שאלה למבינים

dilan angel

New member
שאלה למבינים

איך אני יכולה להזמין כרטיסים מהארץ להופעות בחול? אני חייבת להזמין בימים הקרובים כרטיס להופעה של נו דאוט בקיץ.. בבקשה מי שמבין שיענה..או אפילו מכיר מקום שהוא יכול להפנות אותי אליו..

C o s m i C

New member
אממ תראי

אני לא בטוחה אם הם עושים משלוחים לחו"ל אבל אני יודעת שחברים שלי מאמריקה הזמינו כרטיסים להופעה של קלי מ www.ticketmaster.com. אם הם לא שולחים לארץ ואת מכירה מעריצים של נו דאוט מאמריקה את יכולה לבקש מהם אם הם מסכימים שתכתבי את הכתובת שלהם באתר ותישלחו להם את הכרטיסים והם יכולים לשלוח לך בדואר. יש גם את www.ebay.com שזה אנשים שקונים כרטיסים ומוכרים כמכרז--אבל אם יש כרטיסים טובים הם בדרך כלל ממש ממש יקרים כי מעלים את המחיר בצורכה משמעותית. נסי את 2 האפשרויות- הראשונה יותר טובה נראה לי. אני אנסה לחשוב על עוד דרכים גם.

C o s m i C

New member
אני לא בטוחה אם כבר עשית חיפוש..

אבל אני עשיתי בשביל הכיף ותראי מה "גיליתי": http://www.ticketmaster.com/artist/749997?calendar_view=1 באיזה מדינה את רוצה ללכת? נראה לי שתוכלי ללכת רק מה21-26 כי בצפר נגמר ב20, לא? או שתלכי לפני ותחזרי בשביל החלוקת תעודות. ממש כיך לך שאת יכולה ללכת אני הייתי הולכת אם יכולתי להופעה של קלי :(( אבל אמרו שאולי יעשו עוד הופעות בקיץ בקנדה..אז אני מקווה. סורי אני מדברת הרבה חחח

C o s m i C

New member
עוד משהו שהשנייה ראיתי:

Internet Onsale Info Onsale to General Public: Sat, 02/28/04 12:00 PM Internet Presale Info Fan Club Advantage: Start: Wed, 02/25/04 04:00 PM End: Thu, 02/26/04 10:00 PM Radio Station: Start: Fri, 02/27/04 10:00 AM End: Fri, 02/27/04 11:59 PM ********************************* זאת אומרת, אם את חלק מהfan club הרשמי שלהם את יכולה כבר לקנות כרטיסים. אני אסביר קצת על זה: זה presale- מכירה מוקדמת של כמה כרטיסים שעודים למעריצים. בדרך-כלל יותר קל לקבל כרטיסים יותר טובים מהמכירה הזו אבל לא תמיד. אני מכירה מעריצים של קלי שקנו משם שורה 3 באמצע, על הרצפה ממש מתחת לבמה, אבל אני גם מכירה אנשים שקיבלו שורה 30 באוזבקיסטן ואחר כך כשהם ניסו לקנות במכירה הרגילה הם דווקא קיבלו כרטיסים יותר טובים. הכל זה מזל.

C o s m i C

New member
חח פעם אחרוני שאני מגיבה שוב לעצמי

חחח פדיחות! :) לא משנה כבר מהמכירה המוקדת כי נראה שהמכירה מתחילה היום.

dilan angel

New member
חחחח תודה על כל העזרה!../images/Emo24.gif

כן 80% שאני אטוב בקיץ לארצות הברית אז להופעה שאני אלך זו תהייה ההופעה האחרונה ב26.6... אממ סורי על ההצקה אבל תוך כמה זמן נגמרים כל הכרטיסים בקופות? כי יצא לי לקנות רק שבוע הבא..

ערן1987

New member
תלוי באמן

הוא יכול למכור את כל הכרטיסים תוך שעה או למכור תוך כמה ימים

C o s m i C

New member
בערך מה שערן אמר..

זה ממש תלוי באמן- אני יודעת שכל הכרטיסים להופעות של בריטני נגמרו תוך יום אחד- אפילו פחות מ24 שעות, בעצם. זה ממש תלוי באמן ובמקום שיש את ההופעה. אל תדאגי אם את לא מצליחה לקנות מticketmaster כי ת-מ-י-ד יש אנשים שקונים ומעלים את המחיר ומוכרים בeBay. חוץ מזה, אפשר להשיג כרטיסים ממש ממש ממש ממש טובים אם קונים את הכרטיס יום לפני ההופעה. אלו בדרך שלל כרטיסים שנותנים לאמן והוא מחזיר כמה שהוא לא צריך, או כרטיסים של אנשים VIP שלא רוצים ללכת להופעה, או סתם אנשים בבסוף מחזירים כרטיסים. למשל אתמול לפני ההופעה של קלי וקליי בטמפה פלורידה כמה מהחברים שלי בדקו איזה כרטיסים יצאו להם והם קיבלו שורה 2 למטה ממש מתחת לבמה שזה מקום אדירררררר!

dilan angel

New member
יו איזה שווה להם!הלוואי עליי..

יו אם אני אלך להופעה אני אהייה הכי מאושרת בעולם.. איזה עצבים , ההורים שלי אדישייייייםםם וזה כזה מעצבבבןןןן הם אומרים לי ששבוע הבא הם יבררו עעעעעעעעעעעעעעעעע אני בטוחה שיגמרו הכרטיסים עד אז... ואם אני אהייה בארצות הברית בזמן שיהיו הופעות לנו דאוט זה יהיה כזה מתסכלללל אם אני לא אהייה שם..

ערן1987

New member
או שהם מבררים בלי שאת יודעת

את יודעת,לעשות לך הפתעה.. זה יותר שווה בהתפעה מאשר שאת יודעת

C o s m i C

New member
אם את לחוצה מזה...

את יכולה להסביר להם את המצב ולהגיד שאת ממש רוצה שזה יסתדר ושתוכלי להיות במקום טוב ולהנות יותר. פשוט תבקשי אם אפשר "לזרז" את כל העניין. אם לא אז לא אבל לפחות ניסית...ואני בטוחה שתצליחי להשיג כרטיסים בדרכים אחרות (כמו שאמרתי כמה פעמים- המכרז וקניית כרטיסים יומיים לפני ההופעה.)

dilan angel

New member
טנקס על התגובות

אני אעדכן אתכם

למעלה