרו פה, את מלכה בwhen i go ובהופעה שהוקלטה ל"עוד סיבוב" הדיסק של דן תורן הוא מנגן את "אם את הולכת" על קלידים. בגדול, הבן אדם מוכשר ביותר על כמעט כל כלי הנגינה. (גם תופים, כמו שאמרו פה לגבי מינימל, ברי תופף גם בהופעה עם אהוד בנאי במשגב ב2002, חגיגה:) )

למעלה