שאלה למבינים ...

עידו 750R

New member
שאלה למבינים ...

האם לכל הרטנועים בפלאג הוא אותו פלאג...או שהם שונים.. ושאלה שניה האם קירטועים וחניקות יכולים להגרם כתוצאה מפלאג גמור? תודה רבה.!

פיני007

New member
כמו בני אדם: לכולם שני ידים, שתי

עיניים, פה אף ואזניים ועוד כמה חלקים זהים אבל כל אחד שונה בגיל, גודל, צורה, צבע. ככה גם פלאגים: כל אחד מותאם לסוג אופנוע אחר, למנוע בעל ביצועים שונים, חום, טמפרטורה, ועוד ועוד

עידו 750R

New member
אני יכול להשיג בכל חלקי חילוף?

אפשר להשיג את הפלאג בכל מקום של חלקי חילוף לרכב?

tygger

New member
כמה שאלות יש לך שתהיה לי בריא.

אתה לא יכול לרכז הכל בהודעה אחת? בכל אופן. לא. מקומות של ח"ח לרכב לא מחזיקים ח"ח לאופנועים ואני בספק שהפלאג שאתה זקוק לו מתאים לאיזה מכונית. אולי איזה מכסחת דשא. בכל אופן, או שתפנה לאמביל שהם היבואנים של מצתי NGK (מצת=פלאג רק בעברית). או שתכנס למוסך אופנועים ותקנה מצת. המלצה, אם אתה לא מבין בנושא (מה שדי ברור) אז אל תחליף לבד. תן למוסך לעשות את העבודה, שלא תשאר עם חצי פלאג ביד וחצי שני מביט בך מהמנוע ועושה לך פרצוף של "יאללה הולכים לפרק ראש".

עידו 750R

New member
האמת שאני לא מבין בסוגים של פלאגים

אבל להחליף לא יקרה לי דבר כזה אני גם אוהב לעבוד על האופנוע בעצמי...תראה זה התחיל מזה שלא ידעתי לעשות ניקוי קרבורטור ופילטר אוויר אפילו מסתכלים שואלים מנסים ואחר כך מצליחים בכל אופן אני בכל מקרה יקפוץ למוסך לעשות את זה כי בכל מקרה אני קונה במוסך...סך הכל זה להבריג את הפלאג החוצה עם שבדי ושים חדש להבריג פנימה ונגמר הסיפור

Ninja 636

New member
שבדי ?פלאג?../images/Emo5.gif

ואחרי שלא יצליח עם שבדי בטח תנסה עם פליאר
ואחרי זה ג'בקה
.. אתה חאפר רציני .. פותחים פלאג עם מפתח פלאגים!

פיני007

New member
רק הזכיר גבקה או שבדי וכולם

התעוררו. באמת ובאמת הבחור לא יודע איך ועם מה להבריג מצת. ועוד עיצה, בזמן ההחלפה, להבריג ביד עד לסוף ההברגה, ורק אז בעזרת מפתח המצתים, כרבע סיבוב עד שמתהדק. אין צורך להפעיל כח כי אתה עלול לשבור את ההרגה/החרסינה של המצת.... והכי חשוב שתרגיש שהמצת מתברג בחופשיות ביד.

למעלה